BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 5 miesiąc temu #42788 przez Asik
Angellika po prostu troszku za wcześnie go zrobiłas i baaaardzo mozliwe ze intuicja wcale Cie nie zawiodła :D

Monami extra pomysł :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #42791 przez angellika1
Monami słodziutka księżniczka :)
Już sama nie wiem tempka utrzymuje sie 37 stopni wrrr niech ten czas szybko leci,
Mirella a myślisz że im więcej tym większa szansa;) to lece po cały karton testów ;)
14 lata 5 miesiąc temu #42793 przez Agusia83
Śliczna kruszynka...chociaz juz chyba kruszyna...z miesiaca na miesiac coraz wieksza :)
....dziewczyny od okolo 15,16 plamienia u mnie jak narazie ustaly...ciekawa jestem co bedzie jutro...dzis mam 28 dzien cyklu...okres powinien sie pojawic w piatek...jesli do soboty nie przyjdzie to rano w niedziele robie tescik....nie chce robic sobie nadziei, bo wiem, ze jak nie wyjdzie to bede ryczec...
14 lata 5 miesiąc temu #42794 przez Mirella
Angellika no a pamietasz ile testów Kivi zrobiła? cos w tym jest....

Agusia, tu każda z nas ryczała co miesiąc, no taki etap do przejścia. Ale skoro lecisz utartym szablonem to mieścisz się w normie, a normą jest że się w koncu udaje :)

No dobra, wiem że każdej to mówię, ale chyba sporo już jest przykładów na to, że mam rację? no :P
14 lata 5 miesiąc temu #42795 przez Asik
Mirella no fakt baaardzo dużo :D

14 lata 5 miesiąc temu #42797 przez Agusia83
Mirellka, tak wiem, ze masz racje....zreszta testy sa czyms nieodzownym w trakcie czekania na dzidziusia, a raczje na 2 kreseczki :)
wiem rowniez, ze nie jestem jedyna dziewczyna, ktora ma niby objawy ciazowe a na samym koncu okazuje sie, ze to tylko nasza psychika gra nam na nosie...
podswiadomie chetnie juz bym zrobila test, ale wole poczekac jeszcze kilka dni, bo moze w koncu cos sie wykluje....
moze glupio mi pisac, ale wiecie, testy tez nie sa takie tanie....(moim zdaniem) powinny byc dofinansowywane,zreszta tabletki anty...rowniez...no, ale jest jak jest...
Jak w piatek nie dostane to na pewno szybko zrobie....kto wie...moze wowczas bedziemy sie cieszyc???????oj bardzo bym chciala... :)
14 lata 5 miesiąc temu #42798 przez Asik
Agusia ja przez pierwsze 4 mce starań to non stop ciążowe objawy miałam ;) testów niezliczone ilości poszło ,potem jakos coraz mniej się wpatrywałam w objawy . Ja trzymam mooocno za fasolinke :D

14 lata 5 miesiąc temu #42802 przez MagdaM
Monami matulu jak sie zmienia dzieciatko!! Sliczna!! Kochana!! :) :)

Mirella melduje ze macam macam i nic nie czuje :( mam nadzieje, ze to wina tylko mojego tluszczu :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #42805 przez Mirella
no fakt że ja tłuszczyku nie miałam.... a i tak wymacać wcale nie tak łatwo było, no dobra, poczekaj z tydzień albo dwa :)

Agusia masz rację, drogie sa testy, niestety. Niby się wydaje że te 10 czy 15 zeta to nie majątek, ale w koncu nie robi się raz....
No ale z dofinansowaniem to bym nie przesadzała, w koncu testy nie ratują życia, jest od groma pilniejszych potrzeb niestety
14 lata 5 miesiąc temu #42809 przez Agusia83
Dziewczyny, mam juz chyba dosc tego siedzenia przed kompem i czytania o tych plamieniach...w wiekszosci moze to byc ciaza...ale skoro plamie to moze zagrozona..a moze skoro plamienie wystapilo w okresie przyjscia @...to moze byc to zagniezdzanie sie babelka, czy cos w tym stylu....albo cos z jajnikiem, ciaza pozamaciczna albo spadek progesteronu albo jeszcze cos bardziej kosmicznego....
I z tego wszytskiego zastanawiam sie czy nie zrobic testu we czwartek rano...zeby sie nie okazalo, ze jestem...a tu cos groznego sie dzieje.....
kurcze, juz mi sie wszystko miesza...i kotłuje w glowie..
A Wy pewnie juz poszlyscie spac :(
14 lata 5 miesiąc temu #42813 przez delfinek83
Agusia, a robiłaś test? Albo może lepiej pójdź do gina pogadać co i jak. Tak dla świętego spokoju.

Monami, Zuzia z miesiąca na miesiąc coraz ładniejsza, nabiera kształtów kobitka :woohoo:

Kupiłam dzisiaj 2 testy (na zapas, gdyby ten pierwszy nie zadziałał :silly: ) i miałam zamiar zrobić w czwartek rano, ale pewnie nie wytrzymam i zrobię jutro jak tylko wstanę :lol:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #42814 przez monami
Asik - pamiątka będzie jak znalazł :)

Agusia - ja miałam niewielkie plamienie w terminie miesiączki, kiedy byłam już w ciąży rzecz jasna. Myślałam, że to okres..a tu..niespodzianka :) Jest to tak zwane plamienie implantacyjne. Nie katuj się - zrób test lub Bhcg. trzymam mocno kciuki :*

Magduś - :) masz rację..każdy dzień przynosi nowe umiejętności i zmiany :) - widziałaś filmik na blogu?:)

delfinku - rośnie nam Zuzia, rośnie a ja nie mogę się na nią napatrzeć i nadziwić się, jaka jest urocza i mądra :)
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #42835 przez kaśku
dziewczyny juz sie schizuję :(
w sumie gumka nie pękła, nie ma mozliwosci zebym byla w ciazy, ale jesli to jakies niepokalane poczęcie to przeciez brałam bardzo silne leki przez ostatnie kilka tygodni, chodzilam na lasery, mialam rtg ...
sori ale sie nakrecam. gin kazał czekać a ja świruję. no kurczę, miała robic badanka, ze 2 razy na kontrolkę i od lutego łykać te ciążowe wspomagacze typu kwas foliowy.
musze teraz odwolac urografię :( i mam dopiero 29 grudnia.
moge wam tylko obiecac ze moje jęczenie nie pojdzie tu na marne i za rok będę w tej cholernej ciąży! dziś to mowię.
14 lata 5 miesiąc temu #42850 przez bewipo
Spokojnie kaśku, skoro brałaś leki i miałaś różne zabiegi to mogło wpłynąć na opóźnienie.
14 lata 5 miesiąc temu #42852 przez kaśku
dzięki bewipo. czasem juz mi nerwy siadaja i taka załamka bez sensu.
kocham ten nasz klub wsparcia :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka