BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #222980 przez Insomnia
Mesy No jakoś tego dzieciolka trzeba zrobic... :woohoo: :woohoo: Przecież nie powiem choć tu będziemy się seksić bo dzieciaka trzeba robić :lol: a tak będę walić głupa i kusić :lol: :lol: no i najwazniejsze ani mru mru o dzieciaku i o płodnych :lol: :lol: także mam plan grać niedostepną :lol: :lol: zazwyczaj działa, ale jak mi dziś znów powie że padnięty po robocie to się chyba ubiorę i wyjdę szukać szczęścia gdzie indziej ha ha ha :lol: pójdę na piwo pod sklep :lol: :lol: o jesuuuu... ale by miały te pijaczki widok uhuuu... :woohoo: :woohoo:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #222983 przez eash
Insomnia, hehe, jak przeczytałam to, co napisala mesy, to mi zaczęło grać w głowie "będę brał cię, w aucie..." :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #222984 przez eash
ładna mi to niedostepna w pończochach samonośnych typu kabaretki... i twój chłop się na tę niedostępność nabierze? hehehe :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #222985 przez mesy
Insomnia wariatko haha ale plan masz dobry hehe podstawa to mieć plan hehe
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #222989 przez Insomnia
Eash chyba Cię ozłoce ha ha ha :lol: :lol: Mam po niego jechać do pracy, więc się tak wystroje :lol: :lol: kopara mu opadnie :lol: :lol:

Czasem jak się tak wystroję i mocniej umaluję to zawsze pyta gdzie byłam :lol: a ja na to że w bibliotece ha ha ha :lol: :lol: zawsze działało :blink:

13 lata 7 miesiąc temu #223002 przez agnesssa
Insomnia taki plan powinien się udać, ale dopiero co pisałam parę postów temu, że mój to nawet jak w samej bieliźnie paradowałam to nie zakumał hehe :lol: Faceci są czasem beznadziejni :lol:
Ale o dziwo moje kochanie mi maila napisał, że uwielbia się ze mną przytulać, bo mu to satysfakcje sprawia, wiecie jaki mam humor teraz :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #223010 przez mesy
agnesssa mój mi pisze takie sms-y o dziennie haha dziś już mam go normalnie dość to mu dowaliłam że myśli tylko o sobie haha itp to mi napisał że nie wraca do domu bo jestem nerwowa hahaha
13 lata 7 miesiąc temu #223011 przez Insomnia
Agnesssa no jak widzisz zakumał o co chodzi :lol: tylko trochę to trwało :silly:

Widać że u mnie się coś zbliża bo wariactwo daje o sobie znać :blink:

13 lata 7 miesiąc temu #223013 przez [email protected]
eash Jeśli chodzi o te sączenia ja tak miałam przy globulkach, z tym brałam je na grzybice.
Nigdy przy cytologii lekarz mi nie zalecał globulek. Zresztą cytologię jak rozumiem twój gin robi się po zakończeniu terapii, odczekaniu jakiegoś czasu.
Argumentacja lekarza ma z jednaj strony sens, pewnie chodzi mu o to, ze u kobiet w ciąży jest ryzyko grzybicy, która może dawać obraz zmian patologicznych.
Z drugiej strony w cytologii ocenia sie komórki nowotworowe, więc wprawne oko powinno je odróżnic od komórek z zapaleniem. Jeśli jest jakieś podejrzenie patologii wynik należy powtórzyć (wówczas można wcześniej zastosować terapię.
Co do profilaktyki polecałabym laktovaginal.
13 lata 7 miesiąc temu #223015 przez mesy
Insomnia tak właśnie tak samo sobie pomyślałam tylko Ci pisać o tym nie chciałam hahahaha
13 lata 7 miesiąc temu #223021 przez Insomnia
Mesy w sensie że coś się zbliża ? No nie trzeba pisać bo widać czarno na białym :lol: :lol:
Palancik dzwonił że faktura już poprawiona :lol: Ale mam czas, zdążę :woohoo: :woohoo:

13 lata 7 miesiąc temu #223022 przez mesy
Insomnia Cię nosiiiiiiii :lol: :lol: ja też tak zawsze mam przy plodnych hehhe
13 lata 7 miesiąc temu #223027 przez chłopek
młody spi to koncze sprzatać, obudzi sie to znowu bedzie robił bałagan, chodził i wyciągał popiół z pieca kaflowego, co za dziecko w kominiarza sie bawił :P
13 lata 7 miesiąc temu #223030 przez Insomnia
Cześć Chłopek :) jak się czujesz? Pamiętaj żeby sie nie przemęczać :blink:
Mesy a może to trza leczyć co? Mówisz że też tak masz? A jak nas razem zamkną w jakimś wariatkowie?

13 lata 7 miesiąc temu #223035 przez mesy
Insomnia wydaje mi się że tego się już nie da wyleczyć haha a jak as zamkną to trudno znajdziemy sobie jakieś zajęcie :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia