BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

9 lata 4 miesiąc temu #1027729 przez claudii09853
Karington ja mam w Śremie rodzinę :) a ja też jestem młodą mamuśka córa będzie mieć 2 latka w marcu:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1027730 przez Karington
od Poznania to nie aż tak daleko:) a ty skąd jestes???

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1027731 przez Iwka
Witam nową przyszłą mamusie ☺ jeśli chodzi o brzuszek to mam powiększony mój syn z mężem tez to stwierdzili. W drugiej ciazy brzuszek szybciej rośnie jak byłam z synkiem w ciąży to brzuch był widoczny w połowie 5 miesiąca a teraz koniec 4 miesiąca i jest bardzo widoczny☺ jutro się dowiem czy synek czy córeczka jak będzie się chciał lub chciała pokazać

9 lata 4 miesiąc temu #1027732 przez Dorcik 1979
Również witam nową mamusie. Super, ze tyle maluszków pojawi się w lipcu. Ja bardzo słabo czuję ruchy, ale lekarz powiedział, że tak może być bo to moja trzecia ciąża no i miałam dwie cesarki. Ale pamiętam, że w pierwszej i drugiej szybko czułam ruchy i szybko poznałam płeć.
Moje maluchy niestety nie chcą spać same, łóżeczka praktycznie nie używałam. Nie możemy ich zniechęcić, bardzo lubią przytulać się do nas w nocy. Ciekawe jak trzecie się pojawi, już się boję.

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1027733 przez Anna1991
.

9 lata 4 miesiąc temu #1027735 przez Karington
oo fajnie:0 to ja też jutro wyślę swój brzuszek:) tylko na rano, bo wieczorem jest 2 razy taki:) haha ale wtedy tak fajnie go widać)
my jesteśmy już 9 lat ze sobą i też był czas najwyższy żeby iść do przodu z pewnymi decyzjami:)

9 lata 4 miesiąc temu #1027736 przez Karington
nie wiem jak to u was, ale mnie dzisiaj co jakis czas ciagnie w pachwinie..a ze to pierwsza ciaza to sie z lekka stresuje czy aby to normalne..;)?

9 lata 4 miesiąc temu #1027737 przez Sevilla
Ja rodziłam też jak miałam 25 lat w sumie nie skończone ale rocznikowo :) A teraz drugie przyjdzie na świat w lipcu a w sierpniu skończę 28. Ja zawsze uważałam, że wiek 25 to tak akurat.

9 lata 4 miesiąc temu #1027739 przez Dorcik 1979
Ja pierwsze jak miałam 32, drugie 35, no i teraz trzecie- 37. Moja teściowa, mówi, że jesteśmy za starzy z M na dzieci. Ona ogólnie ma dziwne poglądy.

9 lata 4 miesiąc temu #1027740 przez madzialenka
witam nowa mamusie i ja :))))

ja mieszkam 70 km od Pozka:))

Sevilla na ktora wizyte masz?

9 lata 4 miesiąc temu #1027742 przez magmus88
Witajcie :)

Sewi - kochana, trzymam mocno kciuki, wierzę z całych sił że będzie dobrze :) Czekamy na dobre wieści!

Anna - cieszę się, ze wszystko ok u CIebie

Witaj Karington hehe czy masz coś wspólnego z "tymi" Karingtonami?? hehehe Zapraszamy :) ROzgość się

Kurcze dziewczyny, sporo nas już tu!!!

Sewi - ja tez będę rodzić teraz mając 28 (bo mam w maju) z tym, ze pierwsze dopiero.

Dorcia - teściowymi nie ma się co przejmować ehhehe Ważne, ze Wy się dobrze czujecie ze swoimi decyzjami :)

Ja dziś z mamą przywiozłam od siostry małego.... przeziębiony boroczek.... Musiał się rozstać z mamą do piątku :(

Dziś miałam wolne a jutro niestety już normlanie do pracy....

Do usłyszenia jutro!! :)

9 lata 4 miesiąc temu #1027745 przez claudii09853
Karington ja jestem z województwa opolskiego mieszkam koło Opola jakieś 40km:)
I tez mnie ciągnie a ogólnie to mnie cała cip....hahaha boli ;) :) sorki za wyrażenie ;) heh
A co do teściowej to podziękuję tematowi następny proszę hahaha mam do niej 5km i się nie widujemy naszczescie :)

9 lata 4 miesiąc temu #1027746 przez Sevilla
Madzia na 18.15, choć jak to powiedziała pani w rejestracji. Jestem jak nadprogramowa pacjentka, więc ze względu na termin amnio, profesor mnie przyjmie po wszystkich pacjentach. Równocześnie ostatnia wyjdzie o 18.15 a może później w zależności ile pozostałe wizyty będą trwały, choć planowo tak jak pisałam wyżej. Ja wierzę, że wsio jest ok, a reszta to głupia statystyka. Maja co i rusz mnie podkopuje od środka lub się przekręca w różne strony to już mniej przyjemne, ale i tak daje dużo radości :)

9 lata 4 miesiąc temu #1027748 przez Sevilla
Claudii nic nie mów ja swoją mam 2m niżej i nie mylić z gróbkiem, tylko piętrem w domu jednorodzinnym. Choć ja nie narzekam, ma czasami zachowania i teksty, które mnie denerwują (zwalam to jednak na wiek i starość), ale ogólnie wspaniała kobieta.

9 lata 4 miesiąc temu #1027749 przez claudii09853
Sevilla nooo ja to mojej nie zwalam na starość bo ma 48 lat to aż tak stara nie jest :) po prostu za dużo mówi a ja mieszkam na wsi to tym bardziej wszystko rozgaduje nawet ze poronilam dwie ciążę to sie tym chwalila całej wsi i nie tylko ale mam to głęboko w du.... :) niech se gada jak jej po tym lepiej hahaha :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka