BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 1 miesiąc temu #338366 przez JustynaZuzanna
to są tak zwane oszczędności :)

mój to o tyle szczęścia że rodzice mojego w 90 latach otwarli nauke jazdy. Więc Duży robił wszystkie kategorie jak tylko mu wiek pozwalał, i jak wiedzieliśmy o jakiś zmianach w przepisach to zaraz robił kursy na wózki widłowe, świadectwo przewozu rzeczy i osób, także chociaż z tym mamy luz

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #338373 przez Sasetka_88
Mój niby teść jeździ na Tirach i dużo paliwa zaoszczędza i daje :)

Mojemu się marzy jeździć na tirach,ale póki co zostają mu dostawczaki :D
13 lata 1 miesiąc temu #338384 przez nikusia1988
Mój eMuś też jak na razie sam pracuje a ja w domku siedzę :D
13 lata 1 miesiąc temu #338386 przez Sasetka_88
Kolejna Pani Domu :):P
13 lata 1 miesiąc temu #338391 przez sylwka727
@nulka dzięki

wracając to tej zdz..y matki Madzi to normalnie bym jej łeb urwała, ja wiem co to znaczy jak twoje dziecko walczy o życie, Boże jakby moje dzieci przeżyły to bym pilnowała jak oczka w głowie a nie kur.. głupia ręce dziurawe ma :angry: cała ta historia była w tym samym czasie jak mój Adrianek umierał, i chodziłam taka wściekła że takie zdz..y mogą mieć dzieci a ktoś kto chce nie może mieć :(

U nas też tylko emek pracuje i jest duże prawdopodobieństwo że będę mogła na macierzyńskie iść bo mnie jego szef zarejestruje i dorabiam u rodziców bo mają małą działalność gosp teraz jeszcze będę koleżance dzieci bawić bo każdy grosz się przyda jak przyjdzie dzidziuś bo w zimie jak jest bardzo niska temp to mój ma przerwę bo przy koparkach robi tyle mamy dobrze że się na razie nie musimy do rachunków dokładać

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
13 lata 1 miesiąc temu #338393 przez Sasetka_88
sylwka727: Zgadzam się z Tobą co do tej kur** :/ Ją na krzesło, albo żeby nie mogła więcej zajść w ciążę ! wyedy zobaczy jak to jest ;(

Ja coś szukam cały czas,ale ciężko :(Za rok dopiero robię kurs na isntruktora nauki jazdy ..

Ehh .. Mój będzie w sobotę do południa :( I zaczynamy staranka :D

Ja znikam, będę jutro :* Buziole moje kochane!:*:*:)
13 lata 1 miesiąc temu #338394 przez sylwka727
Tak czytam Justyna twój post i tak myślę jak po 90 latach otworzyli tę naukę jazdy to ile lat mieli :blush: heh dopiero za drugim podejściem doczytałam że w 90 latach ;)

Moje Aniołki[*]
13 lata 1 miesiąc temu #338396 przez sylwka727
Do jutra Sasetko :kiss:

Moje Aniołki[*]
13 lata 1 miesiąc temu #338438 przez agnesssa
Sasetka zastanawia mnie jakim cudem Twój mąż będą kierową na trasach międzynarodowych przynosi do domu tylko 2000zł (chyba , że miałaś na myśli euro to ok) Bo coś tu jest nie w porządku, jeżeli tylko tyle zarabia. Pracuję z firmami transportowymi, w zasadzie jest to mój konik i wiem ile oni zarabiają, więc jeżeli Twój mąż tylko tyle zarabia to może powinien zmienić firmę... Bo go wykorzystują za śmieszne pieniądze :unsure:

My oboje z mężem pracujemy, ale nabraliśm kredytów, na mieszkanie i wykończenie go i w zasadzie musimy w dwójkę pracować, bo inaczej nie podołamy :huh: :dry: Ale jeszcze rok i dwa małe będą spłacone i tylko hipoteczny zostanie więc mam nadzieję, że się wszystko ułoży.

@nulka nie uciekaj, na moim wątku jest dziewczyna, która jest po 40 i jest wrześniową mamusią więc nie poddawajcie się :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 1 miesiąc temu #338441 przez @nulka
agnessa to wskakuję na wrześniówki ją "poznać" :)
13 lata 1 miesiąc temu #338447 przez gosiak
agnesssa napisał:

Sasetka zastanawia mnie jakim cudem Twój mąż będą kierową na trasach międzynarodowych przynosi do domu tylko 2000zł (chyba , że miałaś na myśli euro to ok) Bo coś tu jest nie w porządku, jeżeli tylko tyle zarabia. Pracuję z firmami transportowymi, w zasadzie jest to mój konik i wiem ile oni zarabiają, więc jeżeli Twój mąż tylko tyle zarabia to może powinien zmienić firmę... Bo go wykorzystują za śmieszne pieniądze :unsure:

My oboje z mężem pracujemy, ale nabraliśm kredytów, na mieszkanie i wykończenie go i w zasadzie musimy w dwójkę pracować, bo inaczej nie podołamy :huh: :dry: Ale jeszcze rok i dwa małe będą spłacone i tylko hipoteczny zostanie więc mam nadzieję, że się wszystko ułoży.

@nulka nie uciekaj, na moim wątku jest dziewczyna, która jest po 40 i jest wrześniową mamusią więc nie poddawajcie się :kiss: :kiss:

agessa masz rację że 2 tys. to mało zarabia, mój mąż tyle pracownikowi płaci który co dzień jeździ po swoim mieście czyli praktycznie na miejscu pracuje...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 1 miesiąc temu #338449 przez sylwka727
@nulka właśnie nie rezygnuj moja ciocia też rodziła po 40 i potem znów była w ciąży już końcówka ciąży była i wieczorem przestała czuć ruchy i dopiero rano pojechała na pogotowie ale było już za późno bo mały udusił się pępowiną :(

Moje Aniołki[*]
13 lata 1 miesiąc temu #338458 przez sylwka727
No dziewczynki ja spadam :kiss: mesy nie zapomnij co mamy jutro zrobić :lol:

Moje Aniołki[*]
13 lata 1 miesiąc temu #338460 przez @nulka
dzięki sylwka i agnessa
no powiem Wam że brakuje mi kogoś takiego tzn jakiejś 40stki ciężarnej, z którą mogłabym pogadać o tym...
Nie, żebym miała pretensje, ża ja stara a Wy młode :blink:
To jest poprostu tak, że mam poczucie, że ja startuję trochę z innego pułapu niż Wy. Mam trochę inne obawy i niestety dużo mniejsze szanse :(
Dużo z tego co tu czytam jest dla mnie pewnego rodzaju zapalnikiem, ogromnym wsparciem i za to dziękuję :kiss:
ale i tak czuję się trochę outsiderowo :( :(

łoooooooooo marudzę B) :laugh: sorki
13 lata 1 miesiąc temu #338469 przez Mirella
@nulka, ja się podobnie czuję, tak całkiem sama nie jesteś ;) chociaz na ogół to zapominam ile mam lat i podobno nie wyglądam na swoje, ale biologia jest nieubłagana i oszukac sie nie da :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia