BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #235109 przez Lacrijka
@nulka to lubi pały stawiac... tzn takie w szkole hahaha :laugh: :laugh: :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #235133 przez chłopek
bidolku bedzie dobrze
13 lata 5 miesiąc temu #235141 przez Dorciaition
Majeczka cudowna! Słodziak mały :) :kiss:

Bidolku będzie dobrze. Trzymaj się :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #235156 przez bidol
ja łyknełam nospę i już mi lepiej. Widze że dziewczyny na forach mają podobne objawy, ale nie ma co się porównywać bo każdy przypadek jest inny. Jak nic się nie będzie działo to odpuścimy sobie pogotowie, bo o tej porze to i tak za wiele nie zdziałają :dry:
Jutro rano się wybiorę do jakiegokolwiek ginekologa i będę wiedziała.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #235157 przez chłopek
no to dobrze ze juz lepiej, mi wlasnie ostatnio kolezanka powiedziala zebym sobie nospe wzieła jak mnie boli podbrzusze,(tak jak na @)

dobranoc dziewczynki ja ide ogladac tap model i później spać.
13 lata 5 miesiąc temu #235188 przez ajłona
Hej Dziewczynki!!!!
Mirellcia no bomba atomowa poszła, a jak!!!!! ;)
Ann- Sunshine świetnie to ujęłaś. Pozdro. 6 od @nulki murowana!!!
MartusiaM pozdrowionka dla Cię i Córci – Cud, a na choróbska też szykuję jakieś armaty co by zostawiły Was w spokoju!!!!! Majeczka jest boska....
Insomnia nie dość, że podejrzana to foty dać nie chce no!!!!kto ją śmignie, co???bo ja nie mogę się przemęczać i spocić za bardzo
Madziaska i Dorcia!!!! Jeszcze chwilunia.... Dorcia brzusio 1 klasa, a Madziasku jaką masz fotę w awatarku – bomba (kumię, że to Hanula ;))
Bibolku trzymaj się Babeczko!!!!! Myślę o Tobie!!!! Uffff dobrze, że lepiej...
właśnie tapmadel będzie, ale pewnie do końca nie obejrzę, bo sen mnie schwyci po 22 mnie łapie cholera jedna ;)
ściskam Was mocno Wariatki ;)
13 lata 5 miesiąc temu #235268 przez Insomnia
Witam :)
Dorcia brzuszek piękny :woohoo: taki okrąglutki :woohoo: pozwoliłam sobie pogłaskać i wycałować :kiss: :kiss: Trzymam kciuki coby szybko i gładko maleństwo na świat przyszło :blink:
Bidol nie martw się wszystko będzie git :kiss:
Ajłona nie jestem podejrzana bo @ już zza winkla się wychyla a brzuchol boli niemiłosiernie i suty twarde i bolą :lol: a fryza wam pokaże tylko kabelek znajdę i fejsa trochę ogarnę :silly:
Marta M Majeczka jest boska :lol: ale ja ja podglądam na wrześniówkach i pamiętam że nie mogłam się napatrzeć na jej bujne czarne włoski :kiss: :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 5 miesiąc temu #235275 przez magduska
witam wsa dziewczyny,ja dzisiaj na szczescie mam wolne w pracy,bo musze zalatwic troche spraw :laugh:
u mnie @ juz sie skonczylo wczoraj,oczywiscie 3 dni i spokoj :lol:

marta majeczka jest przecudna,ja tez jak insomnia podgladalam na wrzesniowkach,ma takie cudne wloski i piekne duze oczka :lol: oj nie jeden kawaler nie bedzie jej dawal spokoju hehe,szykuj sie mamusiu juz na starcie z potencjalnymi kawalerami,nim sie obejrzysz majka bedzie miala 18 lat :silly: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #235276 przez mesy
Insomnia a co ty zawsze suty masz twarde na @ ? :silly: :silly: :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #235280 przez Insomnia
Mesy weź się nie śmiej ale mi sterczą non stop jak radary no :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #235281 przez magduska
wiecie co kobitki :laugh: chyba w koncun zdecydowalismy sie z mezem,zeby wziasc slub koscielny w przyszlym roku,bo jak narazie mamay cywilny :lol: cos nas tak natknelo :lol: :lol:
bo mi juz tak dlugo marzyla sie suknia slubna i przyjaciele i rodzina na naszym slubie,a na cywilnym tego nie bylo,ale to i tak nie mialo wtedy dla mnie wiekszego znaczenia
13 lata 5 miesiąc temu #235283 przez magduska
insomnia to napewno niezle masz radarki przed @,mezus musi byc zadowolony hehe :lol: :lol: :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #235286 przez Insomnia
Magduska on tak ale ja już mniej :lol: :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #235287 przez mesy
magduska my z moim mamy taki plan że jak nam się uda to kościelny też weźmiemy ale razem z chrzcinami :p

Insomnia nie źle :lol: :lol: :lol: :lol: mi tak nie sterczą haha a tobie może sterczą z czegoś innego :silly: :silly: :silly: :silly:

A mi mąż dziś powiedział ..''ej ty nie jesteś w ciąży..'' haha aż się zaksztusiłam jak to usłyszałam oszalał a stwierdzenie jego z tego że jem za dwóch więcej niż on :silly: :silly: :silly: no ale kurde co mam zrobić jak głodna wiecznie jestem hehe a i dodam że ważę już 60 kg zaś mi kilogram przybrał :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
13 lata 5 miesiąc temu #235291 przez Insomnia
No ja wczoraj na kolacje frytki zajadałam a poprawiłam jeszcze popcornem :lol: :lol: I oczywiście dużoooo soli :lol:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka