BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #222833 przez mesy
gorla no jak miała przyjść :silly: na jutro ma termin :lol: niech mnie nawet dzisiaj nie denerwuje i się dziś nie pokazuje jak ma na jutro termina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A ty jak się czujesz ?
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #222836 przez gorla
mesy czuję sie jak młody bóg :lol: :lol: nie strasz @ bo przylezie wcześniej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #222840 przez mesy
gorla no to fantastycznie :lol: :lol: :lol: :lol: a wiesz co hehe w sumie mogła by przyjść - chciała bym ją już mieć z głowy ;) :silly: :silly: :silly: :silly: w sumie dziwny zaś ten @ będzie bo mnie jajka nie bolą :dry: a wczoraj to mnie jeszcze mięśnie brzucha bolały od tańców wygibańców :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale przyjść przyjdzie bo mam tzw.''suche dni'' :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #222843 przez chłopek
mesy też tak miałam i myślałam ze @ przyjdzie :P
13 lata 6 miesiąc temu #222846 przez mesy
chłopku ciebie cycoliny bolały hehe a mi nic nie dolega :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale idę dziś do znajomych i się lampkę wina napiję to mnie rozluźni i jutro na bank zawita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #222848 przez chłopek
mesy no jeden najbardziej mnie bolał, a teraz juz mnie nie boja nic a nic
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #222849 przez gorla
chłopek nie nakręcaj jej :laugh: ja już jej od dawna dziurę wiercę :laugh: :laugh: i też mnie nic nie bolało, nawet w owulacje nie i myślałam, że nie miałam , takze wszystko się moze zdarzyć
13 lata 6 miesiąc temu #222851 przez mesy
No więc właśnie hehe nie nakręcajcie mnie bo zaraz się zacznę doszukiwać wszystkich możliwych objawów :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #222854 przez ann-sunshine
Hej witajcie,

Chłopek - wyrazy współczucia :kiss:

Ajłona - Pimpliszek rośnie że hej :lol:

Nie naciskać Gosiaka! Nie chce, to niech nie robi testa!

Dobrze odliczam, że staraczkowe dzieci w kolejności do przyjścia na świat to: Vestusiowa Zuzanka, Madziaskowa Hania, Delfinkowa Laura i potem już ja!!! :ohmy: Czy kogoś pominęłam?

Staraczki - bardzo mocno trzymam za Was kciuki, w pierwszej kolejności za Gosiaka i Mesy
13 lata 6 miesiąc temu #222869 przez mesy
dzięki ann ale za mnie nie ma co trzymać :lol: hehe gorla i chlopek nie dają sobie wytłumaczyć że do mnie @ przyjdzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #222874 przez agnesssa
Mesy ja tam dumna jestem z Ciebie, że tak spokojnie cen cykl przechodzisz :lol:

Gorla fajnie, że czujesz się jak młodu Bóg :lol: zazdroszczę, ale tak pozytywnie :woohoo:

Chłopek tylko się nie forsuj, pamiętaj bejbolek najważniejszy :woohoo:

A ja sobie byłam w solarium i się trochę rozgrzałam :woohoo: Od razu lepiej się czuję :woohoo: Tylko głowa mnie boli od rana, mam nadzieję, że przejdzie :woohoo:
Powiem Wam, że ten mój maż to mnie czasem wqrza... Jak ja ładnie chce zaaranżować sexik to on nic nie kuma... ale jak można tego nie skumać skoro założyłam swoja najładniejszą bieliznę i czekałam na niego w samym szlafroczku, a on wrócił do domu powiedział "A ty co juz w piżamie siedzisz" i poszedł do drugiego pokoju przez tel gadać :angry: :angry: :angry: Potem dostał wykład dwugodzinny, i na koniec się zreflektował, ale to już była godzina 1 w nocy :silly:
Właśnie moje butki przyszły. W sobotę wygrałam aukcję na allegro i sa super :woohoo:
ładne :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #222876 przez mesy
agnesssa bo takie chłopy są hehe im jak prosto z mostu nie powiesz to nie wiedzą o co chodzi :lol: :lol:
Sama się sobie dziwie że taka spokojna jestem w tym cyklu :lol: :lol: :lol: :lol:

Cycki przestały boleć więc @ już na 10000 % zawita ;p

agnesssa fajne te buciory :lol: :lol: :lol: szkoda że ja sobie nie mogę pozwolić na takie obcasy ;)
13 lata 6 miesiąc temu #222917 przez Mirella
Ann, jeszcze Lena Dorci :) to z tego co pamiętam, a nie wiem czy lista ciężarówek aktualna jest ;)
13 lata 6 miesiąc temu #222923 przez gosiak
Nie mam Małpiszona ale zaraz pewnie przyjdzie, a testa ni hu hu :P aż dumna jestem z siebie że mnie jeszcze nie pokusiło :lol: a po drugie cyce jakby mniej bolą także wszystko zmierza w jednym wiadomym kierunku :dry:

Agnessa no faceci już niestety czasem tacy są niekumaci, ale cóż zrobić :silly:
a butki ładne :blink:

aaa no i dzięki za kciuki ann :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #222925 przez eash
czesc gaduly. juz po jezdzie - nikogo nie zabilam, dzieki Bogu... leb mi peka, ide - ku zgorszeniu ogolu - zaparzyc soie kawe. znalazlam buty dla Hanki, w takim malym sklepiku niedaleko nas. juz nie musze latac po allegro :) ale sie dzisiaj rano wscieklam na mojego chlopa... ja go kiedys zatluke, jak Bozie kocham...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia