BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #235333 przez magduska
zupelnie tak jak u mnie bylo,prawie caly czas zwiazane bo tak wygodnie :lol:
a to nie jestes wiele odemnie starsza hehe :lol: rowiesniczkii praweie
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #235335 przez Insomnia
Magduska pytałaś chyba o joweg? Widziałam że nas czasem podczytuje...
A w tej fryzurze to czuję sie kobieco a nie dziewczęco :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 5 miesiąc temu #235350 przez magduska
ale powiem ci,ze ja tak samo,wczesniej kazdy mowil,ze wygladam jak dziecko :lol: niby fajnie,ale ja chcialam sie czuc jakos inaczej i tak jak ci pisalam to byla chwila i zdecydowalam sie zmienic fryzure,kazdy byl na poczatku w szoku,ale sie przyzwyczaili :lol: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #235361 przez agnesssa
Hej hej

Dorcia brzuszek cudny i wygłaskany :laugh: Ja również trzymam kciuki, żeby poszło szybko i sprawnie :kiss:

MartaM Twoja córcia jest przesłodka, i te piękne bujne włoski, no tylko całować taką buźkę :kiss: :kiss: :kiss:

Bidol trzymaj się kochana, musi być dobrze :kiss:

Insomnia Wyglądasz superowo bąbowo ;) A kolorek też masz fajowy i odrostów na fotce nie widać :lol: A te cycole hmmmm jak dala mnie nadal jesteś podejrzana :silly:

Mesy nigdy nie zaszkodzi sprawdzić, czy wszystko jest OK, więc leć do tego gina

Magduśka czasami trzeba się polenić :woohoo: a ślub kościelny to fantastyczne przeżycie (bynajmniej dla mnie było) więc polecam :lol:

A ja nadal chora, wczoraj 4 raz mi się krew lała z nosa, za każdym razem z tej samej dziurki :dry: Tak więc leżę dalej i mam nadzieję, że mi do soboty przejdzie bo do mojej chrześniaczki na urodzinki mam jechać :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 5 miesiąc temu #235369 przez Insomnia
Agnesssa dziekuję :blush: i zdrówka życzę :kiss: a zamierzasz testować?

13 lata 5 miesiąc temu #235370 przez emka
Insomnia super wyglądasz! faceci się nie znają :) fajna fryzurka i ładny kolorek - naturalny :)
Mój ma zawsze jeden tekst jak coś kupie (cokolwiek, buty, płaszcz, sweterek):
"A damskich nie było?" :woohoo:

Dziś idę do ginka z tymi moimi plamieniami, @ mi sie ledwo zdążyła skończyć... :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 5 miesiąc temu #235373 przez Insomnia
Emka a to masz plamienia po @? Czy przed? Bo cos chyba przeoczyłam :dry:

13 lata 5 miesiąc temu #235374 przez Dorciaition
Insomnia super fryzurka :)

Agnessa :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 5 miesiąc temu #235376 przez agnesssa
Insomnia na razie mi testowanie nie w głowie, jak się @ nie pojawi to się zacznę zastanawiać :huh: więc zobaczymy do soboty co się rozwinie :blink: Ale mam jednak przeczucie, że nic z tego :dry: A ty kiedy będziesz ponownie testować :unsure: :silly:

Emka
no właśnie, niech Ci ten gin coś zaradzi na te plamienia, i widzę, ze tez masz szybką @ :blink:

13 lata 5 miesiąc temu #235380 przez emka
agnessa pozdrawiam, kuruj sie , kuruj :) nie chcę cie nakręcać ale mi krew z nosa leciała nagminnie w ciąży :blink: rutinoskorbin brałam, że niby przyspiesza krzepnięcie :)

13 lata 5 miesiąc temu #235383 przez agnesssa
Nie no nie nakręcasz mnie, mi się wydaje, ze mam tak zawalone zatoki, i tyle wydmuchuje ten nos, że coś tam podrażniło się :angry: A mój mąż jak tylko krew zobaczył to mu nogi miękki się zrobiły... ale mam twardziela :silly: :lol: A rutinoskorbin to wczoraj wzięłam końską dawkę co by mnie na nogi podniosło i na razie doopa, ale gorzej nie jest :blush:

13 lata 5 miesiąc temu #235384 przez emka
agnessa masz racje jakoś szybko poszło tym razem i niezbyt obficie, wiec chyba też musze mu to zameldować :huh:

13 lata 5 miesiąc temu #235386 przez Insomnia
Agnesssa ja już w tym miesiącu nie testuje :lol: chyba że do poniedziałku nie przyjdzie :silly: ale wiem że przyjdzie

13 lata 5 miesiąc temu #235387 przez emka
Insomnia plamienia mam przed, w sumie to to ignorowałam, a teraz doszło nawet do 7 dni przed!!! ;) zwykle było 2, 3 dni... i to wszystko teraz kiedy postanowiłam spróbować "jeszcze raz" :dry: organizm czasem płata figle... :blink:

13 lata 5 miesiąc temu #235388 przez gorla
Dorcia brzusio sliczny jak malowany :laugh:

Marta M juz to mówiłam, ale masz tak słodką Majusię, ze szok. Włosiska długasne, moja Oliwka tez takie miała :laugh:

Insomnia fryzurka swietna i młodziutko wyglądasz :laugh: chłiopy sie nie znaja. Ja zawsze mówiłam starmu, mze na czarno ufarbuje, twierdził, ze wtedy do domu mnie nie wpusci , bo mnie nie pozna :P :P :P i tak by wpuscił ;) nie miałby wyjścia

magduska mam tak samo jak ty, wyglądam jak gówniara i wkurzałam się na to zawsze, ale teraz.. 30 stka stuknęła i juz nawet mniej mnie to drazni :silly:

bidolku co u ciebie?? skurcze ustały, byłas u gina??????

emka racja z rutinoskorbinem, tez mi lekarka kazała brać na krzepliwosć

mesy to ty ładnie wciągasz, gdzie ty to wszystko mieścisz, bo nic po tobie nie widać chudzino :lol: :lol:

agnessa przeczucia, ze nic z tego sa złudne :laugh: póki nie ma @ wszystko możliwe
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia