BezpiecznaCiaza112023

Listopadówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #877043 przez ferritka
oo też ładnie :kiss: :kiss: :kiss:
w sumie jak cieplej będzie to w cieńszych rajtkach czy z goła nózią wygodniej :lol: :lol:

wiesz co, nie te pierwsze co mi zlecił, tylko je odsunęłam w czasie do najbliżej wizyty i dopiero odebrałam wczoraj kolejne wyniki, bo robiłam na dwie tury :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #877124 przez martyna_89
Vika ja wybieram pierwszy zestaw, w drugim oczywista oczywistosc tez ci ladnie ale ja nie lubie rozu-dlatego pierwszy zestaw rządzi(i te cudne buty!).
Ferii ja tez bym spala i spala, nir mam sily wiecznie na nic:/
Co do ciuchow to sie nie martwie bo dzis kolezanka dzwonila ze ma pol samochodu ciuchow ciazowych zebym sobie po to przyjechala:)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #877146 przez vika
Ferii gołe nózie odpadają ...świecę bielą niczym neonówka :)
martyna no to pozazdrościć tych wszystkich ciuszków :)
dziewczyny założyłam grupę na FB.... to tak na wszelki wypadek gdyby były dłuższe problemy z forum I gdyby któraś z Nas chciała napisać coś co miało by zostać tylko między nami....to jest grupa zamknięta i tylko osoby z tej grupy widzą posty

11 lata 1 miesiąc temu #877152 przez xpatiiix3
Zdecydowanie ta pierwsza sukienka a buty i te i te ładne :D

A ja sukienkę dzisiaj kupiłam taką kolor fioletowy, nie mogłam znaleźć jakoś ładnej której kolor by mi też odpowiadał ,to jeszcze nie jest to co chciałam ,ale zobaczymy jak ona przyjdzie jak będę wyglądać :)

www.ebay.co.uk/itm/Ruffles-Bead-Chiffon-...&hash=item9c098cef3c

Mnie dzisiaj łeb napierdzielał, że ja dziękuje plsował aż z bólu jabym serce miała tam, a ciśnienie 90/70... Po zimnym okładzie żelowy już lepiej ,ale wcześniej to mi aż wymiotować z bólu się chciało a paracetamol nic nie pomagał dopiero okłady..

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 1 miesiąc temu #877176 przez Anna1807
Vika żółta sukienka zdecydowanie wg wygrywa i w tym drugim wydaniu:-)

Ja niestety nie widze linku do fb :dry: :dry: :dry:

Jejku ale mnie te nudności męczą TRAGEDIA na dodatek wieczorem wymioty! No przecież już powinno to przechodzić a tu jak na złość dalej męczy.
Oczywiście senność tez mnie dotyczy a łóżko to moje ulubione miejsce o każdej porze dnia i nocy :lol:
Zmęczenie permanentne i bóle głowy ;)

Ale się wyzalilam :silly: :silly: :silly:
Ale wiem że Wy mnie rozumiecie i nie będziecie za to że tak pomarudzilam mnie linczowac :S

Co do przyjęć majowych też mam Komunie 18.05 i nie wiem co na siebie złożę bo w nic oprócz legginsow się nie mieszcze!
Mam na oku jedną sukienkę w Happy Mum, ale muszę przymierzc bo na zdjęciu te modelki nawet w worku po ziemniakach ładnie wyglądają! :blink:

Moje Najukochansze Skarby
Lilianna 27.10.2014
Marek 15.02.2007

Moje Aniołki[*][*][*]
Emilka 19 tydzień (*29.12.2011)
Gabriel 15 tydzień (*19.07.2013)
Kruszynka 9 tydzień (*5.12.2013)

11 lata 1 miesiąc temu #877179 przez vika
Anna bo musisz wcisnąć ten spoiler-uwagi tam w środku i środku i środku jest link :) i dajesz do Nas :)

11 lata 1 miesiąc temu #877183 przez ferritka
Anna, musisz spojlerki pootwierać wszystkie, bo vika je dobrze ukryła ;>

a ja spróbuje coś w hm kupić albo w kwadracie - ale boje się że kwadrat to chwilowo nie będzie mój ulubiony sklep....
w silesii chyba happymum jest ale jakoś mnie nigdy ceny nie były w stanie przekonać ;p

bidna Ty, a ja przez cały czas ani jednego pawia...no nie licząc tego co się przyplątał jak se kawy z płynem ferry do naczyć zrobiłam :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #877237 przez martyna_89
Vika faktycznie link dobrze ukryty;)
Co do roznych imprez to my mamy 4wesela (czerwiec,sierpien, wrzesien i październik), idziemy na pewno na to pazdziernikowe bo to mojej najlepszej przyjaciolki a jeszcze sie bedziemy zastanawiac nad sierpniowym ale ono jest w Krakowie czyli kawalek a niewiadomo jak z noclegiem tam a z mlodym to tak srednio bez noclegu.

11 lata 1 miesiąc temu #877309 przez vika

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #877311 przez Ewelka92
ja wlasnie kliknelam do przylaczenie do grupy :) bo rzeczywiscie te forum niekiedy sie cos psuje

11 lata 1 miesiąc temu #877317 przez vika
Ewelka92 napisał:

ja wlasnie kliknelam do przylaczenie do grupy :) bo rzeczywiscie te forum niekiedy sie cos psuje

Ewelka wyslałam Ci PW.

Dziewczyny jeszcze jedno jeśli którejś nie ma w tabelce w pierwszym poscie edytujcie i dopisujcie sie a ja wszystko uzupełnie :)

11 lata 1 miesiąc temu #877325 przez xpatiiix3
Witam znowu pobudka butlką w łeb :P

No i ja myśle ,że jednak niech będą to tylko dziewczyny z Naszego listopadowego wątku :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 1 miesiąc temu #877361 przez ferritka
bry brygada B)

jak spać na brzuchu jak wszystko gniecie i uciska a tak lubię :unsure: :unsure:
poza tym, to taki upał a sąsiad za płotem robi mi już 2 dzień na złość i coś tnie, piłuje hałasuje tak że na taras nie da się wyjść i herbaty napić :dry:

na szczęście od jutra majówka pełną parą, siedzę z mamą na tarasie i może uda się nózie do słonka wystawić :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #877370 przez Alex_87
Viki niech najpierw dziewczyny się przedstawią na forum, popiszą, a później je dodasz do fb, ja osobiście średnio bym chciała żeby na naszej "tajnej" grupie były osoby których w ogóle nie znamy z forum (mam nadzieje, ze nie zabrzmiało to chamsko ;))

Ja jeszcze daje radę spać na brzuchu, ale czuje, że coś tam mi się pompuje od środka :D

a jak na złość moja córa od jakiegoś czasu budzi się w środku nocy i chce spać z nami, potem żeby zasnęła w łóżeczku muszę siedzieć przy niej godzinę, w efekcie rano wstaje nie wyspana, więc już śpimy sobie razem w łóżku. Może jakoś się pomieścimy jak brzuch urośnie :D

Dzisiaj na śniadanie zjadłam pomidora pierwszy raz od początku ciąży :D jejuuuu ale mi smakował, chyba wraca apetyt na warzywa :)

11 lata 1 miesiąc temu #877375 przez ferritka
Pomidory!!!!!<3
uwielbiam!! z cebulką albo jogurtem :lol: czekam z utęsknieniem na nasze duże malinowe bedę zajadać jak jabłka :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka