- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 9 miesiąc temu #162378 przez Lacrijka
Oby tak było jak mowisz Gosiaku..
No my sie z wolna zabieramy do roboty, obieramy w tym cyklu inna strategie..Przytulanki co 2-3 dni..nie tak jak wczesniej, ze jak byl goracy okres na wykresie to plusiki były codziennie przez tydzien..Zobaczymy co z tego bedzie
No my sie z wolna zabieramy do roboty, obieramy w tym cyklu inna strategie..Przytulanki co 2-3 dni..nie tak jak wczesniej, ze jak byl goracy okres na wykresie to plusiki były codziennie przez tydzien..Zobaczymy co z tego bedzie

Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 9 miesiąc temu #162879 przez @nulka
Mirella oby Twoje słowo fasolką się stało!!!
Prorocz, prorocz...proszę o jeszcze
, może choć tym gadaniem wymuszę to czego pragnę. 
Gosiak żadnych dołów proszę bo Cię nie wywlekę do góry bo sama tam za często siedzę!!! Obiecaj, że się trzymasz i że @ nie dostaniesz. Madziaska kiedyś obiecała szczerze i nie pożałowała
a strategie wypróbowywać różne trzeba Lacrijjo a już po wszystkim to będzie co wspominać
u mnie słonka nima ale cieplutko jest, tylko że sztorm wczoraj przygonił jakieś paskudztwo podobne do wychudzonej osy i lata toto stadami i mnie podk.. bo siada gdzie chce.
Monika fajny brzuchol bałtykowy

Gosiak żadnych dołów proszę bo Cię nie wywlekę do góry bo sama tam za często siedzę!!! Obiecaj, że się trzymasz i że @ nie dostaniesz. Madziaska kiedyś obiecała szczerze i nie pożałowała

a strategie wypróbowywać różne trzeba Lacrijjo a już po wszystkim to będzie co wspominać

u mnie słonka nima ale cieplutko jest, tylko że sztorm wczoraj przygonił jakieś paskudztwo podobne do wychudzonej osy i lata toto stadami i mnie podk.. bo siada gdzie chce.
Monika fajny brzuchol bałtykowy

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #162890 przez gosiak
@nulka to przez tą pogodę chyba, bo się siedzi w domu i dołuje, u nas leje
także korzystaj tam z tej pogody, dla mnie każda dobra jak nie ma deszczu i wiatru a tak dziś właśnie tu jest od wczoraj
ale za jakieś dwie godziny jadę do miasta na badanko i na plotki z koleżanką się umówiłam, także resztę dnia myślę że jakoś przetrwam 
miłego dnia wszystkim
no dobra @nulka obiecam że nie dostane @....kiedyś
pesymistka ze mnie aż sama na siebie jestem zła

miłego dnia wszystkim
no dobra @nulka obiecam że nie dostane @....kiedyś

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez gosiak.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 9 miesiąc temu #163075 przez Marta M
Asik nas na staraczki sciagnela, to i na ciezarowki tez wszystkie sciagnie..niedlugo sie rozpakuje to zrobi miejsce innym...a Lacrijka dobrze kombinujesz...tą strategię Asik mi polecila i szybko zadzialala.. 
Mirella Ty tez niedlugo

Mirella Ty tez niedlugo

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu #163503 przez Majowka
Czesc dziewczyny!!!!
Wrocilismy!
Jak juz Wam wczesnej wspomnialam @ byla 14 lipca, pamietam dokladnie, poniewaz zbieglo sie to z pewna data, o ktorej trudno zapomiec. Nie wiem dokladnie, ktory to byl dzin cyklu, pewnie okolo 50-tego, ale to normalka u mnie
Zaraz po miesiaczce mialam straszne problemy z trawieniem, gazy i wzdety brzuch co spowodowalo, ze sie troszke zaczelam nakrecac, ale glupia jestem i wierze w te bzdury, ze @ mozna miec w ciazy.......no nie mozna, prawda?
Niech ktos mnie sprowadzi na ziemie
))
Ciesze sie, ze wszystko dobrze u Was!
Dorcia gratuluje coreczki!!!!!
Gosiak i Lacra suuuper ze wizyty u ginkow -nek sie powiodly
Stopka dzidziusia-urocza, wogole wszystkie brzuszki przesliczne!
Bede strala sie byc na bierzaco!!! paa
Wrocilismy!

Jak juz Wam wczesnej wspomnialam @ byla 14 lipca, pamietam dokladnie, poniewaz zbieglo sie to z pewna data, o ktorej trudno zapomiec. Nie wiem dokladnie, ktory to byl dzin cyklu, pewnie okolo 50-tego, ale to normalka u mnie

Zaraz po miesiaczce mialam straszne problemy z trawieniem, gazy i wzdety brzuch co spowodowalo, ze sie troszke zaczelam nakrecac, ale glupia jestem i wierze w te bzdury, ze @ mozna miec w ciazy.......no nie mozna, prawda?
Niech ktos mnie sprowadzi na ziemie

Ciesze sie, ze wszystko dobrze u Was!
Dorcia gratuluje coreczki!!!!!
Gosiak i Lacra suuuper ze wizyty u ginkow -nek sie powiodly
Stopka dzidziusia-urocza, wogole wszystkie brzuszki przesliczne!
Bede strala sie byc na bierzaco!!! paa
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 9 miesiąc temu #163550 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Czesc 
Majowka mozna... Moja kolezanka miala @ przez 5 miesiecy i nie wiedziala o ciazy
Zaciskam mocno

Majowka mozna... Moja kolezanka miala @ przez 5 miesiecy i nie wiedziala o ciazy

Zaciskam mocno

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 9 miesiąc temu #163655 przez Dorciaition
Hej 
Ostatnio zaczęłam oglądać program "Ciąża z zaszkoczenia". Po nim widze, że wszystko jest możliwe
Trzymam kciuki kochane.
Buziole

Ostatnio zaczęłam oglądać program "Ciąża z zaszkoczenia". Po nim widze, że wszystko jest możliwe

Trzymam kciuki kochane.
Buziole

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #164108 przez gosiak
Witam dziewczynki
cisza tu niesamowita, aż smutno 
u mnie 25 dc czuję się jak co miesiąc, także nie napalam się tak jak w poprzednich cyklach, chyba już się przyzwyczaiłam do niepowodzeń i jak się kiedyś uda to będzie największe zaskoczenie jakie mnie w życiu spotka
jedynie co może nie zdarza się u mnie w każdym cyklu na tym etapie to dużo sluzu 
Poczytałam sobie o tym moim polipie i o zabiegu który mnie czeka, w każdym artykule jaki czytam to piszą o problemie w zajściem w ciąże z powodu obecności tego cholerstwa
w sumie ginka powiedziała że nie powinno to być przyczyną niepowodzeń, ale każdy jest człowiekiem i może się myli w tej kwestii...
Jak dostanę okres to dzwonię do niej umówić się na usg żeby jeszcze raz podglądnęła tego polipa i zapisała na ten zabieg, pytanie do Was czy prywatna ginka może mi dać skierowanie na taki zabieg na NFZ? bo prywatnie ten zabieg 1500 zł kosztuje
w sumie się Ona mnie pytała czy jestem ubezpieczona więc może jest taka możliwość
a ja taka w stresie byłam że zapomniałam jej się spytać 
miłego wieczorku

u mnie 25 dc czuję się jak co miesiąc, także nie napalam się tak jak w poprzednich cyklach, chyba już się przyzwyczaiłam do niepowodzeń i jak się kiedyś uda to będzie największe zaskoczenie jakie mnie w życiu spotka

Poczytałam sobie o tym moim polipie i o zabiegu który mnie czeka, w każdym artykule jaki czytam to piszą o problemie w zajściem w ciąże z powodu obecności tego cholerstwa

Jak dostanę okres to dzwonię do niej umówić się na usg żeby jeszcze raz podglądnęła tego polipa i zapisała na ten zabieg, pytanie do Was czy prywatna ginka może mi dać skierowanie na taki zabieg na NFZ? bo prywatnie ten zabieg 1500 zł kosztuje

miłego wieczorku

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 9 miesiąc temu #164118 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosiu prywatna ginka moze dac Ci skierowanie na wszystkie uslugi w NFZ jesli tylko pracuje gdzies tez z Funduszu i oczywiscie ma takie zyczenie - popytaj 
Powodzonka

Powodzonka

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
13 lata 9 miesiąc temu #164136 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Nie ma sprawy 
Dzialajcie a pozniej smacznie spijcie babeczki

Dzialajcie a pozniej smacznie spijcie babeczki

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 9 miesiąc temu #164138 przez madziaska
Gosiu z tego co slyszalam, to lekarze czesto pracujac tez w szpitalu biora swoje pacjentki na odzdzial i tam wykonuja zabieg na NFZ... Gdzoe masz tego polipa??? Strasznie drogo z tego co piszesz... Kolezanka miala kilka lat temu polipa na szyjce i zostal wymrozony, ale to kosztowalo bodajze 200 zł. w prywatnym gabinecie... mama moja miala juz kilka razy na szyjce, ale jej wypalali, czego nie poleca bo bardzo bolalo... I raczej wypalanie nie stosuje sie u kobiet, ktore jeszcze nie rodzily... Ja trzymam Kochana kciuki za Twoj cykl bardzo mocno... A polip niech sobie poczeka przynajmniej 9 miesiecy