BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 6 dni temu #110760 przez gabi28
Gosiu Ty sie nie stresuj..na spokojnie...:) chcociaz wiem,że to nie łatwe..ja będę sie stresować za tydzien :) idę kosić trawe... do wieczora :)
Temat został zablokowany.
14 lata 6 dni temu #110804 przez angellika1
Ja mieszkałam u rodziców na 9 pietrze po jednej stronie widok na lasy po drugiej na morze śliczne .... a teraz po jednej stronie blok po drugiej las a przed nim druga główna ulica Gdańska ;) ;) Dorcia u Ciebie to chyba Grunwaldzka prawda?? a u mnie Kartuska :)

Och dziewczyny trzymam kciuki za testujące
14 lata 6 dni temu #110806 przez ann-sunshine
Angelika, teraz z testujących to już tylko Gosia i Gabi nam w najbliższym czasie chyba zostały, też trzymam kciuki, w końcu któraś musi jeszcze poza Dorcią podtrzymać nasze morale ;)

Gosiak, taki prezent ślubny jedyny w swoim rodzaju jak najbardziej widziany :lol:
14 lata 6 dni temu #110808 przez ann-sunshine
ups.. chodziło mi o Delfinka
14 lata 6 dni temu #110812 przez madziaska
ja rowniez trzymam kciuki bardzo mocno.... Gosiaku fasolki nie wkleilam bo po drugim usg lekarzowi zabraklo tasmy i mi nie wydrukowal... ma to zapisane wiec nastepnym razem czyli za dwa tyg wydrukuje mi dwa:) A moje zdjecie, to przepraszam ale nie wkleje... Po ostatniej sytuacji mam poprostu pietra... Oprocz dwoch prac o ktorych pisalam jestem jeszcze kuratorem, wiec sama rozumiesz...
14 lata 6 dni temu #110814 przez Dorciaition
Ann :) :) :)

Angelika, tak Grunwaldzka :) Mam okno akurat przy światłach, gdzie kuźwa ruszają te tragiczne motory! :angry: Choć już jest trochę lepiej- kwestia przyzwyczajenia.
Hehe, no to też masz swoją autostradę i korki :S

Madziaska, rozumiemy, że fotki Twojej nie będzie, ale za to po wizycie musza być dwa zdjęcia fasolinki :laugh:

Tyle kciuków, że musi się udać. Niech te bociany się w kocńu za robotę wezmą :blink:

Alanek[*] :(
14 lata 6 dni temu #110817 przez nikusia1988
Oj oj oj... Ale się narobiło z tą Wielką B... Szkoda słów... Ale do czego potrzebne były jej 2 nicki??? Nie mogła ujawnić się tylko pod jednym??? Nie rozumiem.
14 lata 6 dni temu - 14 lata 6 dni temu #110819 przez Dorciaition
Nikusia opowiadaj co u Ciebie? Dawno Cię nie było.

14 lata 6 dni temu #110820 przez gosiak
madziaska rozumiem :blink: ja też już raczej fotek nie będę dodawać, no chyba że jakiś pozytywny test czy coś :lol: :lol: to wtedy :blink:

Nikusiu bo wielka B nie chciała żeby mała_czarna zobaczyła że wielka B już dłuższy czas tu była, tak mi się wydaje, i wtedy jak jej się przykro zrobiło po tym co przeczytała, nie chcąc się ujawniać założyła nowe konto z nikiem Kelly i wtedy napisała co jej leży, myśląc że nasza sprytna @nulka nie wywącha o co kaman :blink: no ale było minęło na pewno jej głupio mam nadzieję że między nią a małą_czarną będzie wszystko ok w końcu to rodzina.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 6 dni temu #110822 przez nikusia1988
Co tu opowiadać... Hmmmm... Stara bida :lol:
Termometry i wykresy porzuciłam ale tak mnie jeszcze ciągnie do tego żeby zmierzyć kiedy ta owulka będzie :blink: Przestałam również prosić M w TE dni do przytulanek i teraz działamy wtedy kiedy jemu się zechce a nie wtedy kiedy ja wiedziałam że muszę bo to te dni... Skoro się nie udało w moje wyliczane dni to może się uda w jego dni zachciankowe :silly: Pożyjemy zobaczymy. A nóż widelec na wiosne się trafi :) Bo teraz jak by się udało to tak nieciekawie by bylo bo w zimie ale na wiosnę czemu nie :blink:
Poza tym nic ciekawego i nowego u mnie nie ma... Całymi dniami w domu więc nie mam co opowiadać bo nic się nie dzieje u mnie...
14 lata 6 dni temu #110826 przez nikusia1988
Gosiu nio tak ale przecież obserwować forum i piszących można również z pozycji gościa i nie musiała zakładać konta z wielką b tylko sobie czytać jako gość a jeżeli chciala się ujawnić to wtedy mogła jako kelly. Trochę to dziwne, ale było minęło...
14 lata 6 dni temu #110831 przez gosiak
Nikusia całymi dniami w domu i tak rzadko nas odwiedzasz? foch :P
i dobrze że wyrzuciłaś term. mi coś strzeliło i mierzę dalej choć obiecałam sobie że tylko do owu a już mi dwa dni do końca cyklu zostały i się stresuję bo wczoraj był spadek a dziś odbiła się i mam stresa, nie mam już na nic wpływu nic nie zmienię ale stres niestety jest

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
14 lata 6 dni temu - 14 lata 6 dni temu #110835 przez nikusia1988
Ja właśnie głównie przez ten stres i budzenie o 6 rano dałam sobie spokój.
Gosiu a czy ja napisałam że Was nie odwiedzam??? :lol:
Sprawdzam co u Was się dzieje kilka razy na dzień :ohmy: :lol:
Ale się nie udzielam bo nie wiem co pisać... I jaki temat zacząć...
Ale śledzę Was non stop :lol:
Skończyłam już luteine (2serie) i ciekawe czy w maju @ przyjdzie w miarę normalnym terminie czy znowu po 40, 60 dniach. Oby wcale... :blush:
14 lata 6 dni temu #110838 przez Dorciaition
Oby, oby Nikusia :lol:

Mnie już kciuki bolą od trzymania ;), ale jestem twarda, trzymam cały czas i nie puszczę :silly:

14 lata 6 dni temu #110839 przez nikusia1988
Dziękuję Dorciu że tak nam staraczkom kibicujesz :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby