BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #208138 przez Insomnia
Nie mam żadnego furaginu ani uroseptu :( macie jakiś sposób na pęcherz?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #208142 przez agnesssa
Insomnia może jakiś ciepły okład, bo innego pomysłu nie mam :huh: Chłopek ty się przestań nastawiać na cokolwiek :P Dziewczyny obiecajcie mi, że nie będziecie się w siebie wsłuchiwały i w swoje objawy :ohmy: Ja właśnie tak sobie postanowiłam i potrzebuję wsparcia, co by wytrzymać :silly: :lol:
Julana a co to za testowanie po nocy :ohmy: :P Kiedy masz tą @ dostać :unsure: Bo jeśli jesteś jeszcze przed terminem, to po pierwsze na teście z innego moczu niż poranny raczej nic nie wyjdzie, po drugie wstrzymaj się do terminu @, bo kupę kasiory na testy wydasz (tak jak ja ostatnio :P ) A owulację kiedy miałaś?

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #208144 przez chłopek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 7 miesiąc temu #208147 przez agnesssa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 7 miesiąc temu #208152 przez Insomnia
Moi tak mówili jak miałam te naście lat. ale miało tylko brzmieć poważnie . Choć tak mówili jestem pewna że nigdy by tak nie postąpili

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 7 miesiąc temu #208171 przez gorla
ja uroczyście objecuję, ze będe się wsłuchiac w objawy :laugh: ale obiecuje że nie będę wam smęcić o tym.

Zdaje mi sięze mam owulke dziś , bo sa 2 grube krechy od wczoraj na owuteście, dziś mam 24 dc hmmm dziwne jak nic.
13 lata 7 miesiąc temu #208187 przez joweg
ja mialam 18 jak sie wyprowadzalam z domu i sasiadki gadaly ze napewno w ciazy jestem:)
moja mama zawsze mowila , ze nawet jak przyniose bajdla to moge na nia licczyc i ze pomoze :)
13 lata 7 miesiąc temu #208215 przez Lacrijka
M.A.S.A.K.R.A. !!!!!!!
13 lata 7 miesiąc temu #208217 przez Mirella
Magda, stara gwardia się zestarzała albo co, bo jakoś milczy ;) Albo zafasolkowane wszystkie i nie chcą się pochwalić maupy jedne że na mamusie się przeniosły.

Kiedys się panny z dzieckiem z domu wyrzucało co by wstydu nie było, ale myślałam że z tego zacofania nic nie przetrwało do dzisiejszych czasów, o ja naiwna...

Agnesssa, no widzę że wlazłaś w kolejny etap staranek, to obstawiam że będziesz pierwsza z nowej gwardii, no chyba że Gorla te owulkę wykorzysta :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #208218 przez Lacrijka
Gorla i Gosiak - mam dla Was pomysla na prezenty gwiazdkowe dla tesciowej hahaha
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #208220 przez agnesssa
Lcrijka Dobry pomysł ;) Gorla w owulację można się wsłuchiwać :silly: tylko w objawy przed@ i ciążowe, żeby się nie nakręcać :lol:

13 lata 7 miesiąc temu #208222 przez agnesssa
Mirella ciiii, nie zapeszajmy ;) A w ogóle mam dzisiaj jakiś dobry humor i z tej okazji wysyłam Wam buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 7 miesiąc temu #208236 przez MagdaM
Mirella jak Ty cos powiesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Lacrijka ciekawe czy sa wersje XXL B)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #208246 przez gorla
Mirella ano wykorzystam wykorzystam, seksi koszulka już jest ;) i wieczorem zarzucę na plery oł jeahhh :laugh:

Lacra dla mojej teściowj kaktus za mało agresywny, wolałabym ta roślinę co muchy zjada, ale taka w wersji XXLL, a może i stara by chapnęłam :P :P smoczyca ma dziś urodziny akurat
13 lata 7 miesiąc temu #208247 przez gorla
MagdaM ty już 38 tydzień i 1 dzień!!! jak zleciało, ja rodziłam włąśnie w 38 tc i 1 dzień ciąży, ktos juz zaklepał miejsce jak sie rozpakujesz????
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia