BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #218273 przez gorla
ja tez mam femibion , ale obecnie folik biorę. Prenatal bleeee, nie wchodził mi, a tego famibionu to juz 3 opakowanie zeżarłam ;)

Eash cykle 16 dni???? masakra współczuje

mesy robisz testy bo czekam i kopytami przebieram :P :P
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #218276 przez ajłona
oj tam oj tam!!! wiesz jakie było moje zdumienie mesy jak @ nie przyszła??????? objawy miałam jak co miech ;)
13 lata 6 miesiąc temu #218279 przez mesy
gorla za godzinkę zrobię muszę ograniczyć picieeeee nooo :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ajłona do mnie jak by ie przyszła to bym była przeszczęśliwa bo mam jej już serdecznie dość ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #218290 przez eash
chlopek, mój przecinek zawsze powtarza, że "dobry kogut musi byc chudy, bo by inaczej żadnej kwoki nie wystukał", buahahah :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #218296 przez gorla
Eash buhaha mój podobnie gada. Miałam wielkiego chłopaka, ale za ciezki był w łóżku buhaha
13 lata 6 miesiąc temu #218298 przez bidol
eash napisał:

która to mi kazała pistolet szykować na chłopaków Hanki? ja nie szykuje pistoletu, tylko się rozglądam za kandydatem na męża dla niej. np. taki Ksawci, co wy na to? chlopek, oddasz synulka mojej Hance czy będziesz zazdrosną mamuśką do czterdziestki piorącą mu skarpetki? bo mój mąż zapowiada się na zazdrosnego tatuśka i już planuje samodzielne wykonanie pasa cnoty dla Hanki, buah :lol: (jest spawaczem, metalu ci u nas dostatek...)

Magda, gratulejszon!!! duza ta twoja lala, moja była ze 6 cm krótsza i ok. pół kilo lżejsza.

mój też staje w szramki :silly:
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218299 przez chłopek
easha a mój ma brzuszek jak mu ktos mówi że ma brzuch duży to on na to " chłop bez brzuch to źle rucha" :)
ja wsześniej miałam takei chuchro że jak wiał wiatr to go porywało :P
13 lata 6 miesiąc temu #218302 przez gosiak
Witam babeczki :blink:

Madzia GRATULACJE, witamy EMILKĘ

dzieciaczki wasze super :laugh: Eash a Hania to troszkę do Ciebie troszkę do męża, przynajmniej nie musicie się kłócić do kogo :blink:

ale mam zły dzień i humor, wczoraj pożarłam się z M a dziś jeszcze ta pogoda :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #218310 przez Insomnia
Przeglądam na allegro te testy owu i kurde są testy z moczu na określenie płci dziecka :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #218312 przez mesy
gosiak zapodaj sobie dzisiaj porządna dawkę czekolady :lol: :lol: :lol: :lol:

Insomnia ja nie wierzę tym z allegro hehe się nadziałam :silly: :silly: :silly: a poza tym niby tymi owulacyjnymi też idzie zaplanować płeć dziecka :lol: ja jak bym planowała tak płeć dziecka to pewnie po 5 latach jeszcze bym była bez brzucha :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218317 przez bidol
gosiak napisał:

Witam babeczki :blink:

dzieciaczki wasze super :laugh: Eash a Hania to troszkę do Ciebie troszkę do męża, przynajmniej nie musicie się kłócić do kogo :blink:

ale mam zły dzień i humor, wczoraj pożarłam się z M a dziś jeszcze ta pogoda :dry:

gosiak nie martw się ja też się mocno podenerwowałam na mojego starego.
założyłam sobie że się poprzytulamy - testy owulacyjne utwierdziły mnie w tym przekonaniu :silly: a ten mi mówi że jest zmęczony i musi się wyspać :angry: :angry: :angry: :angry:
13 lata 6 miesiąc temu #218318 przez eash
buahahah :lol: ale ja mam humor dzisiaj dzieki wam, matko kochana...

gorla, z nas to moj ojciec sie zawsze nalewa i przy rodzinnych imprezach glosno sie zastanawia, jak my "to" robimy. zawsze gada, ze ja to chyba leze jak taka stara kwoka, a Adam jak ten kogut lata wkolo i to z lewej, to z prawej, to z gory, to z dolu - na wszystkie sposoby stuka, hehehe :lol: bo moj, nie dosc, ze chuchro, to jeszcze taki szybki i energiczny jest :laugh: i jak do tego dolozyc jego uwarunkowania genetyczne (ma 7 rodzenstwa...), to wiesz... :lol:

bidol, to sie umowmy, ze Hanka dla Ksawcia, a twojemu synusiowi to za pare miesiecy urodze podobna do niej Kalinke, co ty na to? no chyba ze sie trafi Janek, to wtedy se zajde trzeci raz :blink:

chlopek - hehehe :lol: masakra... nie slyszalam tego powiedzenia, dobre, dobre... mam argument dla mojego zeby przytyl :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218319 przez gorla
gosiak na chandre najlepsze jest dobre jedzonko

Eash :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: to se wyobraziłam twego małża na gaciak i w piórach jak lata wokół łózka, twój ojciec dobry jest buhahaha
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #218321 przez eash
gorla, dobilas mnie - ja tu o moim pisze, jak o dobrym kogucie, a ty mi tu wstawiasz pieczonego kurczaka??? buahahahah :lol: to z nim zrobie, jak sie przestanie w lozku spisywac :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #218324 przez eash
bidol, u nas jest odwrotnie - on chce, a ja od paru tygodni jestem taka przemeczona, ze patrzec na niego nie moge. dziwna ta moja druga ciąża... sie bede musiala w koncu zmusic chyba, bo se inna kwoczke znajdzie...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia