BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #191307 przez agnesssa
Ja cały czas biorę witaminy od ostatniej ciąży. Ja łykam przede wszytskim kwas foliowy, a generalnie moja gin dała mi Centrum Materne, gdzie jest cały skład witaminowy.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #191309 przez gosiak
No gorla ja drugi raz się przejechałam na pajacach raz to krem jakiś za 120 zl zamówiłam i czekałam na niego 3miechy ale koleś okazał się ok nie miał dostępu do neta a miał jakiś wypadek czy cuś :dry: to w ramach przeprosin za zwłokę jakieś próbki gratisowe mi naprzesyłał :laugh: a z tym pajacem to w sume na 4 dyszki najwyżej polecę tylko się denerwuję bo nie wiem o co chodzi też już mu wysłałam dowód wpłaty ale na razie cisza :angry:

ja biorę femibion Natal Classic
Zestaw witamin uzupełniający dietę kobiety w okresie od planowania ciąży do karmiących piersią.
Skład
1 tabletka powlekana zawiera: kwas foliowy 800mcg, Witamina B1 (tiamina) - 1,5 mg Witamina B2 (ryboflawina) - 1,6 mg Witamina B6 - 2,2 mg Witamina B12 - 2,2 mcg Biotyna - 100 mcg Niacyna - 20 mg Kwas pantotennowy - 10 mg Beta Karoten - 3 mg, Witamina C - 180 mg Witamina E - 12 mg Witamina D - 10 mcg Jod - 150 mcg Magnez - 70 mg, Żelazo - 28 mg, Cynk - 15 mg, Miedź - 1 mg, Mangan - 1 mg.
Wskazania
Dla kobiet planujących ciążę, w ciąży i karmiących piersią.
Dawkowanie
1 tabletka dziennie.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #191336 przez gorla
Gosiak mam te same tabsy :) :) takie różowe, wcześniej brałam prenatal, ale w aptece mi te poleciła i je łykam od kwietnia.

Ta pogoda powariowała!! u mnie ciepło i słonecznie.

Jeszcze godzinka i do domu, a tam mnie małż wymasuje plecy bo po wczorajszych wykopkach to zdycham. Jak mi nie ulży w bólu to z seksu nici :P :P .
W sobote z rana małe bzykanko było profilaktycznie jakby @ przyszła, no bo wtedy przerwa :) a tu prosze i jeszcze dziś da radę :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #191344 przez Lacrijka
Gorla, wiesz ze Ty jestes wieksza wariatka jak ja, Gosiak i @nula w kupe wzięte ????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Jeszcze troche i Ajłonke pobijesz w tekstach hahaha Ale dobrze, u nas to sie chwali a Pan Bog Ci w dzieciach wynagrodzi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Gosiak - nie przejmuj sie jakims palantem z Allegro.. Jezeli jestes czysta to olej sprawe.
13 lata 7 miesiąc temu #191348 przez gorla
Lacra o nie nie do Was to mi daleko kochana :laugh: :laugh: ale ta nagrode za chwalenie przyjmę :)
13 lata 7 miesiąc temu #191354 przez Aguska23
Ja również biorę femibion Natal Classic.

Dziś jakiś dzień, nic mi się nie chce eh a w pracy do 18 :(
13 lata 7 miesiąc temu #191355 przez gorla
no właśnie a Ajłona co? wzięła rozwód z nami :( nawet nie zajrzy małpa jedna..może założyła nowego foruma

kurcze prawie zawał dostałam przez mojego małża , nie zauważyłam jak zajechał wparował znienacka, a ja tu se pisze na necie, nawet nie zdążyłam ręką ruszyć..myślałam, ze to szef uffff
13 lata 7 miesiąc temu #191358 przez gorla
Aguska zleci do 18 :)

tak czy siusiak ;) ja za 15 min. sie ewakuuję z pracy :P :P :P :P :P
13 lata 7 miesiąc temu #191359 przez Aguska23
Gorla zazdroszczę ;) Mi tak mąż wparował do pokoju wczoraj wieczorem..mało zawału nie dostałam ;p

a dziś po pracy spakuję go i wyślę znowu na szkolenie eh
13 lata 7 miesiąc temu #191361 przez gorla
Aguska to samiuśka zostaniesz , na długo jedzie?

ja spadam do domu . Zasuwam po Oliwię do zerówki. Pa
13 lata 7 miesiąc temu #191374 przez Aguska23
Wróci na niedzielę i znowu pojedzie..i tak od stycznia jeździ tam i spowrotem. Na dobre wróci pod koniec września.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #191513 przez Marta M
Dziewczyny nie wiem kiedy Was nadrobie, bo na staraczkach po wakacjach znow sie ruch zrobil..

A my juz w domku, tu sa zdjecia naszej Majeczki, ciocie patrzcie i sie zarazajcie :)

Mam jeden dzien:

Mam cztery dni:

Mam piec dni:

Mam szesc dni:
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #191515 przez chłopek
czesc dziewczynki nie miałam internetu :( no ale juz pisze okresu nie mam tylko lekkie plamienie takie sporadyczne, testu nie robiłam bo myslalam ze okres sie rozkreci jak jutro dalej nic nie bedzie to robie test Marta M córa cudowna buziaki
13 lata 7 miesiąc temu #191520 przez Aguska23
Marta M Majeczka jest śliczna GRATULUJĘ :):):):):)
13 lata 7 miesiąc temu #191528 przez gosiak
Marcia ja Cię śledzę na wrześniówkach nawet żeby nic od Ciebie nie pominąć dałam sobie wrześnióweczki w zakladkę i śledzę pilnie :laugh: a Majeczka jest cudna ciocia forumkowa przesyła moc buziaków dla Was, no i Majeczka to cała mamusia :blink: :kiss: czytałam też że poród to miałaś dosyć ciężki, ale co tam dzięki małej szybko zapomnisz o bólu, a zapamiętasz te najcudowniejsze chwile z tego dnia :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży