BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #191532 przez @nulka
agnes, aguska i gorla mocno trzymam kciuki za CUD poczęcia i chcę tu widzieć na forum zdjęcie z II tłustymi kreseczkami :) :)

Lacrijka ja sie pytam.... grzecznie..... gdzie są zdjęcia domku :angry:

Gosiaku za tydzień Twoje zdjęcie z II kreseczkami tu bedzie co nie??

Marta i Maja była podejrzana o hypotrofię??? he, he dobre sobie. :) Taka z niej śliczniasta pućka..I do mamy podobna, choć na ostatnim zdjęciu to jakby ten sam fryzjer co tata :lol: Gratuluję kolejny raz szczęściaro jedna!! :) :) Zdrówka Wam życzę, niech Majeczka rośnie duża i szczęśliwa :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #191539 przez gosiak
@nulka no jasene że za tydzień będą moje II kreski ale chyba jak sobie domaluje :blush:

na wrześniówkach Ola się urodziła od Małej :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #191545 przez Lacrijka
@nulka, nie ma zdjęc domku, bo stwierdziliśmy ze kto chce obejzec musi sobie przyjechac, ot co !!! Nie ma tak dobrze, pomóc to nam nikt nie chce a oglądac to kazdy :P :P :P :P ..Nawet mój tatus nie widział :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Martuśka - Słowa są tu zbędne - poprostu GRATULUJE !!!!!!! Major jest the best !!!!!!

Gosiak - patrz tam co z Hanka w Młotach bo ja nie mam jak obejzec ... :angry: :angry: :angry:
13 lata 7 miesiąc temu #191548 przez @nulka
oj Gosinka myśl pozytywnie!!! :) :)

Laycra :( :( :( :( :(
to nie dostaniesz Szymkowego paluszka :P :P
(jedno chociaż? B) )

Mała Gratulejszyn!!! :)
13 lata 7 miesiąc temu #191552 przez gosiak
Lacra no właśnie się zaczyna :lol: :lol:

Oj @nulka staram się :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #191555 przez gorla
Marta ja też sledzę wrześniówki i już dawno widziałam twoją śliczną Majusię :)

chłopek poczekamy zobaczymy czy się @ rozkręci oby nie.

a u mnie na okres się zbiera po południu zaczęło, nie ma co testu robić.. ale zrobię rano :laugh: :laugh: tak dla spokojności

Mała gratulacje

ale fajnie tym mamuśkom :laugh: :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu #191557 przez Aguska23
Gorla może i my niedługo będziemy takimi mamuśkami ;)
13 lata 7 miesiąc temu #191585 przez Aguska23
U mnie znowu tylko jedna kreska na teście :(:( brzuch jakoś mocniej boli, piersi powiększone więc pewnie za niedługo jednak @ przyjdzie eh
13 lata 7 miesiąc temu #191588 przez Lacrijka
Jednego paluszka sobie zamudlalam więc tak czy siusiak sie mnie uczciwie nalezy :) :) :) I nie ma to tamto.. Wycyckac sie nie dam, O !

A tak powaznie, to nie zrobilam zadnego zdjęcia bo juz byłam tak padnieta ze nawet nie w głowie mi zdjecia były...tylko kąpanko i spanko :blush: :blush: :blush:

Gosiak, troche obajzałam Młotów i lipa bo załoby nie bezie :( :( :( :( :(
13 lata 7 miesiąc temu #191691 przez Edyta
Hej Dziewczyny :) a wiec powrocilam by pochwalic sie wam moj pociechom wkoncu sie ogarnelam i wstawie wam fotke zararzalam was Moj Brzuszkiem to teraz pochwale sie co bylo w srodku :) Moja corcia urodzila sie 26.08. 2011. :) o 8.47 przez cc bylo super w pelni swiadoma uslyszalam pierwszy krzyk za parawanem a pozniej moja 3590g i 49cm zycze wam wszystkim takiego uczucia i mam nadziej ze te co glaskaly moj brzus sie pozararzaly :lol: a oto Silvia
13 lata 7 miesiąc temu #191692 przez Edyta
Silvia
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #191693 przez Edyta
i jeszcze jedno :)
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #191702 przez agnesssa
Edyta śliczna córcia :)

A ja dziewczyny oczywiście zrobiłam rano test i był negatywny, teraz już nie mam wątpliwości, że w ciąży nie jestem ;( Niech no teraz szybciutko przychodzi @ co by się nowy cykl rozpoczął i nowe starania ;) No właśnie a z @ to ja nie rozumiem, biorę tą luteinę i lekarka powiedziała, że jak jest ciąża to ją utrzyma, a jak nie będzie to wywoła @... A tu ciągle nie ma... Nie wiem czy dalej mam ją brać czy już nie... hmmm wizytę u mojej gin mam za tydzień, a ta powiedziała, że jak przyjdzie @ to przestać brać. Nie chce sobie całkowicie rozregulować hormonów i mam zagwostkę :unsure:
A ja u Was??

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #191703 przez Aguska23
Edyta GRATULUJĘ ślicznej córeczki :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #191716 przez Lacrijka
agnesssa- bo @ jak ma sie pojawic to pojawi sie 2-3 dni po odstawieniu Lutki bo wtedy spadnie Ci poziom progesteronu..Ile masz tej lutki jeszcze ???

gorla - meldunek i to szybcior !!!!! :) :) :) :) :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia