- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238208 przez delfinek83
Hej Dziewczynki 
Eash, gratuluję nowych uprawnień, dobrze że zdążyłaś jeszcze w starym roku bo coś mówią że od nowego to trudniej będzie zdać
ale może to i dobrze, bo jak tak czasem patrze co się na drodze dzieje to aż dziw bierze kto im dał prawko hehe
no chyba że jeżdżą nielegalnie 
Gosiaku i Mesy trzymam kciuki za wyniki badań, oby plemniczki miały powera i wtedy do boju!
Lacri, nie smutaj już, teraz już nic nie stoi wam na przeszkodzie i może już na Święta dostaniesz prezent
ja dostałam taki na Wielkanoc to Ty możesz na Boże Narodzenie a co hehe
@nulka podziwiam Cię za wytrwałość
ja chyba nigdy nie potrafiłabym stosować się do jakiejś dietki, za bardzo lubię jeść hehe
chłopek, ja też ostatnio ratowałam się syropem z cebuli i już trochę lepiej, a teraz rano łykam sobie troszkę syropu prawoślazowego, bo jak wstaje to mam suche gardło i drapie
a tak poza tym to po staremu, czas leci nieubłaganie i już coraz bliżej porodu
trochę się boję, ale z drugiej strony już nie mogę się doczekać i chciałabym już móc przytulić swoją córeczkę 
czekam do 5.12 na kolejną wizytę u gienka i usg, bo teraz byłam i mała niestety jeszcze siedzi i mam nadzieję że da radę się obrócić, bo jak nie to mówił że będzie cesarka
ehhhh
pozdrawiam i nieustannie zaciskam kciuki za owocne przytulanka

bidolku, a Tobie nie pamiętam czy miałam okazję pogratulować, więc gratuluję serdecznie i wszystkiego dobrego życzę

Eash, gratuluję nowych uprawnień, dobrze że zdążyłaś jeszcze w starym roku bo coś mówią że od nowego to trudniej będzie zdać

Gosiaku i Mesy trzymam kciuki za wyniki badań, oby plemniczki miały powera i wtedy do boju!

Lacri, nie smutaj już, teraz już nic nie stoi wam na przeszkodzie i może już na Święta dostaniesz prezent

ja dostałam taki na Wielkanoc to Ty możesz na Boże Narodzenie a co hehe
@nulka podziwiam Cię za wytrwałość

chłopek, ja też ostatnio ratowałam się syropem z cebuli i już trochę lepiej, a teraz rano łykam sobie troszkę syropu prawoślazowego, bo jak wstaje to mam suche gardło i drapie

a tak poza tym to po staremu, czas leci nieubłaganie i już coraz bliżej porodu

czekam do 5.12 na kolejną wizytę u gienka i usg, bo teraz byłam i mała niestety jeszcze siedzi i mam nadzieję że da radę się obrócić, bo jak nie to mówił że będzie cesarka

pozdrawiam i nieustannie zaciskam kciuki za owocne przytulanka

bidolku, a Tobie nie pamiętam czy miałam okazję pogratulować, więc gratuluję serdecznie i wszystkiego dobrego życzę

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez delfinek83.
Temat został zablokowany.
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #238226 przez eash
czesc dziewczyny
dzieki za gratulacje - wciaz nie dociera do mnie, ze mam prawko, niech no ja tylko odbiore ten dokument, to pokaze mezowi, na co mnie stac, buah
emka, ja w sumie 6 razy zdawalam - 5 razy jakies 10 lat temu, a teraz nowe podejscie i za 1 razem... ale jakby kto pytal, to wiecie - tamtych 5 razy nie bylo, zdalam za pierwszym razem!
chlopek, ja tez to slyszalam - ze jak mowi "tata" to znaczy "daj mi brata"
ale nie jestem przesadna, wierze natomiast w przeczycia, a przeczucie mi mowi, ze los splata nam figla i bedzie druga panna
a propos przesadow - moja siostra zlamala mi serce nie biorac mnie na chrzestna do swoich dzieci tylko dlatego, ze jestem w ciąży

- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #238236 przez eash
dzieki mesy, nieskromnie przyznam, że uwielbiam, jak ktoś ją chwali
cwaniara z niej już taka, że aż dziw bierze. wczoraj na przyklad wyciagnela z szafki w lazience zapas do odswiezacza powietrza i wsadzila sobie do buzi. zabralam szybko, nakrzyczalam, odstawilam na polke, a ona "hihi" i znow do buzi, ja znow zabralam, ona znow do buzi - i patrzy na moja reakcje, a cieszy sie przy tym, rączkami wymachuje, smieje sie... no mowie wam, cwaniara taka, że nie wiadomo, czy sie smiac, czy plakac

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #238297 przez magduska
eash gratuluje prawka
a hania jeste przesliczna,przecudowna i wogole
moglabym ja zjesc jest taka slodka hehe

insomnia nie odchodz od nas,
ja w sumie tez jakos ostatnio malo sie staram,gdzies moj entuzjazm o dzidzie odszeld na dalszy plan
zreszta nie mam ostatnio na nic ochoty,chyba jakas deprecha mnie zlapala,bo najlepiej bym lezala na lozku i ryczala,masakra
moje mezulek widzi jak sie mecze i jemu pewnie tez jest przykro 
vertusia gratulacje ZUZI

insomnia nie odchodz od nas,
ja w sumie tez jakos ostatnio malo sie staram,gdzies moj entuzjazm o dzidzie odszeld na dalszy plan

vertusia gratulacje ZUZI
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238301 przez gorla
vestusia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witaj Zuzolku

eash gratki za prawko!!!!! pokaz małżowi jak baby jeżdżą !!
a Hanusia słodziuchna
Insomnia nie rób jaj i nie odchodz szogunie jeden!!!! a co do magisterki- najgorzej zacząc, potem już idzie
gosiak dobrze, ze już po badaniach, brat też opowiadał, ze najgorzej wyjsc z pokoju i wszyscy sie gapia i wiedza po co tam wszedł
ale z drugiej strony to nic im nie będzie , jak my rodzimy i z gołą dupa paradujemy, to też nikt nam nie współczuje 
mesy a wy kiedy macie badanka???
magdusku nie łąmaj sie na każdą przyjdzie czas

Lacruś a ty z czego chcesz sie odchudzać?? znam tą mekę na imprezach z dzieciorkami
emka tyż uwielbiam atmosferę świąt!!!!!!
przypominaja mi sie czasy dzieciństwa

eash gratki za prawko!!!!! pokaz małżowi jak baby jeżdżą !!

Insomnia nie rób jaj i nie odchodz szogunie jeden!!!! a co do magisterki- najgorzej zacząc, potem już idzie
gosiak dobrze, ze już po badaniach, brat też opowiadał, ze najgorzej wyjsc z pokoju i wszyscy sie gapia i wiedza po co tam wszedł

mesy a wy kiedy macie badanka???
magdusku nie łąmaj sie na każdą przyjdzie czas

Lacruś a ty z czego chcesz sie odchudzać?? znam tą mekę na imprezach z dzieciorkami

emka tyż uwielbiam atmosferę świąt!!!!!!

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gorla.
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238304 przez Insomnia
Dziewczynki drogie:
-ja nie odchodzę nie znikam i mnie nie ma, ja tu będę żeby Was dopingować
-nie staram się o dzidzie co NIE jest równoznaczne z tym że nie będę się z M. przytulać
Takie moje postanowienia listopadowe bo to już o obsesję się zaczynało ocierać

Mesy to się z M. chyba dziś badają
-ja nie odchodzę nie znikam i mnie nie ma, ja tu będę żeby Was dopingować

-nie staram się o dzidzie co NIE jest równoznaczne z tym że nie będę się z M. przytulać

Takie moje postanowienia listopadowe bo to już o obsesję się zaczynało ocierać

Mesy to się z M. chyba dziś badają
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Insomnia.
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #238310 przez saiko
delfinek
eash - strasznie zazdroszcze prawka
ja stara dupa prawie 30sto letnia a nawet nigdy nie podchodzialm - może na wiosne lub za rok
czy tak bedzie cały czas?
w zeszlym tyg nie mogłam sie doczekac wynikow i wizyty, teraz nie moge sie doczekać usg za tydzien, potem pewnei nei bede mogla doczekac sie kolejnej wizyty, kolejnego usg...
moze masz za suche powietrze w sypialni - kup nawilżacz choćby taki pojemniczek na kaloryfer lub wieszaj mokry ręcznik codziennie wieczorema teraz rano łykam sobie troszkę syropu prawoślazowego, bo jak wstaje to mam suche gardło i drapie
eash - strasznie zazdroszcze prawka

czy tak bedzie cały czas?
w zeszlym tyg nie mogłam sie doczekac wynikow i wizyty, teraz nie moge sie doczekać usg za tydzien, potem pewnei nei bede mogla doczekac sie kolejnej wizyty, kolejnego usg...