BezpiecznaCiaza112023

Mamusie CZERWIEC 2017

7 lata 1 miesiąc temu #1065362 przez kakasia20
Jedno zauważyłam u siebie. Jak przeszłam na karmienie mm to piersi mi jakbyb zanikly :?.:/
Ale współżycie jest ok nic nie boli :) też już nas pokusilo i kusi ale zabezpieczamy się .
31.08 mam wizytę kontrolną po cesarce u ginekologa i położną mówiła że jak nadal nie mam okresu to doktorka da mi tabletki by go wywołać .bo by założyć wkładkę trzeba mieć te dni z tego co zrozumiałam czy ostatni dzień @ okresu....
Wczoraj taki biały gęsty śluz zauważyłam może płodne albo @ przyjdzie w końcu .
Najgorsze te czekanie na okres he. I ta niepewność :):)
Dziś u nas pogoda kiepska pada deszcz i zimno jest.

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 1 miesiąc temu #1065363 przez kakasia20
Oto Wiktor

Załącznik IMAG1793.jpg nie został znaleziony

Załącznik IMAG1820_1.jpg nie został znaleziony

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
Załączniki:

7 lata 1 miesiąc temu #1065364 przez Judyta1992
Nie dziwie sie Kasia ja czasami przy jednym tak sie narobie ze juz sily na nic nie mam. Tyle ze u mnie maz zawsze od 8 do 16 w pracy wiec tez latwiej bo nigdy nie musi odsypiac nocek czy cos.
Dobrze ze masz pomoc najblizszych:) ja na cycu to jeszcze nigdy Ignasia nie zostawilam dluzej niz pol godz no moze godzine ale tylko z mezem.
Wiktor super chlopak przystojniak :)
U nas yez byly okropne burze i wtedy maly caly dzien spal. Dzisiaj wkoncu sloneczko.

7 lata 1 miesiąc temu #1065365 przez Sophie25
Mi dwójka maluchow wystarczy ;) mam core i synka a nie chcialabym miec juz 3 cesarki a marzylam.zawsze o dwójce;)

7 lata 1 miesiąc temu #1065375 przez kakasia20
Wystarczy się uporządkować poukładać grafik dnia .i jest ok :) teraz będzie szkoła przedszkole więc inlzej znów będzie :) .
Myśmy na 3 dzidzie czekali 4 lata :)
Kiedy powinnam dostać @ skoro w piersiach już mleka nie mam wcale nie leci nic mi ... Hm z tego co pamiętam przy poprzednich cc szybko po _msc miałam a tu cisza

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

7 lata 4 tygodni temu #1065405 przez MoNiaaa
ja z ogarnieciem 3 tez nie mam większych problemów mysle ze miedzy 2 a 3 dzieciakow nie ma wielkiej roznicy szczerze mowiac to lepiej sobie radze jak jestem sama niż z mezem :P
już niedługo zacznie się szkola i zostane z sama AMelka to już w ogole będzie latwiej ze wszystkim :)

http

]

7 lata 4 tygodni temu #1065411 przez stOkrOtka91
Monia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

7 lata 4 tygodni temu #1065413 przez Loq90
Jak jestem sama w domu z Marysia, a ostatnio nie spi prawie wcale w dzien, to biedaki rady nic zrobic. Sniadanie najpozniej o 17 jadłam:/ akurat płakała cały dzien:(

Powiedzcie mi czy waszym maluszkom tez tak głośno burczy w brzuchu? Burczy pomimo ze wlasnie zjadła. Do tego dochodzi jeszcze take jakby przelewanie sie.. Nawet budzi sie od tych wszystkich dźwięków. Musi ja bolec:(

7 lata 4 tygodni temu #1065416 przez Loq90
Haha dziewczyny to prawda. Jak maz jest w domu to tylko sie denerwuje. Tak zle i tak niedobrze:/

7 lata 4 tygodni temu #1065419 przez Judyta1992
Z tym mezem to macie racje hehe :)
Moj tez tak ma ze mu sie przelewa w brzuszku do tego robi rzadkie kupki i to takie spore takie i glosno no i duzo ale nie widac zeby go to bolalo

7 lata 4 tygodni temu #1065421 przez ninka
Judyta mój Nataniel też tak ma, że robi rzadkie kupki, dużo i głośno :-) ale też go nic nie boli.
W brzuszku burczy mu głośno i przerabia po jedzeniu. Najgorsze, że on cały czas chciałby jeść, pociągnie cyca chwilę, pół godziny spokoju i znowu chce :-( Strasznie to jest męczące.

7 lata 4 tygodni temu #1065430 przez Judyta1992
O t9 mnie pocieszylas.
Moj tez tak ma ze czasami co pol godziny chce jesc. Fakt w nocy ladnie spi ale w dzien zdaza sie ze jest ciagle glodny. Dzisiaj zostawilam Ignasia z moja mama na godzine bo poszlam na rowerek wodny ah jaka ulga hehe :)
Pierwsza godzona od bardzo dawna bez Ignasia ale oczywoscoe z telefonem

7 lata 4 tygodni temu #1065433 przez aleksiaa88
No to wychodzi ze te bulgoty to normalne też mamy
Co do pizniego śniadania to z pierwszym dzieckiem to o 13 a teraz to jeszcze do niedawna to jak zrobiłam gorącą herbatę to nigdy jej nie wypilam co ja do herbaty to ona oburzona płacz i jeść chce więc ciągle mi stygla czyli wylewalam ciągle bo ja tylko mega gorącą mi smakuje a teraz to jem i wypije także ogarnelam jedzenie przy niej

Jak mi trzeba to ja do fotelika i idę z nią wszędzie postawię i ogląda jak myje głowę

7 lata 4 tygodni temu #1065434 przez Judyta1992
Ja z polozeniem do lozeczka nie mam wiekszuch problemow o ilejestem fair w stosunku do noego o jedna drzemke ok 10-11 mamy wspolna na brzuszku bo bez tej drzemki to jestjedna wielka awantura :) tak go soboe nauczylam.
No i moge zapomniec o cieplym jedzeniu w restauracjach. Zawsze jak dostaje talerz to akurat on musi tez zjesc a ja pozniej jem zimne

7 lata 4 tygodni temu #1065435 przez Sophie25
Mojemu tez sie tak przelewa a jesscze jak gazy puszcza to steka przy tym niesamowicie ....

Wczoraj wzielismy starsza na wycieczke mlody oczywiście przespal cala.droge pozniej zjadl i dalej spal najpierw oglada widoki jak.wyjedziemy z.domu a pozniej ciagle spi oby mu zostala uwielbiana jazda.samochodem ;D bo my czesto wycieczkujemy ;D
A.Wasze.jak.na.jazde.tez odrazu usypiaja ? ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka