- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #32431 przez Madzia89862
szczesciaro ty.tylko ci pozazdroscic..no no oby owocny byl wyjazd choc mam nadzieje ze wczesniej zaowocuje cosik:)

Temat został zablokowany.
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 7 miesiąc temu #32433 przez MagdaM
no taki mi sie chlop trafil wymarzony ;P Madziu postaramy sie by Twoje kciuki nie byly trzymane na darmo 
Ide bo ledwo na oczy patrze...
Milego weekendu - dobrej nocy
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.

Ide bo ledwo na oczy patrze...
Milego weekendu - dobrej nocy

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
- Kama83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- ........
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #32436 przez Kama83
MagdaM, nie stresuj sie
My staralismy sie ponad 9 miesiecy. Z problemami. Wy sie staracie 5 miesiecy? To nie tak dlugo. Mam nadzieje, ze podczas urlopu Wam sie uda. Jak to juz kiedys Mirella wspominala, najlepiej sie wyluzowac i nie myslec. U nas podzialalo. Wiem, ze to latwo powiedziec bo sama przez to przechodzilam. Dopiero jak zapomnialam o staraniach to sie odrazu udalo

Mirello suwaczek zaloze, ale dopieo 14 pazdziernika. Mam wtedy pierwsza wizyte u poloznej(UK) i mam nadzieje wtedy zobaczyc po raz pierwszy naszego szkraba. Takze musimy uzbroic sie w cierpliwosc.
Wszystkim dziewczynkom dziekuje za gratki. Jestem szczesliwa i przerazona. A na dodatek zaczely mnie meczyc oropppneee mdlosc. Nie moge patrzec na jedzenie, nie wspominajac o zapachach. Uroki ciazy.
Owocnej nocy Wam zycze

Mirello suwaczek zaloze, ale dopieo 14 pazdziernika. Mam wtedy pierwsza wizyte u poloznej(UK) i mam nadzieje wtedy zobaczyc po raz pierwszy naszego szkraba. Takze musimy uzbroic sie w cierpliwosc.
Wszystkim dziewczynkom dziekuje za gratki. Jestem szczesliwa i przerazona. A na dodatek zaczely mnie meczyc oropppneee mdlosc. Nie moge patrzec na jedzenie, nie wspominajac o zapachach. Uroki ciazy.

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #32454 przez bewipo
Jej, parę dni mnie nie było i takie zmiany, ale musiałam się naczytać żeby być na bieżąco 
Kama83 ode mnie również gratulacje i buziaki :*
U mnie była owu w któryś z minionych czterech dni. Ale mam ostatnio stresujące życie wiec przez całe cztery bolał mnie brzuch. Heh, mam nadzieję że stres staraniom nie zaszkodził
Na 14 jestem umówiona do ginki, może jakoś wspomoże starania o ile tym razem też się nie udało.
Mirella, a tobie szybkiego wyleczenia się życzę

Kama83 ode mnie również gratulacje i buziaki :*
U mnie była owu w któryś z minionych czterech dni. Ale mam ostatnio stresujące życie wiec przez całe cztery bolał mnie brzuch. Heh, mam nadzieję że stres staraniom nie zaszkodził

Na 14 jestem umówiona do ginki, może jakoś wspomoże starania o ile tym razem też się nie udało.
Mirella, a tobie szybkiego wyleczenia się życzę

Ostatnio zmieniany: 14 lata 7 miesiąc temu przez bewipo.
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 7 miesiąc temu #32468 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Kama dzieki staram sie nie stresowac poki co 
Witam
Mąż chory i na antybiotykach a mnie puchnie czy tez dretwieje (w kazdym razie dyskomfort) twarz pod lewym uchem... Nie wiem co to, jutro po pracy lekarz...

Witam
Mąż chory i na antybiotykach a mnie puchnie czy tez dretwieje (w kazdym razie dyskomfort) twarz pod lewym uchem... Nie wiem co to, jutro po pracy lekarz...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- sasasasa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #32494 przez sasasasa
Mirella jestem jestem.Staram się Was czytać codziennie ale nie miałam za bardzo siły i czasu żeby pisać. Oczywiście gratuluję Tym, którym się udało i trzymam kciuki za starające się.
U nie niestety bez zmian i do ego cykl jakiś dziwny się zaczął:już 9dc miałam skok tempki i niestety nie jednorazowy!Śluzu płodnego niestety było brak!Dziś14dc i piersi coraz bardziej bolą więc wskazuje wszystko na to że cykl się szybko skończy.Jutro sprubuje dostać się do gina oże coś mi poradzi. Dobrej nocki...
U nie niestety bez zmian i do ego cykl jakiś dziwny się zaczął:już 9dc miałam skok tempki i niestety nie jednorazowy!Śluzu płodnego niestety było brak!Dziś14dc i piersi coraz bardziej bolą więc wskazuje wszystko na to że cykl się szybko skończy.Jutro sprubuje dostać się do gina oże coś mi poradzi. Dobrej nocki...
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sasasasa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- PM
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #32661 przez bewipo
Pustki same. Ja się zapisałam na te bezpłatne badania dla kobiet starających się. Robią badania hormonalne FSH, LH, a reszty nie zdążyłam zapisać, do tego profil lipidowy, kofeinę i kotyninę. No i tyle w ramach starań. Zawsze do przodu

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #32670 przez nikusia1988
Witam wszystkich!!!
Jestem tu nowa i również staramy się o dzidziusia od tygodnia
Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Jestem tu nowa i również staramy się o dzidziusia od tygodnia

- wiola
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #32672 przez nikusia1988
Mam pytanko: Jak dodać moje zdjęcie tak jak ty masz swoją dzidzie?
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72