BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

10 lata 3 tygodni temu #1037622 przez Sevilla
Madzia nie wiele może taki glut 1,5cm na 1,5cm. Co do zakupów też żałuję, że nie dla mnie :/ Ale i na mnie przyjdzie czas. Muszę sobie kupić dżinsy, buty na jesień i kurtkę na jesień. Wszystko odpada do mierzenia teraz.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #1037627 przez madzialenka
Kari jestem u schyłku załamania nerwowego.mała im dłużej w brzuchu tym ciezsza:(

10 lata 3 tygodni temu #1037628 przez madzialenka
Sevilla jedyny plus z tego że kasa dłużej w kieszeni zostanie:)))

10 lata 3 tygodni temu #1037632 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 tygodni temu #1037633 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 3 tygodni temu #1037645 przez madzialenka
Cornick przesliczny meeeega brzusio:))) mi też będzie tych kopniakow i w ogóle... Filip teraz się tylu do brzucha bo młoda wystawia łokcie czy tam kolana i ma ubaw z tego:)) cornick czereśnie jadam codziennie aż mi zbrzydly ,sexik i co jeszcze? Co z tymi liśćmi malin?:) używasz ainballa ?:) czy nadal stracha masz :)

10 lata 3 tygodni temu #1037648 przez magmus88
Hej hej :))

Ja w końcu dotarłam do domu :)

Po wizycie wszystko ok. Mam już odstawić luteinę.... KTG żadnych skurczy nie pokazało, mały spał. Szyjka krótka ale cały czas zamknięta. Także cisza na morzu :D GBS pobrany.... Następna wizyta w środę a we wtorem samo USG. Będę wiedziała przynajmniej ile mąły waży (oczywiście tak mniej więcej). Od środy mogę już rodzić w moim szpitalu także... niech się dzieje co się chce hehehe.

Widzę, ze wszystkie dostały dyspensę na seksy i wzięły mężów w obroty ahhaha.

Herbata z liści malin jest dobra na wzmocnienie mięśni macicy ale trzeba ją pić tak. średnio od 34 tygodnia :) Teraz już niewiele zdziała. Ja piję może od tygodnia... także jakiegoś szybkiego porodu nie wywoła hehehe

Cornick, pięnie wyglądasz :) a te nóżki - kuszą :D hehehe.

Ach no i miałam dziś ostatnią wizytę u diabetologa.... następna 6 - 8 tygodni po porodzie.

Madzia - przykro mi z powodu kocika :(

10 lata 3 tygodni temu #1037650 przez madzialenka
Magmus a mi jak przykro...niby dachowiec ale śliczny biały cały prócz ogona i uszu które miał rude...kiepsko ocenił sytuację:/ P się tylko nabija ze nie zauważył pociągu na którym torowisku jedzie bo miał zeza... Malpiszon a to wcale nie śmieszne.

Magmus no i gratuluję udanych wizyt,spokoju z wredna baba no ta,wiesz :))
I zazdroszczę usg w najbliższym czasie,mnie coś czyści ale chyba od soków takich naturalnych...wrrr

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #1037651 przez Sevilla
A to czereśnie działają na poród, czy na co?? Bo ja jem i jem codziennie i nie widzę by na cokolwiek działały oprócz zaspokojenia mojego podniebienia :laugh:

Jeszcze tydzień i witam malutką
Załączniki:

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #1037654 przez Cornick

10 lata 3 tygodni temu #1037657 przez Ewaaa1988
Sevilla ale piekny brzuś :woohoo: Jeszcze taki okraglutki i trzyma sie na gornej pozycji ;) a moj juz wisi :angry:
Ja cos czuje ze przy koncowce lipca moja meta bedzie i ze mala zechce jeszcze posiedziec i przybrac na wadze jak ona taka do tylu z tymi tygodniami :cheer: tylko kosc udowa ma w normie czyli jak na ten tydzien przystalo a brzuszek i glowka troche w tyle wiec chyba to bedzie mała chudzinka z dluzszymi nozkami :laugh: Prawdopodobnie moj mąż taki wlasnie byl chudy z dlugimi nogami :lol:

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #1037658 przez madzialenka
Ewcia modelka Bedzie Twoja mala:))

Sevila fakt brzusio sliczny okragly I Nawet pokusilabym się o stwierdzenie ze nie jest nisko.Ale Ty będziesz miała kochana cesarke? Bo już się zgubiłam:)) szkoda że tabelki nie mamy:)

10 lata 3 tygodni temu #1037660 przez Sevilla
Ogólnie mam wrażenie, że jest w sam raz na ten tydzień. Z Maksem miałam ogrom. Poza tym, ja z tych u których opadnięcie brzucha nie jest widoczne. Ja tylko odczuwam ulgę w oddychaniu i ciężar mi się przeniósł niżej tak jakby dół brzucha mi się bujał

10 lata 3 tygodni temu #1037664 przez madzialenka
No wiadomo kazda kobietka inna:)) .Ehh kiedy to się zacznie?:))

10 lata 3 tygodni temu #1037665 przez Ewaaa1988
Czekam z niecierpliwoscia na ta modelke Madzia :laugh:
Jestem taka ciekawa co to wyjdzie z naszej mieszanki genow ze juz nie moge sie doczekac :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka