BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #235292 przez magduska
mesy tez mialam taki plan,ale jak nie wychodzi,to wezniemy slub koscielny,a na chrzciny przyjdzie odpowiednia pora :lol: bo narazie fasolki nie widze

:dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #235295 przez magduska
ja tez fryty wcinalam,ale na obiad :laugh: a wieczorem tone chipsow zezarlam przy filmie :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #235296 przez mesy
magduska będzie fasolka będzie zobaczysz :)

Insomnia nie źle :lol: :lol: ja wczoraj to zjadłam 6 naleśników haha a dziś na śniadanie myślałam że mało ale jak mi mój obliczył to wyszło 7 dużych kanapek czyli na pół 14 połówek :angry: :angry: :angry: muszę to kurde ograniczyć :(
13 lata 5 miesiąc temu #235298 przez Insomnia
No to się przyszłe mamuśki zdrowo odżywiają :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 5 miesiąc temu #235299 przez mesy
Insomnia haha aż za zdrowo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jadę chyba dzisiaj do gienka zobaczyć czy jest wszystko ok w sumie byłam w sierpniu ale chyba nie zaszkodzi się przejść tym bardziej że mój ma wolne...
13 lata 5 miesiąc temu #235300 przez magduska
a co przeciez zima idzie i oprocz mezow,same musimy sie jakos ogrzac,troche tluszczyku nam nie zaszkodzi :laugh:
ale dieta jak nic,fasolki ciekawe czy bylyby zadowolone
moja kolezanka jak byla w ciazy to codziennie przez 9 m-ce jadla pizze i co najlepsze nie znudzila jej sie :lol: :lol: hehe
ja bym po taklim czasie nie mogla na nia patzrec :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #235305 przez mesy
magduska mi by chyba ta pizza bokiem wychodziła hehe
13 lata 5 miesiąc temu #235306 przez Insomnia
Mesy idź się badaj :lol:
A Mężowi mój fryz nie przypadł do gustu :(

13 lata 5 miesiąc temu #235308 przez magduska
mesy ciekawe co u joweg,ona jakos teraz nie miala miec zabiegu???
cos milczy nam ostatnio :dry: ?

a tak pozaty wiecie,ze narazie nie wyszlam jeszcze z lozka,w sumie bylam tylko w wc i kawke sobie zrobic,a tak to leze pod kolderka i sie grzeje :lol: :silly: leniuch mnie zlapie w koncu dzisiaj i bedzie duu...aaa z mojego zalatwiania :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #235309 przez magduska
insomnia nie przejmuj sie mezem :lol: hehe wlosy zawsze moga odrosnac :P
a ja tez przez duzo lat mialam tylko dlugie wlosy,az w koncu pojechalam do fryzjera i wyjechalam z taka fryzura jaka pokazywalas tylko krutsza cos w stylu tej marysim z tego polsatowskiego serialu :lol: :lol: i co Mezus byl w szoku,ale sie przyzwyczail,nie mial wyjscia hehe powiedziala mu,ze jak ci sie nie podoba to kupie sobie peruke i bede w niej z toba lazic :lol: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #235310 przez magduska
bossshhhee kr"u"tsze przez "u"-otwarte-masakara :lol: ale ze mnie humanistka,ze hohoooo :ohmy: az wstyd :blush:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #235314 przez Insomnia

pokazałam :silly: sory za kiepska jakość ale to wczoraj na szybko robiłam i bez make-upu :lol: az wstyd :blush:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #235315 przez mesy
magduska ale z Ciebie leń :silly: :silly: :silly: :silly:

Insomnia nie przejmuj się on musi sobie przetrawić twoją fryzurę hehe to tak jak mój jak zrobiłam rude sobie to tydzień nie umiał się przyzwyczaić a potem jak chciałam wrócić do ciemnego brązu to mnie wręcz prosił żebym zostawiła rudy no ale i tak na swoim postawiłam :lol: :lol: :lol:

Dobra idę do tego gienka choć powiem wam jakoś nie chętnie ale idę nooo :blush: :blush: :blush: :blush: to nie rozpisujcie się za dużo :silly: ja tu wrócę :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Insomnia
bardzo ładnie Ci w tej fryzurce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #235323 przez magduska
insomnia super ci w tej fryzurce :lol: nie przejmuj sie chlopy sie nie znaja,nie widzialam cie w dlugich,ale z mojego wyobrazenia wydaje mi sie ,ze duzo lepiej cii w tych krotkich :laugh: a tak propos ile masz latek,bo tu wygladasz jaks na 20 :lol: byc moze tyle masz hehe ale pytam tak z ciekawosci :silly:

mesy no len,a leńńń masakra, :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #235325 przez Insomnia
Mesy dziękuję :blush:
Małżonek jak zobaczył moją mine to się zreflektował i powiedział że ładnie , że musi przywyknąć, podobały mu sie moje długie włosy. A na koniec stwierdził że lepiej takie niż jakbym na chłopaka się zrobiła :lol:

A poza tym odkryłam cudowne właściwości czekolady :lol: Likwiduje ból podbrzusza i zmniejsza PMS :lol: :lol: i maluje na twarzy usmiech :lol: :lol:

O Magduska ale połechtałaś moje ego :lol: :lol: w lutym stuknie mi 26 :lol: a długie to przyklapnięte wiecznie i związane dla wygody :silly:

Anim się nie przejmuje bo tak jak mówicie on się nie zna :lol: a dzis jeszcze będę je farbować bo jutro impreza a ja mam takie odrosty że szok! 3 miesiące temu farbowałam

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka