BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1009150 przez malutkamilka
Natkka ja zadowolona jestem z tutka, czesci sa dostepne z tego co widze ale z nich nie korzystalam. wozek uzywalam dosc intensywnie przez 1,5 roku nie tylko po miescie ale i po łąkach i dzalce a i lekkie do wniesienia do domu i do auta. jedynie opona a raczej dentka w oponie mi trzasnela bo kolec od jakies rozy sie wbil w opone i przebil detke ale to nie problem bo mozna kupic detka w rowerowym tylko byl problem z zalozeniem bo wszystko na styk i troche ranty koloa sie obrysowaly.

co do innych wozkow nie mam pojecia bo nie mialam do czynienia

aha męża kuzyn kupil taki wózek i też są zadowoleni bo przy pierwszych dwoch chlopcach mieli x-landera i srednio go wspominaja choc przechulal dwoje dzieci

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #1009174 przez Gosia 2712
Natkka hehe to sie najwyzej spotkamy w psychiatryku w
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Szczerze mowiac to o wozkach malo wiem i nie znam sie zbytnio, ktory jest dobry, a ktory nie, teraz kolezanka kupila wlasnie z Adamex i jest zadowolona, wybrala model pajero jest prawie identyczny jak ten co Malutkamilka wstawila i powiem Ci ze one mi sie bardzo podobaja, a nie myslalas nad tym zeby jechac gdzies pod
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i tam popytac u producentow?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 10 miesiąc temu #1009192 przez PaulinaJ
A ja z wózków mogę wam szczerze polecić Bebetto Nico ;-) dla mnie ideał.

10 lata 10 miesiąc temu #1009277 przez clue
również polecam bebetto :) jeździłam wieloma wózkami, bo wszyscy wokoło mają dzieci, ten sprawdza się idealnie we wszystkich warunkach ! my mieliśmy bebetto nico plus, jezdzilismy nim po lesie codziennie, serio ideal :) przy drugiej dzidzi zastanawiam się jedynie nad zmianą modelu, bo przez te 2 lata powstało kilka nowych i mnie kuszą, różnią się designem a rama (mniej więcej ) i przede wszystkim amortyzacja pozostaje bez zmian :) teraz na pewno chciałabym żeby koszyk był zamykany, ale nie wiem czy warto kupować Nowy wózek, skoro stary prócz porysowanej ramy wygląda super.
moi znajomi też mieli x landera i narzekali ze bardzo sztywny.
słyszałam ze evo też sa swietne.
współczuję takich przerażających snow... mi codziennie śnią się jacyś terroryści :p ale wole juz to :)
13 wizyta a 17 prenatalne, ale się naogladam :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #1009284 przez natkka
Dzięki Dziewczyny za informacje :) nie wiem czy do babetty juz się nie przymierzalismy i dno gondoli miała bardzo nisko. Ale to mój mąż kojarzy bo dla niego musi być wysoko bo śmiesznie i niewygodnie jest jak ma dziecko na wysokości swoich kolan albo ciut niżej :/

10 lata 10 miesiąc temu #1009293 przez Gosia 2712
Hejka :)
Za oknem ladnie, ale ciekawe jak na zewnatrz :whistle: puki co to siedze pod kocem, bo mi zimno :P

Clue to masz podobnie jak ja, bo 12go mam wizyte, a 19go mam polowkowe :D :silly: tez sie naogladam :silly: a po 2tyg od polowkowego bede miec znowu wizyte u mojego gina, bo mam co 3 tyg :P hehe :P

Natkka te wozki co Malutkamilka wstawila zdjecie, sa dosyc wysokie, bo w poniedzialek go ogladalam na zywo :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 10 miesiąc temu #1009334 przez paulinsien
Dziń dobry marcóweczki :)
Nie znam się na wózkach i nie mam jeszcze doswiadczenia, ale ten co wrzuciłyście ten różowy bardzo mi się podoba i jeśli będe miała jakiś kupić to będzie to coś takiego. Któraś z was wrzucała jakiś czs tem taki szaro - zółty i to jest mój typ jeśli chodzi o kolory :D i mój M. również był zachwcony:)) Ale póki co bardzo się powstrzymuje od takich zakupów im bliżej połowkowych tym więcej stresu mam i bardzo się boje... :( Paulina J tak do Diagenu wyruszam, ty tez? Ja mam 29 na 18,30 ;)

10 lata 10 miesiąc temu #1009355 przez moniab26
Dziewczyny ale senny dzień dziś mam, najchętniej nie wstawałabym z łóżka a zimno na dworze brrr a tak ładnie słoneczko świeci.
Jeśli chodzi o wózki to ja mam kupiony właśnie u producenta z Gruszewni k. Częstochowy i byłam bardzo zadowolona, co prawda takiego modelu już nie ma w ofercie ale ja kupowałam trzy lata temu, a dzisiaj przeglądając neta znalazłam coś takiego :

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #1009398 przez PaulinaJ
Paulinsien tak ja też ;-) tylko my na 14:10 :)

10 lata 10 miesiąc temu #1009401 przez Gosia 2712
Paulinsien ja tez wlasnie cos takiego bede kupowac, tylko zastanawiam sie nad kolami jeszcze, czy duze, czy male... Allle to dopiero w lutym hehe :P puki co to tylko ogladam... Heh tez sie juz boje polowkowego :(

Monia widzialam ten wozek juz gdzies w necie :P tez wlasnie planuje do Gruszewni jechac, bo mam tam ok 20km :) wiec obejrze, pomacam i moze cos wybiore :D

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 10 miesiąc temu #1009443 przez clue
co do bebetto - racja :) to raczej niskie wózki :) zapomniałam ze my z mezem to takie dwa kurduple :p

10 lata 10 miesiąc temu #1009467 przez moniab26
clue o infekcje w ciąży nie trudno - wszystko się czepia, ja już na pierwszej wizycie u swojego gina dostałam globulki klotrimazol i jakoś mam spokój a skoro u ciebie tak często powracają te infekcje to może zrezygnuj ze środków higieny intymnej i spróbuj zwykłe szare mydło - ma neutralne ph i działa antybakteryjnie.

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

10 lata 10 miesiąc temu #1009491 przez clue
dzięki Monia, na pewno spróbuję :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #1009493 przez clue
wreszcie skończył się mecz :p byłam zmuszona oglądać :p
dziś się wzruszyłam, moje dziecko powiedziało mi przed zaśnięciem "mamusiu kokam cię tak bałdzo bałdzo, namocniej świecie " :)))

a w ogóle juz dawno miałam się pytać, Natkka skąd jesteś :p ? :)

10 lata 10 miesiąc temu #1009508 przez natkka

Cudnie musi być coś takiego usłyszeć :)
Byłam wczoraj w Katowicach z moją przyjaciółką wybierać suknię ślubną, było cudnie :D pochodziłyśmy trochę, poszłyśmy na zupę a potem do niej na herbatę :) a potem endokrynolog :) na szczęście wszystko w porządku :]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka