BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #230773 przez agnesssa
Eash fajnie, że dorwałaś tego lekarza :silly: No i super że wszytsko OK :lol:

Chłopek
Jak będziesz pod stałą kontrolą lekarza to może ten konflikt nie wpłynie na przebieg ciąży i porodu :woohoo: Mam nadzieję :lol:
Mesy ja też się zastanawiałam, gdzie jest gorla :unsure: :lol:

Ale jestem dzisiaj głodna, masakra :ohmy: Ale mam pyszny czarny chlebez z ziarnami mmmmm pycha :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #230775 przez mesy
agnesssa nie zaczynaj o jedzeniu nooooooooooooo :lol: :lol: :lol:

Dziewczyny co można kupić dla 7 letniego chłopczyka ? kurde muszę coś kupić a nie mam pojęcia co bo zawsze dla bejbików kupowałam
13 lata 5 miesiąc temu #230780 przez agnesssa
No dobra nooo już nic nie mówię :silly: :silly: :lol: :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #230787 przez emka
Mesy 7 latkowi myślę, że taka gra rumikub by sie spodobała, jest wydanie junior, koszt około 60zł, moja córka ją uwielbia, ale to niezależnie od płci może grać cała rodzinka :) Gramy czasem ze znajomymi... strasznie wciąga:) Jak nie to klocki lego... zawsze trafione dla chłopca ;)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 5 miesiąc temu #230789 przez mesy
Oooo emka dobry pomysł :) macie jeszcze jakieś pomysły ? :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #230790 przez emka

13 lata 5 miesiąc temu #230791 przez emka
z tego co wiem to jakieś hotweelsy są na topie :)

13 lata 5 miesiąc temu #230802 przez agnesssa
Mesy ja kupiłam na gwiazdkę coś takiego www.ministerstwogadzetow.com/myslaca-masa.html i mój kuzyn był zachwycony :lol: Zresztą cała rodzinka się tym bawiła :woohoo:

13 lata 5 miesiąc temu #230809 przez mesy
agnesssa hehe tylko gdzie ja coś takiego kupię ? ja chce coś takiego co jest dostępne w sklepie :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #230811 przez agnesssa
no to ciężko, ja to w necie zamówiłam, chyba, że masz gdzies sklep toys for boys, u niech też można kupić :silly:

13 lata 5 miesiąc temu #230815 przez emka
agnessa ale świetne to, chyba chrześniakowi na gwiazdke kupię... jest czas można zamówić :) A to nie robi plam?

13 lata 5 miesiąc temu #230816 przez agnesssa
Nie nie robi plam :lol: My nawet twarze w tym odciskaliśmy, naprawdę była zabawa ja akurat niebieskie kupiłam :side:

13 lata 5 miesiąc temu #230829 przez magduska
helołłłł kobietki :lol:
ja juz lepiej sie czuje,przeziebienie niestety,ale jutro do pracy wracam :dry: ale coz,musze tam byc,mamy wazne zebranie i potem ide na szkolenie :dry: :P
a tak poza tym moge juz zakomunikowac,ze moja tesknniaca za mna @ juz powoli daje o sobie znaki,wiec oficjalnie ten miesiac mozna uznac za nieudany hehe :lol: :angry: ,chyba,ze zdarzyyl by sie cud i magduska by zafasolkowala :laugh: ale to nie mozliwe

powiem wam dziewczyny,ze moze ja jakas inna jestem,ale czasami to odechciewa mi sie tego sexsu :dry: nie z powodu M, tylko,ze u mnie minie 13 grudnia rok odkad zapisalam sie na to forum,a tu nic-a kurcze czlowiek stara sie od wakacji,a tu lipaa totalan :dry: sory za smuty,ale cos mnie wzielo znowu,to wina @ ze sie zbliza,a ja robie sie markotna :angry: :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #230839 przez agnesssa
Magduska nie smutaj się, chociaż rozumiem co masz na myśli :kiss: Właśnie najgorzej jest przed tym jak @ ma przyjść bo, pomimo nadziei, że może się uda, strach przed tą jedną krechą bądź też po prostu @ jest większy i to rozczarowanie :huh: Ale jeszcze nie wiesz czy na 100% się nie udało, a nadzieja umiera ostatnia :woohoo: A co do sexu to powiem Ci co mi wcześniej dziewczyny pisały, nie nastawiać się, że przytulanie jest tylko po to, żeby dzieciątko spłodzić. Może trochę pikanterii wprowadzić i zapomnieć choć na chwilkę o cylku, tylko się poddać podnieceniu :blink: Wiem, że to się łatwo pisze, ale mi pomogło :woohoo:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #230864 przez gorla
U mnie od 10 pazdziernika całkiem o seksie cicho :laugh: :laugh: małż tam sie dopominał ze 3 razy moze ale wtedy ciut dłuzej w wannie siedziałam i po prostu zasypiał, normalka u niego :laugh: :laugh: :laugh: nie chce mi sie, ale tzra bedzie , bo na lezinę pójdzie i co?? bede musiała mu jaja obciąć

A propo wkurw** mężów, to mój se w poniedziałek na piwko poszedł pod sklep, 3 raz z rzędu :angry: :angry: pytał sie czy moze powiedziałam na godzinę i wracaj, bo ja sama nie bede siedziała. Noo i miałbyć po 21 a o 22 jeszcze go nie było, zadzwoniłam i mówie, ze jak do 22:30 nie wróci zamykam drzwi, nie wrócił, drzwi zamknęłam :laugh: :laugh: wyłączyłam tel :laugh: ale tesc go wpuścił, był obrażony jak kot na drugi dzień, ale nie popuściłam :lol:

magduska :kiss: :kiss: :kiss: ściskam mocno

Nie mam pojęcia co kupić 7 latkowi, mój chrzesniak ma 13 lat, zdaje misie że w tym wieku to gry komputerowe chciał, teraz to już kasa :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia