BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

9 lata 5 miesiąc temu #1016455 przez madzialenka
no tak,niestety fajki... mnie nie odrzucilo,ani nie mialam jakiegos wstretu do zapachow...z Filipem t ez tak mialam... z setek przerzucilam sie na normalne krotkie,z czerwonych na niebieskie przy tym no i nie pale juz paczki dziennie;/ chodze po scianie jak nie zapale;/juz wszystkiego probowalam,tablertki,plastry gumy,na odczulaniu bylam,nawet w poznaniu u hipnotyzera i doopa;/ bijta mnie dziewuchy ,glupia jestem wiem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1016456 przez piernikarczyk07
Ja za nim zaszłam z Nikosiem też paliłam odrzuciło mnie bardzo szybko nie wiedziałam nawet ze jestem w ciazy, pozniej bardzo długo nie paliła od tego roku zaczełam popalać jak szliśmy gdzies ze znajomymi ale ze teraz walczyliśmy o ta ciaze i szybko o niej sie dowiedziałam to i szybko rzuciłam ale powiem szczerze ze bylo inaczej niz przy pierwszej bo nie czułam na poczatku odrzucenia. Jak inni palili to mi nie przeszkadzało ale po tyg kosmos. Odrzuca mnie nawet jak przede mna w Biedronce stoi ktos kto palił przed sklepem...

9 lata 5 miesiąc temu #1016457 przez piernikarczyk07
A ja tam nie mam zamiaru prawić Ci morałów, nigdy nikogo też nie oceniam za jego postepowanie każdy jest dorosły.

Pisałam Wam ze mój tata jest bardzo chory...w czerwcu dowiedzieliśmy sie że ma raka płuc i oskrzeli z przerzutami do mózgu (2 glejaki-jeden najwiekszy zoperowany, drugiego sie nie da) walczy jak moze zobaczymy dawali mu pół roku ale jest po 4 chemii i dalej chce zyc...) Słyszałam kilka razy ze to jego wina bo palił i pali nadal fajki...wku...mnie to bo ja nigdy tak nie pomyślałam i uwazam że nikt nie ma prawa tak mówić no ale cóż ;)

9 lata 5 miesiąc temu #1016459 przez Sevilla
Madzia co ja mam Ci powiedzieć hmm... Mojej kuzynce lekarz powiedział, że z dnia na dzień nie powinno się rzucić, bo organizm młode może odrzucić. Powinno się to robić stopniowo. Moja szwagierka paliła do 4 miesiąca ciąży, przy czym nie wiedziała, że jest w ciąży, bo miała krwawienia w terminie okresu, więc nic nie podejrzewała

9 lata 5 miesiąc temu #1016461 przez madzialenka
pocieszam sie tym jedynie,ze chociazby ograniczylam i zmienilam na slabsze,zle sie z tym czuje,wiem ze jak powiemy najblizszym to zacznie sie gadanina dopiero wlasnie o tym ,ale gdyby nie to ze mam stresujace zycie i palacego faceta,pewnie latwiej by mi bylo rzucic.nie wiem czemu taki mam ogromny problem,probowalam ttyle rzeczy,wlasciwie chyba wszystkiego a mimo to okazuje sie to byc silniejsze ode mnie,a podobno trzeba chciec,tylko kurde ja chce i na tym sie konczy.

9 lata 5 miesiąc temu #1016465 przez piernikarczyk07
Dziewczyny przeczytałam właśnie że w 2 ciązy kobiecie szybciej wybija brzuszek nie jest to zalezne od tego ze rosnie macica tylko ze puszczaja wezły czy cos takiego :pinch: i ze piersi sa inne niz w pierwszej ciązy bo nie sa az tak pełniejsze macie tak czy nie? Bo u mnie by się wszystko zgadzało ;)

9 lata 5 miesiąc temu #1016467 przez madzialenka
taaa ja to sie smieje ze blozniaki mam bo brzuch mam jak w 4 miesiacu jak nie dalej:))a cycki??hmmm sa super teraz:)))pelne

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1016469 przez piernikarczyk07
Serio ja też mam bebzol jak w 4 miesiacu ciąży ale w pierwszej ciazy tez szybko było widać tylko ze był twardy cały czas a teraz jest flak :blink: :laugh: :P

9 lata 5 miesiąc temu #1016475 przez karolina.w2
Marzena bardzo mi przykro. Robilad bete czy jak to wygladalo? Sory za bezposredniosc ale ja sie tez booje o mohego malucha. Bylam wczoraj ba wizycie zarodek ma 3mm i brak akcji serca. Kazala czekac tydzien i zrobic 2x bete. Moze owulka sie przesunela. Wczoraj byl 7tyg 0dni. Za tydz. We wtorek wizyta. Boje sie bo w sierpniu tez nie bylo akcji serca ale dzidzia miala 2cm

9 lata 5 miesiąc temu #1016480 przez piernikarczyk07
Karolinka ja tez sie strasznie boja ale mysle ze Ty o serduszko nie mysisz sie bac ja z Nikosiem w 8tyg zobaczylam dopiero spokojnie bedzie dobrze. A co masz sprawdzic ta beta? Czy przyrasta? We wtorek wizyta bede czekac razem z Toba...

9 lata 5 miesiąc temu #1016503 przez madzialenka
obym ja uslyszala jutro serduszko:(((

9 lata 5 miesiąc temu #1016507 przez Sevilla
Ja dziś dla uspokojenia zrobiłam sobie test. Sama nie wiem czemu.

9 lata 5 miesiąc temu #1016508 przez madzialenka
zazdroszcze szwagierce,ze udalo im sie juz w pierwszym czy 2 cyklu.... i tez zobaczyla wczoraj dwie maliny....glupia 2 tyg jej sie spoznia i pyta mnie czemu?:) a ma syna juz ponad rocznego:)mowie domysl sie:)poprostu niesadzila ze tak szybko im pojdzie

Sewilla i sa maliny?sa!

9 lata 5 miesiąc temu #1016512 przez Sevilla
Jasne, że są testowa nawet ciemniejsza od kontrolnej. Tydzień temu testowa jeszcze była jeszcze jaśniejsza od kontrolnej. Chyba panikuję, bo tyle poronień wokół.

9 lata 5 miesiąc temu #1016514 przez Sevilla
Mi nic z brzuszkiem się nie dzieje, wieczorami tylko wyglądam jak w 4 miesiącu, ze względu na wzdęcia. Cycki fakt, nie są takie pełne i jędrne jak w I ciąży, choć biorąc pod uwagę, że po karmieniu zostały dwa wiszące worki, to przynajmniej teraz się wypełniły.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka