- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #235678 przez @nulka
dyr i z-ca to baby 
matematyk stary pierdziel
tylko wuefisty w miare męskie ale my w symbiozie zyjemy i taki tekst to by 3 wojnę światową wywołał. Mój eMo jest zazdraśny jak byk i gotów ebnąć za samo podejrzenie
nawet sąsiady emeryty....
ech.
okrzyczę dzisiaj eMa i tak sie skończy coś czuję i bede obrażona i on też sie zawiesi
a za miesiąc i tak se uzupełnię bo mi się podoba

idę firany wieszać

matematyk stary pierdziel
tylko wuefisty w miare męskie ale my w symbiozie zyjemy i taki tekst to by 3 wojnę światową wywołał. Mój eMo jest zazdraśny jak byk i gotów ebnąć za samo podejrzenie

nawet sąsiady emeryty....

ech.
okrzyczę dzisiaj eMa i tak sie skończy coś czuję i bede obrażona i on też sie zawiesi

a za miesiąc i tak se uzupełnię bo mi się podoba

idę firany wieszać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez @nulka.
Temat został zablokowany.
- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #235680 przez saiko
insomnia - naprawde fajna fryzurka
emka - fantastyczny avatar
. Ja na szczescie nigdy przenigdy nie mialam plamień, nawet to implementacyjne mnie ominelo 
bidol - trzymam kciuki, żeby wszsyko było ok
Dorcia - ło matko!!! ale brzuchol
tez taki bede miala?
gorla - ja moge iść za ciebie do gina
nie moge sie doczekac poniedzialku bo wtedy pojde z wynikami. Juz tak chcialabym żeby powiedziala "O! faktycznie jest pani w ciazy". Bo wciaz nei czuje sie jakbym byla
lacrijka - a ten zel na pewno bezpieczny? ja bym chyba nei ryzykowala - lepiej żreć wiesiolka i siemie
@nulka - a co zrobilas z rzęsami?
na obiad zjadłam 3 kawałki pizzy - ciezko mi teraz
emka - fantastyczny avatar

bidol - trzymam kciuki, żeby wszsyko było ok
Dorcia - ło matko!!! ale brzuchol

gorla - ja moge iść za ciebie do gina

lacrijka - a ten zel na pewno bezpieczny? ja bym chyba nei ryzykowala - lepiej żreć wiesiolka i siemie
@nulka - a co zrobilas z rzęsami?
na obiad zjadłam 3 kawałki pizzy - ciezko mi teraz

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #235687 przez Lacrijka
Saiko - raczej bezpieczny, kilka dziewczyn na Skarbku uzywa a czesc z nich zaraz rodzi.. Nie wiem czy im pomógł ale raczej nie zaszkodził. Po wiesiołku mnie muli a siemie lniane juz mi nosem wyłazi.. Bleeee Kupiłam sobie tez olej lniany w kapsułkach i zobaczymy co bedzie..
Ja tez musze porzadnie przemyslec temat firanek u nas, kurcze ja nie wyrobie z myciem okien bez firan
Musze to jakos obadac ...
Ja tez musze porzadnie przemyslec temat firanek u nas, kurcze ja nie wyrobie z myciem okien bez firan

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Lacrijka.
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Aguska23
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #235702 przez Aguska23
Witajcie
Zdaję mały meldunek... Normalna @ się nie pojawiła. Nadal tylko ni to plamienie nie to co. Zrobiłam betę dziś i potwierdziła, że w ciąży nie jestem. Ale we wtorek idę do gina nowego niech zbada i zobaczy o co chodzi, bo w tym cyklu już zgłupiałam
Zdaję mały meldunek... Normalna @ się nie pojawiła. Nadal tylko ni to plamienie nie to co. Zrobiłam betę dziś i potwierdziła, że w ciąży nie jestem. Ale we wtorek idę do gina nowego niech zbada i zobaczy o co chodzi, bo w tym cyklu już zgłupiałam
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 5 miesiąc temu #235703 przez ann-sunshine
Insomnia - super pasuje Tobie ta fryzurka. A facety tak mają, że najchętniej to by u kobiet długie włosy widzieli. Jak ścięłam się po ślubie to mnie mój mężyk prawie do domu nie wpuścił. Przyzwyczai się i tyle.
Bidolek trzymaj się kochana i nie stresuj, zaciskam mocno aby twoja fasolinka mocno się do ciebie przyssała i nie puściła przez kolejne 30 tygodni
Lacrijka, a może to tak natura ci podpowiada, odpoczynek od seksiku, a potem za to jak zaczniecie działać to skutecznie i celnie. W każdym razie wyciągam z dołka za uszy
Anulka, dziękować za Oskara (a Wy zazdrościjcie tak jak Ajłonka, to mój Oskarek i się nie podzielę)
Mocno gienkowy ten tydzień jest, miałam być dziś ale byłam wczoraj, fasolinka moja rośnie i wszystko u nas tak jak być powinno, uspokoiłam się i bardzo z tego cieszę
Chusteczka, a mnie to nic nie powiedział o rutinoskorbinie jak mu się na krwotoki z nosa na początku ciąży skarżyłam
Mesy, ale że tak w ogóle masz te cykle bezowulacyjne? Czy można to stwierdzić po badaniu w danym jednym cyklu? A czy coś mówił jaka jest tego przyczyna? Bo tak same z siebie to one chyba nie są bezowulacyjne (wina hormonów lub czegoś)? Trzymam kciuki, żeby tablety postawiły twoje cykle do pionu. Doczytałam co tam naskrobałyście z Lacrijką. Popieram w 100% - lampka!!! (nie butelka) czerwonego wina (u mnie do połowy cyklu łykana w cyklu w którym się udało) i garść orzechów włoskich do końca cyklu (mężuś karnie obierał), czy to to zadziałało to nie powiem, ale na pewno nie zaszkodziło! Trzymam kciuki.
Bidolek trzymaj się kochana i nie stresuj, zaciskam mocno aby twoja fasolinka mocno się do ciebie przyssała i nie puściła przez kolejne 30 tygodni
Lacrijka, a może to tak natura ci podpowiada, odpoczynek od seksiku, a potem za to jak zaczniecie działać to skutecznie i celnie. W każdym razie wyciągam z dołka za uszy

Anulka, dziękować za Oskara (a Wy zazdrościjcie tak jak Ajłonka, to mój Oskarek i się nie podzielę)

Mocno gienkowy ten tydzień jest, miałam być dziś ale byłam wczoraj, fasolinka moja rośnie i wszystko u nas tak jak być powinno, uspokoiłam się i bardzo z tego cieszę
Chusteczka, a mnie to nic nie powiedział o rutinoskorbinie jak mu się na krwotoki z nosa na początku ciąży skarżyłam

Mesy, ale że tak w ogóle masz te cykle bezowulacyjne? Czy można to stwierdzić po badaniu w danym jednym cyklu? A czy coś mówił jaka jest tego przyczyna? Bo tak same z siebie to one chyba nie są bezowulacyjne (wina hormonów lub czegoś)? Trzymam kciuki, żeby tablety postawiły twoje cykle do pionu. Doczytałam co tam naskrobałyście z Lacrijką. Popieram w 100% - lampka!!! (nie butelka) czerwonego wina (u mnie do połowy cyklu łykana w cyklu w którym się udało) i garść orzechów włoskich do końca cyklu (mężuś karnie obierał), czy to to zadziałało to nie powiem, ale na pewno nie zaszkodziło! Trzymam kciuki.
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 5 miesiąc temu #235726 przez gorla
Lacrijka napisał:
buhaha naruchałam od teściowej
leję normalnie Lacra jesteś zajebiaszcza
Nie tylko 4 dni ale do samej owu a orzechy cały cykl mozna. I zadne solone, normalne orzeszki włoskie takie z lupinki najlepiej albo migdałki z paczki..Ja se naruchałam od tesciowej takie w lupinkach i mi eMon lupie co wieczór do miseczki
![]()
![]()
buhaha naruchałam od teściowej

- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #235732 przez gorla
mesy napisał:
mesy to drugie zdanie jakies takie dwuznaczne
a co twój chłop na to
w lidelu sa twarozki z orzechami pyszności 
A ja byłam u gina i jest serducho!!!!!!
fasolinex ma 1,30 cm, ale foty niet bo sprzęta maja dupowatego co nie drukuje. Dostałam skierowanie an badania , ale mam przyjsc za 3 tyg.
ocipiała, ze tak długo bede czekać, bujne się do prywatnego gina z wynikami

dobra zwijam manatki i lecę do doma, jestem u rodziców. Zajrzę z wiejskiej chaty wieczorem , jeszcze flagę musze na domie wywiesić, kurde a na strychu światła ni ma
Lacra daj znać jak się sprawdzi
![]()
![]()
Ja to już żadnych specyfików nie kupuję hehe oddaje się w ręce gienka niech działa teraz![]()
![]()
mesy to drugie zdanie jakies takie dwuznaczne

A ja byłam u gina i jest serducho!!!!!!

dobra zwijam manatki i lecę do doma, jestem u rodziców. Zajrzę z wiejskiej chaty wieczorem , jeszcze flagę musze na domie wywiesić, kurde a na strychu światła ni ma

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gorla.
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 5 miesiąc temu #235745 przez magduska
goral to gratulacje fasolinki
i teraz to dbaj o siebie i korzystaj z urokow ciazy, 
a ja wreszcie wrocilam,zalatwilam sobie sprawy wszystkie
jutro na szczescie dzien wolny od pracy,musialam nadrobic bo nabazgralyscie tyle,ze bosshhhe 
jak dobrze pojdzie,to moze wieczorkiem wybiore sie z kolezanka na piffkkooo,bo mi sie jakos zachcialo,moj jeszcze o tym nie wie
a zreszta i tak nie musi,komunikuje,ze wychodze z M, i mam swiety spokoj
zawsze na wychodnym mowi mi,zeby zbytnio nie zabalowala i wrocila do domu przed 12.00 hehe dobre, 
chyba dziewczynki zaczne nagminnie jadac orzeszki do snu
zeby fasolke przywolac do siebie,a ino zapomnialam o kieliszku czerwonego winnka,to chyba tak dla przetrawienie tych orzeszkow

a ja wreszcie wrocilam,zalatwilam sobie sprawy wszystkie

jak dobrze pojdzie,to moze wieczorkiem wybiore sie z kolezanka na piffkkooo,bo mi sie jakos zachcialo,moj jeszcze o tym nie wie

chyba dziewczynki zaczne nagminnie jadac orzeszki do snu