- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć

mój to o tyle szczęścia że rodzice mojego w 90 latach otwarli nauke jazdy. Więc Duży robił wszystkie kategorie jak tylko mu wiek pozwalał, i jak wiedzieliśmy o jakiś zmianach w przepisach to zaraz robił kursy na wózki widłowe, świadectwo przewozu rzeczy i osób, także chociaż z tym mamy luz
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu

- Sasetka_88
-
- Gość
-

Mojemu się marzy jeździć na tirach,ale póki co zostają mu dostawczaki

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(

- Sasetka_88
-
- Gość
-
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
wracając to tej zdz..y matki Madzi to normalnie bym jej łeb urwała, ja wiem co to znaczy jak twoje dziecko walczy o życie, Boże jakby moje dzieci przeżyły to bym pilnowała jak oczka w głowie a nie kur.. głupia ręce dziurawe ma

U nas też tylko emek pracuje i jest duże prawdopodobieństwo że będę mogła na macierzyńskie iść bo mnie jego szef zarejestruje i dorabiam u rodziców bo mają małą działalność gosp teraz jeszcze będę koleżance dzieci bawić bo każdy grosz się przyda jak przyjdzie dzidziuś bo w zimie jak jest bardzo niska temp to mój ma przerwę bo przy koparkach robi tyle mamy dobrze że się na razie nie musimy do rachunków dokładać
- Sasetka_88
-
- Gość
-
Ja coś szukam cały czas,ale ciężko :(Za rok dopiero robię kurs na isntruktora nauki jazdy ..
Ehh .. Mój będzie w sobotę do południa

Ja znikam, będę jutro :* Buziole moje kochane!:*:*

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

My oboje z mężem pracujemy, ale nabraliśm kredytów, na mieszkanie i wykończenie go i w zasadzie musimy w dwójkę pracować, bo inaczej nie podołamy

@nulka nie uciekaj, na moim wątku jest dziewczyna, która jest po 40 i jest wrześniową mamusią więc nie poddawajcie się

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Sasetka zastanawia mnie jakim cudem Twój mąż będą kierową na trasach międzynarodowych przynosi do domu tylko 2000zł (chyba , że miałaś na myśli euro to ok) Bo coś tu jest nie w porządku, jeżeli tylko tyle zarabia. Pracuję z firmami transportowymi, w zasadzie jest to mój konik i wiem ile oni zarabiają, więc jeżeli Twój mąż tylko tyle zarabia to może powinien zmienić firmę... Bo go wykorzystują za śmieszne pieniądze
My oboje z mężem pracujemy, ale nabraliśm kredytów, na mieszkanie i wykończenie go i w zasadzie musimy w dwójkę pracować, bo inaczej nie podołamy![]()
Ale jeszcze rok i dwa małe będą spłacone i tylko hipoteczny zostanie więc mam nadzieję, że się wszystko ułoży.
@nulka nie uciekaj, na moim wątku jest dziewczyna, która jest po 40 i jest wrześniową mamusią więc nie poddawajcie się![]()
agessa masz rację że 2 tys. to mało zarabia, mój mąż tyle pracownikowi płaci który co dzień jeździ po swoim mieście czyli praktycznie na miejscu pracuje...
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
no powiem Wam że brakuje mi kogoś takiego tzn jakiejś 40stki ciężarnej, z którą mogłabym pogadać o tym...
Nie, żebym miała pretensje, ża ja stara a Wy młode

To jest poprostu tak, że mam poczucie, że ja startuję trochę z innego pułapu niż Wy. Mam trochę inne obawy i niestety dużo mniejsze szanse

Dużo z tego co tu czytam jest dla mnie pewnego rodzaju zapalnikiem, ogromnym wsparciem i za to dziękuję

ale i tak czuję się trochę outsiderowo

łoooooooooo marudzę

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72