BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #170348 przez Majowka
czesc Nikusia, zajrzalam na Twoj wykres, ale nic nie zrozumialam. Strasznie to skomplikowane - puste kratki i jeden krzyzyk....jak wy to czytacie!!?

OKRESOWY UKŁAD STARACZEK

1.Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 29 lipca
2.Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok 4 sierpnia
3.@nulka franca @ będzie 14 sierpnia
4.ViFi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 21 sierpien
5. Majowka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 1 tydz wrzesnia

Magda gratuluje synka!!! Piekne imie!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #170391 przez Agusia83
Magda, ja rowniez gratuluje synka :laugh:

a mnie Mirella przepowiedziala rowniez synka i tak lekarze 2 razy mowili, ze ponoc syn...a w tamtym tyg okazalo sie, ze bedzie coreczka :laugh: hahaha
13 lata 9 miesiąc temu #170415 przez madziaska
Agusia nie zartuj nawet... ;)
13 lata 9 miesiąc temu #170421 przez ajłona
Pozdrawiam Kobietki!!!

OKRESOWY UKŁAD STARACZEK

1.Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 29 lipca
2.Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok 4 sierpnia
3.@nulka franca @ będzie 14 sierpnia
4.ViFi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 21 sierpnia
5.ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 22 sierpnia
5. Majowka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 1 tydz września
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #170434 przez Lacrijka
1. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok 4 sierpnia
2. Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 13 sierpnia
3. @nulka franca @ będzie 14 sierpnia
4. ViFi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 21 sierpnia
5. ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 22 sierpnia
6. Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 29 lipca
7. Majowka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 1 tydz września

Gosiak, złaktualizowywałam Cie tez :)
13 lata 9 miesiąc temu #170448 przez MagdaM
Dziekujemy :kiss: :lol:

Agusia hiihi niezle :silly: dlatego ja tak do konca niedowierzam :laugh:

Babenki zaciskammmm!! :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 9 miesiąc temu #170487 przez Asik
Magda :) :) gratuluję syneczka :) :) Jaś ..sliiczne imie :D :D

Ja miałam od początku przeczucie że u mnie to synuś będzie ale dopiefro się upewniłam jak na usg gin mi pokazał Szymkowego wielkiego siusiaka z jajuchami :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 9 miesiąc temu #170511 przez eash
czesc dziewuszki. gdybym miala synka, tez dalabym mu na imie Janek, ale wbrew mężowi, bo jemu się nie podoba :( zdjęć Hanulki dzisiaj do pracy nie wzięłam, więc na kompa nie wrzucę - postaram się zrobić dziś lub jutro jakieś świeżutkie i wtedy wam pokażę, jak ta moja mała pirania wygląda. pirania - bo od wczoraj ma jeden ząb :lol: właściwie - narazie tylko czubek zęba, ale gryzie nim wszystko i wszystkich dookoła. na dole, po lewej stronie. ale jestem z niej dumna. mój mały gryzoń, eh... :blush: waży ponad 10kg, mierzy ponad 80cm (dokładnie nawet nie wiem, trzeba bedzie sie wybrac do przychodni i sprawdzic), umie juz siedziec, chociaz sama jeszcze nie usiadzie - trzeba jej pomoc. szybko i sprawnie wydostaje sie z fotelika samochodowego i pelza po calym domu - podobno to szybko jak na 7-miesieczne dziecko, ale ja tam nie wiem, brak mi porownania ;) co jeszcze... gadatliwa jest, chociaz porozumiewa sie w jakims suahili czy czyms podobnym, nie majacym wiele wspolnego z mowa ojczysta :unsure: wloski jej pojasnialy - urodzila sie czarna, a teraz ma takie ciemnoblond niby... po sąsiedzie? :silly: je wszystko i nie grymasi - mleczko z butli, kleiki i kaszki glutenowe i bezglutenowe, zupki, jajeczko, biszkopcik, soczek, owoce... łakomczuch po mamie :woohoo: co jeszcze chcecie wiedziec? pytajcie, to napisze :)
13 lata 9 miesiąc temu #170516 przez eash
a jeśli chodzi o rodzeństwo dla Hanulki, to postanowiliśmy (czytaj - postanowiłam a mój chcąc nie chcąc musiał się zgodzić) zmienić taktykę działania: zamiast polować na płodne, które i tak cholera wie, kiedy są, będziemy gimnastykować się regularnie co dwa dni (moj się chyba zestarzał ostatnio, bo codziennie mu już nie wychodzi :( a kiedys bylo tak fantastycznie, bawiliśmy sie prawie codziennie i to po pare razy na dobe, eh, stare dobre czasy...) bo mam takie wrazenie, ze ta owulacja to u mnie wcale nie jest w polowie cyklu, tylko pod koniec - wlasnie wtedy, kiedy zwykle odpuszczamy soie seks. nawet jak bylam w ciąży z Hanką, to z usg wynikalo, ze dzidzia jest troszke mniejsza niz powinna i lekarz doszedl do wniosku, ze zaplodnienie musialo byc po polowie cyklu, a nie w polowie - jak to zwykle bywa. no wiec nie 13-15 dzien, tylko np. 20 jest istotny. myslicie, ze to dobry pomysl - gimnastyka co dwa dni? pomijam fakt kompletnego braku romantyzmu, ale teraz to my chcemy miec dzidzie, wiec przyjemnosc trzeba odlozyc na potem chyba...
13 lata 9 miesiąc temu #170529 przez Marta M
Jaś bardzo mi sie podoba :)

A tu moje "rozbierane"" fotki jabkby ktoras chciala sie zarazic bebenkiem :)

www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...n-2011/Page-569.html
13 lata 9 miesiąc temu #170531 przez Marta M
eash my sie staralismy 5 cykli i zawsze staralismy sie trafic w owulacje, jak myslalam ze dzis mam to bylo przytulanko czasem co kilka godzin, haha...teraz sie z tego smieje bo w szostym cyklu zalamana stwierdzilam ze poslucham rad kolezanek: co dwa dni...i za pierwszym razem sie udalo, ale rozmantyzmu bylo sporo i to tez napewno pomoglo zafasolkowac :)
13 lata 9 miesiąc temu #170544 przez eash
no to mnie MartaM uspokoilas, jednak to nie taki glupi pomysl. po prostu kiedys, przed porodem, a wlasciwie jeszcze wczesniej, zanim zaczelam brac tabsy anty, moj organizm wyraznie podpowiadal mi, kiedy mam plodny czas - sluz, specyficzne samopoczucie i tak dalej. teraz nie podpowiada mi nic :(
13 lata 9 miesiąc temu #170555 przez Dorciaition
Dzień Dobry Kobietki!

Magda gratuluję Jasia. Super :)
Ja jeszcze nie mam imienia B)

Asik nie było mnie kilka dni i już byłam pewna, że jak dziś wejdę na forum Szymek będzie już na świecie ;)

Wow Marta, świetne zdjęcie. Wyglądasz cudnie.

Trzymam kciuki za staraczki

Alanek[*] :(
13 lata 9 miesiąc temu #170569 przez eash
o matko, dziewczyny, przypomnijcie mi, jak sie tu wstawia zdjecia, bo jakiegos zacmienia dostalam :(
13 lata 9 miesiąc temu #170574 przez Lacrijka
Martula, śliczne zdjątka brzunia !!!!!!!!!!!!!
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka