- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #164139 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #164242 przez gosiak
madziaska mam go w macicy i jest duży, w necie wyczytałam że największe mogą być wielkości wiśni...ja będę miała histeroskopie jest to wykręcanie tego polipa albo łyżeczkowanie, lekarz robi to z podglądem z kamerki którą wprowadza do wnętrza..znieczulenie mam dostać w kręgosłup...jest mało bolesne z tego co mówiła Gin, i Ona pracuje w szpitalu także mam nadzieje że na NFZ mnie skieruje.
Majowka chyba nie będzie takiej potrzeby
Majowka chyba nie będzie takiej potrzeby

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez gosiak.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #164403 przez Majowka
Gosiak, nie nastawiaj sie negatywnie. Jeszcze nic nie wiadomo. Ile jest przypadkow, ze odwoluje sie operacje bo akurat fasolka sie zagniezdzila, moze i u Ciebie tak bedzie! Zycze Ci tego z calego serca!
Nie wiem nic o polipach, nawet do niedawna nie wiedzialam ze istnieja.
Nie wiem nic o polipach, nawet do niedawna nie wiedzialam ze istnieja.

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 9 miesiąc temu #164410 przez Mirella
No jak na żywca mają robić to to chyba nie jest jakiś straszny zabieg, do poważnego by uśpili, tak mi się wydaje, także luuuzik Gosiaku.
Majówka, niby rzadko się zdarza że jest @ w ciąży ale się zdarza, a u nas jeszcze takiego przypadku nie było, więc statystycznie rzecz biorąc....
@nulka gadanie nic nie da, tu trzeba działać
Marta, oby słowo Twoje ciałem się stało
bo to już najwyższy czas.... eeehhhh, i tyle z planowania, wszystko można sobie zaplanować, ale dziecka nijak się nie da. Niby o tym wiem a i tak się łudze 
Monika, brzucholka pogłaszcz, cała reszta ciężaróweczek też, i dawajcie brzuszki, moze się staraczki pobudzą i poodzywają, bo faktycznie ciiiiszaaaa jak makiem zasiał, no oby cisza przed burzą
Majówka, niby rzadko się zdarza że jest @ w ciąży ale się zdarza, a u nas jeszcze takiego przypadku nie było, więc statystycznie rzecz biorąc....

@nulka gadanie nic nie da, tu trzeba działać

Marta, oby słowo Twoje ciałem się stało

Monika, brzucholka pogłaszcz, cała reszta ciężaróweczek też, i dawajcie brzuszki, moze się staraczki pobudzą i poodzywają, bo faktycznie ciiiiszaaaa jak makiem zasiał, no oby cisza przed burzą

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #164544 przez emma
czuje sie bardzo dobrze, dzieki!
czasami tylko mecza mnie mdlosci. u lekarza bylam i podobno wszystko OK!
usg dopiero za miesiac niestety :/, pod koniec sierpnia.
mowisz, ze niedlugo zacznie wychodzic? a kiedy standardowo zaczyna (wiem, ze roznie bywa, ale ciekawia mnie wasze doswiadczenia
)?

mowisz, ze niedlugo zacznie wychodzic? a kiedy standardowo zaczyna (wiem, ze roznie bywa, ale ciekawia mnie wasze doswiadczenia

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #164558 przez Dorciaition
Marta świetny brzucholek 
Emma u mnie już ok 12 ja widziałam, że się zmieniam ,a ok 14-15 tyg widziały już inne osoby. Wiec już nie długo i będziemy Twój brzuszek oglądać.
Staraczki trzymam!

Emma u mnie już ok 12 ja widziałam, że się zmieniam ,a ok 14-15 tyg widziały już inne osoby. Wiec już nie długo i będziemy Twój brzuszek oglądać.
Staraczki trzymam!
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #164564 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
u mnie bylo juz widac okolo 15 tygodnia
wczesniej bardzo schudlam.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 9 miesiąc temu #164582 przez gosiak
No dziewczynki w sumie wolała bym chyba żeby jednak w tym cyklu się nie udało bo jak by się udało i np. bym poroniła przez tego polipa, albo jakbym musiała go usunąć już będąc w ciąży to w jeszcze większym stresie bym była, a tak usunę i będzie spokój, polipy utrudniają zagnieżdżenia się zarodka a tu są przyczyny tworzenia się polipów
"Tworzeniu się polipów sprzyjają zaburzenia hormonalne, ale nie są one jedyną przyczyną i na 100% nie wiadomo skąd się biorą. Najczęściej mamy do czynienia ze wzrostem poziomu estradiolu, oddziaływującego w sposób stymulujący na nabłonek gruczołowy i jednoczesnym niedoborem progesteronu kontrastującego jego wpływ na przerost błony śluzowej. Z tego powodu polipy są często spotykane u kobiet młodych lub przeciwnie w okresie klimakterium kiedy pojawiają się zaburzenia jajeczkowania".
ehh jeszcze bardziej sobie pluję w twarz bo w piątek zawaliłam badanie progesteronu i lipa musze z tym badaniem czekać do następnego cyklu...ale ok już Wam nie zanudzam
dziewczynki śliczne brzuszki
"Tworzeniu się polipów sprzyjają zaburzenia hormonalne, ale nie są one jedyną przyczyną i na 100% nie wiadomo skąd się biorą. Najczęściej mamy do czynienia ze wzrostem poziomu estradiolu, oddziaływującego w sposób stymulujący na nabłonek gruczołowy i jednoczesnym niedoborem progesteronu kontrastującego jego wpływ na przerost błony śluzowej. Z tego powodu polipy są często spotykane u kobiet młodych lub przeciwnie w okresie klimakterium kiedy pojawiają się zaburzenia jajeczkowania".
ehh jeszcze bardziej sobie pluję w twarz bo w piątek zawaliłam badanie progesteronu i lipa musze z tym badaniem czekać do następnego cyklu...ale ok już Wam nie zanudzam

dziewczynki śliczne brzuszki