- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 7 miesiąc temu #191309 przez gosiak
No gorla ja drugi raz się przejechałam na pajacach raz to krem jakiś za 120 zl zamówiłam i czekałam na niego 3miechy ale koleś okazał się ok nie miał dostępu do neta a miał jakiś wypadek czy cuś
to w ramach przeprosin za zwłokę jakieś próbki gratisowe mi naprzesyłał
a z tym pajacem to w sume na 4 dyszki najwyżej polecę tylko się denerwuję bo nie wiem o co chodzi też już mu wysłałam dowód wpłaty ale na razie cisza 
ja biorę femibion Natal Classic
Zestaw witamin uzupełniający dietę kobiety w okresie od planowania ciąży do karmiących piersią.
Skład
1 tabletka powlekana zawiera: kwas foliowy 800mcg, Witamina B1 (tiamina) - 1,5 mg Witamina B2 (ryboflawina) - 1,6 mg Witamina B6 - 2,2 mg Witamina B12 - 2,2 mcg Biotyna - 100 mcg Niacyna - 20 mg Kwas pantotennowy - 10 mg Beta Karoten - 3 mg, Witamina C - 180 mg Witamina E - 12 mg Witamina D - 10 mcg Jod - 150 mcg Magnez - 70 mg, Żelazo - 28 mg, Cynk - 15 mg, Miedź - 1 mg, Mangan - 1 mg.
Wskazania
Dla kobiet planujących ciążę, w ciąży i karmiących piersią.
Dawkowanie
1 tabletka dziennie.

ja biorę femibion Natal Classic
Zestaw witamin uzupełniający dietę kobiety w okresie od planowania ciąży do karmiących piersią.
Skład
1 tabletka powlekana zawiera: kwas foliowy 800mcg, Witamina B1 (tiamina) - 1,5 mg Witamina B2 (ryboflawina) - 1,6 mg Witamina B6 - 2,2 mg Witamina B12 - 2,2 mcg Biotyna - 100 mcg Niacyna - 20 mg Kwas pantotennowy - 10 mg Beta Karoten - 3 mg, Witamina C - 180 mg Witamina E - 12 mg Witamina D - 10 mcg Jod - 150 mcg Magnez - 70 mg, Żelazo - 28 mg, Cynk - 15 mg, Miedź - 1 mg, Mangan - 1 mg.
Wskazania
Dla kobiet planujących ciążę, w ciąży i karmiących piersią.
Dawkowanie
1 tabletka dziennie.
Temat został zablokowany.
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 7 miesiąc temu #191336 przez gorla
Gosiak mam te same tabsy
takie różowe, wcześniej brałam prenatal, ale w aptece mi te poleciła i je łykam od kwietnia.
Ta pogoda powariowała!! u mnie ciepło i słonecznie.
Jeszcze godzinka i do domu, a tam mnie małż wymasuje plecy bo po wczorajszych wykopkach to zdycham. Jak mi nie ulży w bólu to z seksu nici
.
W sobote z rana małe bzykanko było profilaktycznie jakby @ przyszła, no bo wtedy przerwa
a tu prosze i jeszcze dziś da radę

Ta pogoda powariowała!! u mnie ciepło i słonecznie.
Jeszcze godzinka i do domu, a tam mnie małż wymasuje plecy bo po wczorajszych wykopkach to zdycham. Jak mi nie ulży w bólu to z seksu nici

W sobote z rana małe bzykanko było profilaktycznie jakby @ przyszła, no bo wtedy przerwa

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #191344 przez Lacrijka
Gorla, wiesz ze Ty jestes wieksza wariatka jak ja, Gosiak i @nula w kupe wzięte ?????
Jeszcze troche i Ajłonke pobijesz w tekstach hahaha Ale dobrze, u nas to sie chwali a Pan Bog Ci w dzieciach wynagrodzi

Gosiak - nie przejmuj sie jakims palantem z Allegro.. Jezeli jestes czysta to olej sprawe.

Gosiak - nie przejmuj sie jakims palantem z Allegro.. Jezeli jestes czysta to olej sprawe.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Aguska23
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #191355 przez gorla
no właśnie a Ajłona co? wzięła rozwód z nami
nawet nie zajrzy małpa jedna..może założyła nowego foruma
kurcze prawie zawał dostałam przez mojego małża , nie zauważyłam jak zajechał wparował znienacka, a ja tu se pisze na necie, nawet nie zdążyłam ręką ruszyć..myślałam, ze to szef uffff

kurcze prawie zawał dostałam przez mojego małża , nie zauważyłam jak zajechał wparował znienacka, a ja tu se pisze na necie, nawet nie zdążyłam ręką ruszyć..myślałam, ze to szef uffff
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Aguska23
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Aguska23
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #191515 przez chłopek
czesc dziewczynki nie miałam internetu
no ale juz pisze okresu nie mam tylko lekkie plamienie takie sporadyczne, testu nie robiłam bo myslalam ze okres sie rozkreci jak jutro dalej nic nie bedzie to robie test Marta M córa cudowna buziaki

- Aguska23
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 7 miesiąc temu #191528 przez gosiak
Marcia ja Cię śledzę na wrześniówkach nawet żeby nic od Ciebie nie pominąć dałam sobie wrześnióweczki w zakladkę i śledzę pilnie
a Majeczka jest cudna ciocia forumkowa przesyła moc buziaków dla Was, no i Majeczka to cała mamusia
czytałam też że poród to miałaś dosyć ciężki, ale co tam dzięki małej szybko zapomnisz o bólu, a zapamiętasz te najcudowniejsze chwile z tego dnia