BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #205691 przez Aguska23
Bidol ale teraz po cyckach czuje że @ nadchodzi...
myślę, że problem wynika z tego, że sporo przytyłam, trzeba wziąć się za siebie i tyle
A co do płodnych..hmm...mąż powrócił na dobre więc tak myślę, że jak nam się uda to fajnie a jak nie uda się szybko to widać tak musi być....dopiero pół roku starań i to takich weekendowych jedynie ;p
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #205695 przez chłopek
13 lata 7 miesiąc temu #205697 przez Aguska23
Głos oddany :)
13 lata 7 miesiąc temu #205714 przez chłopek
dzieki
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #205717 przez chłopek
ale nam sie ostatnio wszystko pitoli:( jak nie auto, to jeszcze przyszło nam z ubezpieczlni w ktorej auto bylo ubezpieczone na wczesniejszego wlasciciela, ze musimy zaplacic bo nie wypowiedzielismy im umowy,a w ubezpieczalni w tej co teraz mamy koles nam powiedzial ze jeden dzien sie spóznilismy ale to nieznana ubezpieczalnia to sie nie przyczepia no i sie przyczepili po roku czasu, u kurde nie wiem co zrobic nie bede im napewno placic kazali zaplacic za rok.
jeszcze mi dziecko coś choruje :( jutro do lekarza sie wybieramy
13 lata 7 miesiąc temu #205728 przez joweg
szkoda gadac ten lekarz szurniety ,lekarka powiedzaila ze tym cyklu juz bedzie zaplodienie ma zadzownic jak dostane okres , pojechalam tam na termin wszytsko ok poszlam do lekarza a ten gada czy my wiemy ile icsi kosztuje, ze on nam radzi poczekac 5 lat to nam polowe ubepezpieczenie zaplaci, zaczyna gadac jakies wywody ze my mlodzi i mamy czas..... nie wytrzymalam wkurzylam sie i go zrypalam :/ potem gada ze musze brac teraz anty 22 dni , to pytam dlaczego skoro lekarka powiedziala ze nie potrzebuje , to poszedl z nia gadac czekalam 2 godziny an niego przyszly obydwoje i powiedzieli ze jednak doszli do wniosku ze lepiej jak bede brac anty, od dzis biore i zas musze czekac.....
13 lata 7 miesiąc temu #205745 przez mesy
joweg niby to wszystko takie proste a i tak dają przeszkody pod nogi ... :dry: :dry: ale głowa do góry wszystko będzie dobrze ;)
13 lata 7 miesiąc temu #205746 przez Insomnia
Dzień dobry w piękny, słoneczny, poniedziałkowy poranek :lol: (dlatego piękny bo dziś nie idę do pracy)

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #205750 przez chłopek
dzień dobry, u mnie to nowość tak wcześnie wstac :P ale mam troche sprzatania, a młody śpi wiec myśle ze mi sie uda :) pózniej jedziemy do lekarza ciekawe co mi powie, bo troche sie marwie moim Ksawciem
wogole coś mnie dzisiaj brzuch boli, ciekawe czyżby na @ ?

ja sie dzisiaj dowiedziałam ze szwagierka w ciazy jest :) ma juz 3 dzieci. ostatno otaczają mnie cieżarne wiec moze i ja sie zarażę
13 lata 7 miesiąc temu #205824 przez agnesssa
Hej Insomnia ja też mam dzisiaj wolne, razem z mężem i dlatego dopiero niedawno wstaliśmy z łóżka :silly: ale bez przytulania, bo nie mam ochoty jakoś od dwóch dni :dry: nie wiem czemu :unsure: ale wiem że bez seksiku dzidzi nie będzie, a i tak mi się nie chce. Chyba jakoś przestała wierzyć, że się w ogóle uda :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #205829 przez chłopek
agnesa nie łam sie, albo moze dobrze ze tak myslisz :P ja tez tak myslalam i mam Ksawcia
13 lata 7 miesiąc temu #205831 przez mesy
agnesssa mi też już to bokiem wychodzi i że tak powiem brzydko piepsze to :silly: :silly: :silly: co ma być to będzie - już nawet do lekarza nie idę bo sensu nie widzę więc po co męczyć sobie głowę :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #205832 przez chłopek
a mój maż dzisiaj jak sie dowiedział ze bratowa w ciazy to mi powiedział dla pocieszenia " ty tez jeste w ciaży " :P
13 lata 7 miesiąc temu #205833 przez mesy
chłopek ale pocieszenie :woohoo: :woohoo: ja bym chyba mojemu z dyńki walneła jak by mnie tak pocieszał :silly: :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #205836 przez chłopek
no z pierwszym tez mi powiedzial ze jestem w ciazy a ja oczywiscie zaprzeczalam no i co mial racje :P
w pierwszej ciazy przed @ kupiłam podpaski i to 2 paczki i nie przyszła. teraz też kupiłam, bo twierdze ze dostane @. no ale sie okaże
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia