BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #218784 przez joweg
lacrijka- no klasa :)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218787 przez Mirella
To sobie zajrzyj, tam są moje dwa póki co, a innych całkiem sporo, jest co poczytać ;) mnie się nigdy nie cięło, ale jak mówisz że się cięło to w sumie dobrze, znaczy oblegany był :lol:
Właściwie to wszystkie sobie zajrzyjcie :lol: Inicjatywa Mangi, któraś kojarzy? Poza Ilonką która wszystkie kojarzy :lol:

Ja się na motorach nie znam, ale te ruiny z sesji ślubnej bbbooooommmmbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaa :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #218789 przez Asik
Lacrijka wooooooaaaaaahhhaaaaaaa!!! zajebiaszcze :) :) ja kiedyś na Kawasaki jezdziłam takim wieelkim...albo mi sie wydawało że wielki bo miałam 16 lat :) ledwo go umialam utrzymać :D kolega mnie uczyl jezdzić :D i się naumiałam :) a zaczynałam na skuterkach heheheeh :D ale niestety motura ni mom :( aktualnie jedyny wóz który prowadzę to czterokołówka :) mikrus alu sprint :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218790 przez Lacrijka
Ajlonka juz ??????

Maryśki, jak sie pisze zajżyj czy zajrzyj.. Mirella dala mi zagwózdke..ja dalam ż bo zagląda ale jak Mirella napisala rz to bardziej mi pasuje jakos..
13 lata 6 miesiąc temu #218803 przez Asik
zajrzyj się pisze :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu #218811 przez Mirella
Lacrijka po j pisze sie rz, taka zasada o ile mnie pamięć nie myli :lol: jeszcze po d g t p i czymś jeszcze ale nie pamiętam :lol: aa, po b chyba
13 lata 6 miesiąc temu #218818 przez joweg
Mirella - twoja coreczka jest slodka nie moge sie na nia napatrzec :) tez taka chce :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218821 przez Mirella
Joweg, no za rok też będziesz miała :) no taką większą to za więcej niż rok :)
a widziałaś/widziałyście foty Duśki na mamusiach 2009?
13 lata 6 miesiąc temu #218824 przez joweg
nie ale z checia bym obejrzala :) dawaj linka :D moj maz juz wie teraz ze bedziemy miec coreczke :D
13 lata 6 miesiąc temu #218829 przez joweg
u meza w rodzinie nie rodza sie dziewczynki , jakas klatwa :) a moj maz o niczym innym nie marzy , dlabym wszytsko zeby go uszczesliwic :) a najbardziej to bysmy parke chcieli :) byloby najsprawiedliwiej :) musza sie w klinice postarac :) normalnie Twoja coreczka jak laleeczka taka sliczna :)
13 lata 6 miesiąc temu #218830 przez Mirella
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218835 przez joweg
mirella- powroz mi moze cos hehehe
corunia udana jak nic :)
13 lata 6 miesiąc temu #218841 przez gosiak
Lacra a nie wiesz że wujek goglowy też sprawdza błędy :lol: zawsze to robię jak mi się chce :silly:

joweg to nieźle Twój mąż nakręcony jak już wózki przegląda :blink: boże mój jak widzi że ja takie strony oglądam to jest zły, bo ja się nakręcam a z miesiąca na miesiąc lipa i rozczarowanie

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #218842 przez ajłona
Lacrijka już!!!!!!!!!!!!!!! ło matko prawie spadłam z sofencji...ja pindolę!!!! ale wypas!!!!! i to Ty taka Dżaga??????????? Stary by ochu... lepiej nie będę mu mówiła bo zacznie odkładać kasę ;) a Pimpilich rośnie przecie jak dzik! Buziaki dla cioci Lacri co mu oszczędziła zyla ;)
Mirellcia Dusia mniamuśna ;)
Joweg będziesz miała taką wrkótce ;)
pozdro Babeczki
marchewkowe zrobiłam przed chwilą, tzn robi się, wszystko byleby się na studia nie przygotowywać, jeszcze sprzątanie i coś tam jeszcze wymyślę, no potem doopę umyć pewno...a w ten weekend już pierwszy zjazd ... brrrrr
13 lata 6 miesiąc temu #218847 przez joweg
gosiak- moj jest pewny tego in vitro az za bardzo , smieje sie ze zamowil sobie corecze a ja synka i mamy tak dostac :) i nie dposzcza mysli ze mogl by byc sam chlopiec :/ powiem wam ze to straszne ja niechce tez go zawiesc ani rozczarowac ale co ja moge na to ?:) wogole imiona wybrane , pokoj chcial juz malowac i kupuje ciuszki i chowa u siebie w szafie zebym nie widzaila , powiem wam ze sie bojee bo to juz obsesja z jego strony :)
ajlona-jak uda mi sie to in vitro to chyba dam na msze do kosciola zeby ta dziewczynka byla hehehe
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia