BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #218590 przez ilona
To je dopiero ogień :ohmy:

:laugh: Lacra dajesz czadu, ale napisz mi co to jest bo tak na oko to ja się nie znam :laugh: pasuje mi do Hondy Shadow :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #218593 przez Lacrijka
ilona napisał:

To je dopiero ogień :ohmy:

:laugh: Lacra dajesz czadu, ale napisz mi co to jest bo tak na oko to ja się nie znam :laugh: pasuje mi do Hondy Shadow :laugh:

Pierwszy to Suzuki Intruder a drugi to Yamaha Drag Star clasic.. Shadowka mi sie kiedys podobala, miałam na oku jedna taka ale jak usiadłam to czułam ze to nie to.. I mecze sie z Suzi moja.. eMon moj zbiera na H. Davidsona ale cięzko go widze.. Kupilismy dom, trzeba go wykonczyc to moto zostaje w dalekiej przyszłosci.. Ale stówe mu ostatnio do skarbonki dołozyłam, nie bede taka hahaha
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218594 przez Insomnia
Agnesssa ja nie zapomniałam o Tobie :lol: o bidolku też nie :lol: Bo tam ustaliłam z kim trzeba że na lipcówki we cztery wskoczymy :lol: A joweg nie wiem kiedy dokładnie ma ten zabieg więc nie mogę jednoznacznie wnioskować :woohoo: :woohoo: a jeśli o kimś zapomniałam to się upominać kobietki :lol: :lol:

Idę się depilować bo się z Małżonem na tiki tiki umówiłam :lol: :lol: wczoraj taki zawiedziony i mówi to się umawiamy na jutro ok? i się nie wymigasz :silly: :silly:
No to ma randez vous dziś ha ha ha :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #218598 przez agnesssa
Insomnia No :lol: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #218599 przez Insomnia
Ilonko zapytuje po raz kolejny czy dostałaś smsa, bo jak nie to Ci mówię że się na metamorfozę fryzjerską umówiłam na 9 listopada :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #218600 przez mesy
Insomnia a co masz w planie zrobić ;> zmiana koloru ;> ?
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218602 przez Lacrijka
Mnie tez podkusiła ostatnio metamorfoza i se strzeliłam granatowe włosy..Gosiak widział hihihi Pocieszyłam sie miesiac i juz za mna chodzi cos innego..Musze sobie zajecie znajdnac bo z nudow wyłysieje hehehe

Myslicie ze jak ktos ma tak nasrane w bani jak ja , to moze byc juz mama ???? :dry: :dry: :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #218605 przez mesy
Lacrijka no jasne wręcz wskazane !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #218608 przez Asik
Lacrijka może a nawet musi coby się to nie pogłębiło :D :D :D sama z doswiadczenia wiem :D :D :D u mnie sie zatrzymało :D też mam nasrane ale już nie przebiera :) :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu #218609 przez Lacrijka
Asik napisał:

Lacrijka może a nawet musi coby się to nie pogłębiło :D :D :D sama z doswiadczenia wiem :D :D :D u mnie sie zatrzymało :D też mam nasrane ale już nie przebiera :) :D

hahaha..Nsza Asiula kochana zawsze pomoże :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #218611 przez @nulka
Magda gratuluję :) :) :) i witamy nową dziewuszkę :) :)

Lacra no ja myślę że na Ciebie już ostatnia pora haha żartuje. :lol: :lol:

a mnie dzisiaj baniak od rana szarpie :dry: i chodzę jak błędna owca.
Do Gina miałam iść ale mowy nie ma w tym stanie bo do auta nie wsiadę. :dry:

I ja też mam więcej kolegów niż koleżanek, też mnie nie lubią chyba... ale wcale się nie gniewam bo mam fajnych kumpli w pracy :) którzy już dawno zapomnieli ze jestem kobietą i czasami tak przeginają z tekstami że mam ubaw :)
13 lata 6 miesiąc temu #218612 przez Insomnia
Mesy zmierzam ciąć ile wlezie :woohoo: kolor zostaje bo lubię mój brąz, podoba mi się taki jebutny rudy ale jak widzę laski z odrostami to mi się odechciało :woohoo:

13 lata 6 miesiąc temu #218615 przez mesy
Insomnia jeśli chodzi o rudy który jest nakładany na włosy które miały ściągany kolor to trzeba mieć do nich cierpliwość ci powiem :silly: :silly: :silly: dbać dbać i jeszcze raz dbać :silly: ja wytrzymałam rok hehe
13 lata 6 miesiąc temu #218617 przez Asik
hehe :) ja też bardziej z kolegami niż z koleżankami :) a to na meczyk sie szło..grało na osiedlu :) ehhh...a teraz znowu w męskim towarzystwie 24h jestem :) mój mężczyzna pojadł i spi..bylismy wczoraj u lekarza i następne swiństwo się przyplątało..teraz Atopowe Zapalenie Skóry i dodatkowo alergia na mleko.pije takie swiństwo że jak moja mama powąchała to do kibla poleciala bo ją zemdliło. fujjj... no ale ważne że już pije :D bo wczesniej to zaciskał dziąsła że mało smoka nie przepołowił :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218620 przez Lacrijka
Czyli @nula sie wykreciła od gina.. Boi sie :P :P :P Taka duza (czyt. dorosła) dziewczynka i sie miga :P :P :P Widac kto tu ma jaja na tym forum i sie gina nie leka... hahahaha

Rude wlosy miałam dwa lata temu, jak sobie strzeliłam na 25 urodziny coby sie odmłodzic.. Raz na dwa tygodnie musiałam szamponetke nakładac bo mi sie kolor wymywał po dekoloryzacji z czarnych.. A jakie siano miałam :ohmy: :ohmy: :ohmy: Juz nigdy nie zrobie tego mojej bani :laugh: :laugh: :laugh: Choc nie pwoeim, efekt był fajny, bo mnie ludzie nie poznawali na ulicy hahah
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia