- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #237671 przez bidol
nie wiem co miałam komu napisać
, ale trzymam za wszystkich kciuki
za te rodzące i starające się też
i całuję dzieciaczki 
@nulka - gratuluję zawziętości. Trzymaj tak dalej
mesy i gosiak - trzymam kciuki za waszych chłopaków
Insomnia - racja zawieś staranka. To w mig w ciąże zajdziesz

heh dobrze to sobie kombinujesz

chłopek ja dużo czosnku jem - pomaga, choć zapach nie nastraja Jędrule do przytulania

za te rodzące i starające się też

@nulka - gratuluję zawziętości. Trzymaj tak dalej

mesy i gosiak - trzymam kciuki za waszych chłopaków

Insomnia - racja zawieś staranka. To w mig w ciąże zajdziesz

heh dobrze to sobie kombinujesz

chłopek ja dużo czosnku jem - pomaga, choć zapach nie nastraja Jędrule do przytulania

Temat został zablokowany.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #237672 przez Lacrijka
3Bobry

Ja tez sie biore za diete bo wczoraj jak sie trzeba było ubrac w cos porzadnego na ten roczek to lipa, wszystko pczykuse na mnie
A ze nie mam za wiele "odświetnych" ubrań to był płacz i nerwy na 5 min przed wyjściem
Masakra jakas !! Od jutra robie diete @nulki, nie ma uja we wsi
Mam tylko nadzieje ze ta garstka orzechów wieczorem nie zakłoci całego rytmu diety
Musze tak z 7 kg zrzucic bo źle sie czuje..
Ide jutro do gina czukac owulki, trzymajcie kciuki

Ja tez sie biore za diete bo wczoraj jak sie trzeba było ubrac w cos porzadnego na ten roczek to lipa, wszystko pczykuse na mnie

Ide jutro do gina czukac owulki, trzymajcie kciuki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Lacrijka.
- eash
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #237678 przez eash
witajcie laseczki po dłuższej mojej nieobecności - miałam tydzień zwolnienia lekarskiego na zyczenie, ale już jestem w pracy i piszę 
na początek mam dla was mega wiadomość - ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!!
dla mnie to osiągnięcie porównywalne z lotem w kosmos albo zaliczeniem Mount Everest'u, więc nieskromnie się chwalę i proszę o gratulacje, hehe
do dzisiaj nie moge uwierzyć, dokument odbieram za jakies dwa tygodnie, a wtedy to już na pewno zapisuje sie na kurs prowadzenia traktorów, a potem na kurs obsługi kombajnu, hehe 
poki co ciagle pracuje, na dlugie l4 sobie chyba jednak nie pozwole, bo palant, ktory mnie zastepowal na macierzynskim, juz sie czai na moj stolek i szef powiedzial, ze na pewno on znow bedzie. boje sie, ze mi narobi jeszcze wiekszego balaganu w papierach niz poprzednio, wiec pracuje i nie odpuszczam, mam nadzieje, ze bede sie dobrze czula do konca i ze wpuszcze go tu tylko na pol roku macierzynskiego. moja jednostka zreszta i tak do odstrzalu jest i po macierzynskim nie wiem, czy bede miala do czego wracac, na serio wiec postanawiam zaczac roczna podyplomowke z bhp, a potem z prawa pracy i szukac zatrudnienia gdzie indziej, mam nadzieje, ze znajde cos w miare szybko i ze nasz domowy budzet na tym zanadto nie ucierpi.
Hanka umie mowic "mama"
jeszcze nie kuma, co to slowo znaczy, ale mowi, w koncu cos poza "tata", heh
umie tez pokazywać "taka duża" i zaczela rozumiec, kiedy sie robi "papa" zuch dziewczyna - po mamusi
teraz czekam tylko, aż zacznie sama chodzic, bo narazie to tylko prowadzana przez nas albo pchając przed sobą krzesło lub pchacza z Fisher Price'a...
a dzidzia rośnie i rośnie i już nie moge sie doczekać, kiedy bedzie nas czworo

na początek mam dla was mega wiadomość - ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWO JAZDY!!!

poki co ciagle pracuje, na dlugie l4 sobie chyba jednak nie pozwole, bo palant, ktory mnie zastepowal na macierzynskim, juz sie czai na moj stolek i szef powiedzial, ze na pewno on znow bedzie. boje sie, ze mi narobi jeszcze wiekszego balaganu w papierach niz poprzednio, wiec pracuje i nie odpuszczam, mam nadzieje, ze bede sie dobrze czula do konca i ze wpuszcze go tu tylko na pol roku macierzynskiego. moja jednostka zreszta i tak do odstrzalu jest i po macierzynskim nie wiem, czy bede miala do czego wracac, na serio wiec postanawiam zaczac roczna podyplomowke z bhp, a potem z prawa pracy i szukac zatrudnienia gdzie indziej, mam nadzieje, ze znajde cos w miare szybko i ze nasz domowy budzet na tym zanadto nie ucierpi.
Hanka umie mowic "mama"

a dzidzia rośnie i rośnie i już nie moge sie doczekać, kiedy bedzie nas czworo

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #237679 przez bidol
lacra co za roczek
wczoraj to strasznie zabrzniało "jade na roszek" 
ja już mam taki brzuszek jakbym była w 3 miesiącu

a przyznam że mało jem, bo jakoś apetytu nie mam
chłopek - na lipcówkach czekoladka napisała coś o syropie który można pić w ciąży. Sprawdzilam i ma super opinie
dziś sobie taki zakupie.
eash - GRATULUJĘ !!!!!!!! ja sobie obiecałam że też pójdę jak zajdę w ciąże - więc słowa dotrzymać muszę
ja bardzo Ci zazdroszcze i jeszcze raz gratuluję !!!!! bo wiem jakie to wielkie osiągnięcie

ja już mam taki brzuszek jakbym była w 3 miesiącu

a przyznam że mało jem, bo jakoś apetytu nie mam

chłopek - na lipcówkach czekoladka napisała coś o syropie który można pić w ciąży. Sprawdzilam i ma super opinie

eash - GRATULUJĘ !!!!!!!! ja sobie obiecałam że też pójdę jak zajdę w ciąże - więc słowa dotrzymać muszę

ja bardzo Ci zazdroszcze i jeszcze raz gratuluję !!!!! bo wiem jakie to wielkie osiągnięcie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez bidol.
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #237689 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Aguska23 Witaj w klubie, mam to samo, od 21 dnia cyklu plamienia tyle że normalny okres miałam w terminie, ale lekarz uważa że to zaden problem...
Jestem ciekawa co Tobie powie twój "nowy artysta"
bo ja mam na tą chwile dość wizyt u "waginogrzebaków" 
ajłona Staramy się w sumie drugi cykl, bo odpusciłam na rok starania po 2 poronieniach
wtedy udało sie w 1 próbie i to dwukrotnie... ale cóż z tego...
No ale wzięlismy się do pracy, jest troche komplikacji z tymi plamieniami... mam nadzieje ze mimo wszystko się uda
celuj tą armatą, bo z tego co wiem to nie masz daleko

A zdjecie córci chetnie bym wkleiła, ale jeszcze nie umiem, proszę o instrukcje
@nulka wiesz co wiem że powinnam, ale mam dosć nie chce mi sie "konowałów" odwiedzać, przynakjmniej nie w tym cyklu!!! ale moze badanka jednak zrobie, powiedzcie mi tylko w kórym dniu cyklu bada sie progesteron, wiem ze coś koło 20
agnessa przytulaski
ale pocieszeniem jest @ w terminie
no i próbujemy dalej 
madziaska ŁAŁ
zarabiasty brzusio 
insomnia mam nadzieję, że zawieszasz teoretyczne starania, a praktycznie... dziłaj ile sił!!!

Udanych, owocnych przytulanek życzę wszystkim
hehe... zabrzmiało jak zyczenia świąteczne... wiecie co już te swięta wszedzie się czuje, byłam wczoraj w centrum handlowym a tam już dekoracje świąteczne wszędzie... bombki lampki...
Uwielbiam ten czas...

ajłona Staramy się w sumie drugi cykl, bo odpusciłam na rok starania po 2 poronieniach

No ale wzięlismy się do pracy, jest troche komplikacji z tymi plamieniami... mam nadzieje ze mimo wszystko się uda

celuj tą armatą, bo z tego co wiem to nie masz daleko

A zdjecie córci chetnie bym wkleiła, ale jeszcze nie umiem, proszę o instrukcje

@nulka wiesz co wiem że powinnam, ale mam dosć nie chce mi sie "konowałów" odwiedzać, przynakjmniej nie w tym cyklu!!! ale moze badanka jednak zrobie, powiedzcie mi tylko w kórym dniu cyklu bada sie progesteron, wiem ze coś koło 20

agnessa przytulaski

madziaska ŁAŁ

insomnia mam nadzieję, że zawieszasz teoretyczne starania, a praktycznie... dziłaj ile sił!!!

Udanych, owocnych przytulanek życzę wszystkim

hehe... zabrzmiało jak zyczenia świąteczne... wiecie co już te swięta wszedzie się czuje, byłam wczoraj w centrum handlowym a tam już dekoracje świąteczne wszędzie... bombki lampki...
Uwielbiam ten czas...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez emka.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #237706 przez bidol
lacruś nie płakaj
. Głowa do góry. Ważne że już problemy zdrowotne masz za sobą. Mało która kobieta tak odpowiedzialnie podchodzi do ciąży. Zobaczysz uda Ci się. Już limit na wasze zmartwienia i chorubska się skończył, więc szykuj się
. Będziesz świetną mamą.
Ja jestem tego pewna

Ja jestem tego pewna

- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 5 miesiąc temu #237761 przez ann-sunshine
Eash GRATULACJE!!! I takie właśnie są kobiety silne kiedy trzeba, ogarniają dom, dziecko, pracę, egzamin na prawo jazdy, są w ciąży w tym samym czasie i planują dalszą edukację. Trzymaj tak dalej. Jestem z Ciebie dumna.
Z Hanulą teraz to już szybko pójdzie, zanim się obejrzysz to będziesz musiała za nią biegać i jak się rozgada...
To już 15 tydzień - wow - ale ten czas pędzi
Gosiak i Mesy trzymam kciuki za mężulków i ich badania. Dobrze będzie.
Lacra - oby gin Twoją owu znalazł. I trzymam kciuki za dietę. Tylko pamiętaj żadnych żelków coca-colowych! Orzeszki mogą być, byle garstka.
Z Hanulą teraz to już szybko pójdzie, zanim się obejrzysz to będziesz musiała za nią biegać i jak się rozgada...
To już 15 tydzień - wow - ale ten czas pędzi
Gosiak i Mesy trzymam kciuki za mężulków i ich badania. Dobrze będzie.
Lacra - oby gin Twoją owu znalazł. I trzymam kciuki za dietę. Tylko pamiętaj żadnych żelków coca-colowych! Orzeszki mogą być, byle garstka.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #238000 przez gosiak
Cześć kobietki moje kochane 
Lacruniu nie smutaj
doczekasz się i swojego bobasa sikającego
ale doskonale Cię rozumiem ostatnio na chrzcinach też było dużo dzidziolków i smutno mi po tym dniu było 
mesy no mamy to już za sobą, mąż dzielny dał radę, najgorsze dla niego było oddanie dużej puszki do której było włożone pudełeczko z materiałem do okienka przed którym siedziało pełno ludzi
i się wkurzyliśmy bo trzeba czekać ponad tydzień na wyniki, chyba wszystkie paznokcie zjem i pewnie juz wszystkich norm na pamięć się nauczę z neta przez ten czas
trzymam kciuki za dobre wyniki Twojego M 
eash gratuluję
dziękuję dziewczynki za kciuki, strasznie się boję
ale plus jest taki że będziemy wiedzieć na czym stoimy

Lacruniu nie smutaj

mesy no mamy to już za sobą, mąż dzielny dał radę, najgorsze dla niego było oddanie dużej puszki do której było włożone pudełeczko z materiałem do okienka przed którym siedziało pełno ludzi

eash gratuluję

dziękuję dziewczynki za kciuki, strasznie się boję

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosiak.
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #238093 przez bidol
gosiaku i mesy nie martwcie się wcale. Rozumiem Was bo ja również się martwiłam jak nic nie wychodzilo a moje wyniki były ok. Też zaczełam myśleć że to może z chłopakami coś nie tak. Tym bardziej że lekarka kazała mi z mężem powarznie porozmawiać. Bo faceci ponoć nie zdają sobie sprawy z tego że trzeba na siebie uwazać i dbać 
A mój Jędrula dużo jeździ samochodem, przez cały rok chodzi w jansach i w dodatku laptopa trzyma sobie na jajkach, pali papierosy i kiepsko się odrzywia. I co chłopaki dali rade

A mój Jędrula dużo jeździ samochodem, przez cały rok chodzi w jansach i w dodatku laptopa trzyma sobie na jajkach, pali papierosy i kiepsko się odrzywia. I co chłopaki dali rade