BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #205475 przez chłopek
bidol moja kolezanka w ciazy piła wino co tydzien kieliszek lekarz jej zalecił miala mało czerwonych krwinek
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #205476 przez ajłona
Mirellcia ło matko jaka Dusieńka śliczna!!!! kokietka normalnie ;)u nas powoli słoneczko zza chmur wygląda...no może jakiś spacerek ;) (polska północna ;))
13 lata 7 miesiąc temu #205482 przez Lacrijka
Ajłonka - wrzuce Ci fotki jak tylko dokopie sie do aparatu.. Jeszcze mam duzo niewypakowanych kartonów :dry: :dry: :dry: Ale nie mam na to siły wiec nie wiem kiedy to nastapi :laugh: :laugh: :laugh:
Mirelcia - to jest Duśka ?????? :ohmy: :ohmy: :ohmy: Jakaś taka więksiejsza i starsiejsza sie wydaje.. No ale śliczniusia jak zawsze :kiss: :kiss: :kiss:
MagdaM - no dobrze ze nie wyprałam a mogło sie tak zdarzyc, bo nie widze pralki od frontu tylko bokiem laduje wiec gdybym nie chciala tam zajzec bo mnie ciekawiło jak wyglada w srodku to bym go nie znalazła, załadowalabym pranie i start haha..Coprawda pranie by mu sie przydało bo odkurzył wszystkie kąty i wyglada strasznie haha...
13 lata 7 miesiąc temu #205496 przez Mirella
Duśka kazała Was wybuziakować :kiss: :kiss: :kiss:

Lacrijka, no między innymi dlatego ja mam pralkę od góry ładowaną... ;)
13 lata 7 miesiąc temu #205498 przez gorla
Mirelcia Duśka śliczna dziweczynka :kiss: :kiss:

Lacra ale by jaja były jakbyś kocura wyprała :P :P

U nas też słonecznie na Północy :laugh:

ajłoncia jaknie ma przeciwskazań od gina to można się seksić ;) ;)

Pytanko o testy owu mam :laugh: :laugh:
zaraz po @ zaczęłam testować i była 1 kreska. Od ok. 11 dc są dwie i trwa to już 14 dni . Po owu powinna być znów jedna kreska . Za jakieś 7-10 dni mam dostać @.

Szukam na necie pomysła na szybki obiad ;) małż w pracy do nocy, rządzi my z Oliwką w domu zaraz się do ogrodu przeniesiemy
13 lata 7 miesiąc temu #205500 przez joweg
Czesc dziewczyny :)

nie pisalam ostatnio bo kurcze bylam w klince wkurzylam sie i wogole :/
teraz dostalam anty i musze 22 dni jeszcze czekac no niestety ....
13 lata 7 miesiąc temu #205501 przez gorla
Witaj joweg :laugh: jak po zabiegu??
13 lata 7 miesiąc temu #205505 przez mesy
gorla no więc właśnie ja też do końca nie wiem jak to jest z tymi testami owu ... wiem że jak wyjdzie ta kreska ciemniejsza lub taka sama jak C to miedzy 12-36 godz dochodzi do owulacji ale ja też miałam przez 4 dni ta drugą kreskę wyraźną więc trochę się w tym pogubiłam bo jak widać z tymi testami się nie udało :angry: :angry: :angry: :angry:

Miłego niedzielnego popołudnia dziołki :blink: :blink: :blink:
13 lata 7 miesiąc temu #205507 przez mesy
joweg a czemu tak ? jakieś komplikacje ?
13 lata 7 miesiąc temu #205511 przez gorla
mesy tylko ja te mocne krechy mam od 5 dni, łącznie II kreski są od 14 dni. To mój pierwszy cykl z testami i nie mam porównania
13 lata 7 miesiąc temu #205522 przez Dorciaition
Czesc Dziewczyny.

Lacrijka to cudownie, ze juz mieszkacie w domu. Doczekalas sie :-) A kot niezle miejsce sobie wynalazl :laugh:

Duska cudna :kiss: Slicznotka.

A ja przez tydzien polezalam w szpitalu. Podejrzewano u mojej malej hipotrofie. Podobno brzuszek byl duzo mniejszy ale juz podobno jest ok. Lenka ma 2079 g.

Sciskam Was mocno :-*

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #205531 przez MagdaM
Lacrijka napisał:

Ajłonka - wrzuce Ci fotki jak tylko dokopie sie do aparatu.. Jeszcze mam duzo niewypakowanych kartonów :dry: :dry: :dry: Ale nie mam na to siły wiec nie wiem kiedy to nastapi :laugh: :laugh: :laugh:
Mirelcia - to jest Duśka ?????? :ohmy: :ohmy: :ohmy: Jakaś taka więksiejsza i starsiejsza sie wydaje.. No ale śliczniusia jak zawsze :kiss: :kiss: :kiss:
MagdaM - no dobrze ze nie wyprałam a mogło sie tak zdarzyc, bo nie widze pralki od frontu tylko bokiem laduje wiec gdybym nie chciala tam zajzec bo mnie ciekawiło jak wyglada w srodku to bym go nie znalazła, załadowalabym pranie i start haha..Coprawda pranie by mu sie przydało bo odkurzył wszystkie kąty i wyglada strasznie haha...

przypomniala mi sie kreskowka jak babka wyprala kociaka - biiiidak :lol: :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu #205536 przez Aguska23
bidol napisał:

hahahaha
mirella - dobre
no ale racja te zaparcia w ciąży - udręka :blink: po winku jelita inaczej pracują co? :silly:

a ja się pytam --- gdzie się podziewa Aguska23 :blink:

Jestem jestem...
Głupieję ostatnio....okresu nadal nie mam, a wizytę u gin mam dopiero za 2 tygodnie..sama już nie wiem cykl trwa prawie 56 dni, to chyba od tego stresu w pracy, albo mi się rozregulowało wszystko całkowicie i owu miałam później...
Świruję chyba
13 lata 7 miesiąc temu #205649 przez gosiak
Lacruś zajebiście że już na swoim jesteście i że nata macie i w ogóle że maciej ma gdzie Wam się chować, niedługo do lasku pewnie będzie sobie wybiegał, super zazdroszczę tej zmiany, no to teraz dwie kreski pojawią się migiem :blink: :blink:

Dorcie zdróweczka dla Lenki i Ciebie :kiss:

Duśka słodka schrupała bym ja :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #205685 przez bidol
mirella Klaudia prześliczna - licze że dotrzymasz obietnicy - Ty mojedo Sebka już zalkepałaś to ja Twoją Małą też zaklepuje. :blink:
jowegprzykro mi, ale bądź dobrej myśli :lol:
ajłona moja ciąża była zagrożona i przez pewien czas mieliśmy zakaz przytulania od lekarza. ale pod koniec ciąży to szaleliśmy. jak lekarz Wam nie zabronił to chyba możecie ;) :laugh:
aguśka23 no to ja Ci współczuje - jak Ty teraz dziewczyno dojdziesz kiedy masz płodne to bladego pojęcia nie mam. ale Ci się porobiło. :ohmy:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia