BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #206185 przez chłopek
mam go w du....
jeszcze mlody nie chce spac musze naczynia umyc i pranie skladac myslalam ze damian przypilnuje mlodego a ja to zrobie a tak to bedzie chodzil w niewprasowanch
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #206186 przez mesy
Aguska o nie :silly: ale miły ten twój mężulek :silly: :silly: :silly:
chłopek widzę grubo Ci zalazł za skórę hehe
13 lata 7 miesiąc temu #206191 przez bidol
mesy napisał:

chłopek w sumie zobaczę czy się w ogóle wybiorę bo miałam wizytę na 7 października ale przełożyłam na 10 z racji tego że mam @ który w ogóle się już skończył ;/ a dostałam w piątek .... ;/ wszystko to pogmatwane jest :silly: :silly: wyluzowałam i nie wiem czy iść zaś do lekarza i zaś się nastroić że coś może być czy po prostu odpuścić ...

mesy też mam na 10.10 do szperasza :silly: aż się boję, wiecie jak to jest - jak się szuka to się znajdzie. ;)
13 lata 7 miesiąc temu #206192 przez chłopek
tak a jak ja cche w sobte na ciuchy isc to ma pretensje ale on sobie moze z jakimis debilami pic wódke
13 lata 7 miesiąc temu #206194 przez mesy
bidol tylko ja się zastanawiam czy pójdę - chociaż mój mąż dziś mi oświadczył że mam iść i go to nie interesuje hehe ale mam go w nosie niech se gada :lol: :lol: :lol: :lol:

chłopek oddychaj :silly: pamiętaj spokój Cię tylko uratuje :silly: :silly: :silly: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #206202 przez bidol
Aguska23 napisał:

Witajcie dziewczyny
Mi właśnie mężulek powiedział, że powinnam zacząć się więcej ruszać, bo tłuszczyku mam coraz więcej i że jak mnie poznał to dwa razy chudsza byłam ;p

dupek :angry: :angry:
ale nie martw się ja jestem w podobnej sytuacji ;)
a mój mąż też dupek - mówi tak samo - ja znalazłam u niego słaby punkt - włosy tj coraz większa łysina.
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
13 lata 7 miesiąc temu #206213 przez Aguska23
a niech tam sobie gada ;p powiedziałam, że za dobrze mi w tym związku widać ;p
13 lata 7 miesiąc temu #206235 przez chłopek
a moj przyszedl zjadl i poszedl spac
13 lata 7 miesiąc temu #206237 przez Aguska23
o i najlepiej tak ;p mój się prysznicuje i zaraz lulu bo "rano wstaje"
13 lata 7 miesiąc temu #206327 przez chłopek
juz wszystkie spac poszły?
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #206444 przez mesy
Cześć dziewczyny ;) ;) ostatnio jakaś cisza tu na forumie :silly: :silly: :silly: ja nie wiem co się z wami dzieje :silly: :silly: :silly: :silly:
chłopek jak tam emocje na swojego małż już opadły ? :woohoo: :woohoo:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #206484 przez gorla
Hejka :laugh: ale laba siedzę i nic nie robię. Zaraz się kasa skończy i dopiero bedzię :(

No wczoraj chyba na ta pogodę facetom odbijało :angry: :angry: czasem dobrze wiedzieć , ze nie tylko mój ma jebla :laugh: :laugh: inaczej bym sie czuła osamotniona :laugh: :laugh:

a co do picia , to ja swojego gonię jak nic, nawet jak przyłażą koledzy do garażu to piwa chowają pod kurtka :laugh: :laugh: buhaha zołza ze mnie jak nic :) zdarzało, sie ze szłam sobie ot tak ;) do garażu, noo i nieraz krzyczałam i dostało się któremuś jak sie odezwał jeszcze :laugh: Chłop musi miec bata na karku :lol:

zresztą u mnie dochodzi jeszcze mentalność społeczności w jakiej przyszło mi żyć :( niestety, że chłop to musi iść do baru na piwo, żeby wiedział co sie dzieje we wsi buhaha leje z tego i nie podporządkowałam sie żadnej wiejskiej zasadzie panującej na tej wiosce ;) ;)

nooo a u mnie dalej krechy na teście i tempa 37,2 hmmmm i na mammografię mam iść..ale prywatnie tak mi ginka rzekła
13 lata 7 miesiąc temu #206490 przez Insomnia
Hej :laugh:

Gorla a robisz te testy z allegro czy apteczne?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 7 miesiąc temu #206491 przez gorla
nooo kurcze cooo tuu taka cisza!!!

Mirelcia pogoń staruchy , bo nie zaglądają wcale !!!!

Lacra sie przeprowadziłaś? neta masz to co se w kulki lecisz ??? :laugh: :laugh: :P

Gosiaku @nulka Vifi Majówka i cała banda wzywam!!!!!!
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #206495 przez gorla
Insomnia te z allegro, ale chyba kupię w aptece i sprawdzę. Do 10 dc była jedna krecha i przed @ w zeszłym tyż. Ogólnie dziwny ten cykl bo nie boli mnie nic

będe miała monitorowany cykl to musze wiedzieć wszystko :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka