BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 5 miesiąc temu #43208 przez Asik
Magda moje gratulacje z okazji 10 :D :D :D

No to między nami jest równe 5 tygodni :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #43211 przez MagdaM
Asiu dziekuje :) I gratulacje 5 :)
Fajnie tak :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #43240 przez Asik
nooo i znowu sypie masakra! u nas na osiedlu to dróg w ogóle nie odśnieżają a o chodnikach to zapomnieli totalnie. a ja za godzinkę wychodzę i pewnie znowu zamiast 20 -30 min zajmie mi półtorej godziny ehhh zima zima .a pewnie znowu numer wywinie i na święta będzie po zimie

14 lata 5 miesiąc temu #43242 przez bewipo
U nas na szczęście nie sypie i w miarę odśnieżone jest i posypane piaskiem.
Mam nadzieję, że na święta zima nie zniknie :)

Jak się u mnie nic nie zmieni to robię jutro testa, a co tam!
14 lata 5 miesiąc temu #43261 przez Mirella
a co tam, zrób :D
Angellika???

U nas nie sypie ale zimno jak w przysłowiowej psiarni, brrr, dziś na spacer nie idziemy :(
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #43273 przez Asik
No kochane mam już wyniki bety-HCG 1,413 mlU/ml :)

miałam robione wczoraj tj 5 dni po terminie @
patrz e na te normy na necie i nic a nic nie kumam
wychodzi mi że to jest 5-6 tydzień
ale od zapłodnienia???

14 lata 5 miesiąc temu #43349 przez bewipo
Lepiej nie patrzeć na te normy w necie, nie wiadomo kto to napisał i skąd wziął dane ;)
14 lata 5 miesiąc temu #43350 przez Agusia83
A ja, nie musze juz robic testu...w nocy przyszla niedobra @....:((((..dzis sie zle czuje, ale chyba przez te plamienia to troszke mniej mnie bolalo i nie musialam brac prochow..
mysle, ze tak mi sie pokielbasilo przez moje chorobsko i antybiotyki....gdyby nie plamienia to okres przyszedl prawidlowo...czyli dzis...
Moze to i lepiej, ze tak to sie skonczylo, przynajmniej wiem, ze nie mam zagrozonej ciazy i wszystko u mnie ok...
czyli po @...zaczynamy staranka od nowa...mam nadzieje, ze w tym miesiacu bardziej sie do tego przylozymy:)..
a tak w ogole, to u nas ciagle sypalo, parking jest dramatyczny...ciezko zarowno wjechac jak i wyjechac....no, ale takie sa uroki zimy:)
dziewczynki ciesze sie z Waszych fasolek....caly czas zastanawiam sie jak ja bede odczuwac uroki ciazy....troszke wam zazdroszcze, ale z drugiej strony, wszystko przede mna:)..
nie paletajcie sie po polu bo jeszcze sie przeziebicie..pozdrawiam...sle Wam caluski:)...Wszystkim.... :laugh:
14 lata 5 miesiąc temu #43355 przez kaśku
i jakaś godzinke temu przyszla @ uffff....
przejelam sie strasznie tym pożarem o którym pisała Wiola na forum :( juz zbieram paczkę dla niej
czy któraś z was ma z nią kontakt? mi nie odpisuje :(

do tego pokłócilam sie z mężem bo ZNOWU spóźnił sie 20 minut a ja ZNOWU czekalam jak ta... eh.
no jakoś tak pod górkę dzisiaj. i dociera do mnie, że już grudzien.
14 lata 5 miesiąc temu #43360 przez Mirella
kaśku ja myślę że wiola nie odpisuje bo nie ma skąd najzwyczajniej..... w profilu jest jej gg, może tak spróbuj. No ale na tych 22 metrach w siedem osób o których pisała, to trudno znaleźć czas i miejsce, a nawet jak u teściów jest komp to pewnie dzieci przy nim siedzą.

kurcze Ty jesteś wyjątkiem u nas, bo się cieszysz że przyszła @ a my razem z Tobą oddychamy z ulgą, no niebywałe ;)

Asik tygodnie ciąży to chyba z zasady liczy się od ostatniej @. Połowa ciązy minęła zanim się przyzwyczaiłam :D

Agusia, nie ten miesiąc to następny, na Ciebie też przyjdzie czas, najpierw musisz nam trochę popłakać, potem trochę odpuścić a potem z niedowierzaniem zrobić test, takim schematem tu lecimy :) to znaczy dziewczyny lecą, ja kibicuję, a staram się na zasadzie jak będzie to będzie, ale zabij mnie nie wiem kiedy mam dni płodne.

Angellika?????????

Bewipo, no to jutro czekam na dobrą wiadomość, jakas by się przydała w te śniegi ;)
14 lata 5 miesiąc temu #43363 przez kaśku
kurczę bo nie wiem już sama co zbierać dla niej, a wyslalam wiadomość na facebooku i jest spory odzew :o
odpisuje, ze maja zbierac wszystko co sami by chcieli dostać w takiej sytuacji.

brzuch boli jak cholera.
od rana twardo piję wodę jak wielbłąd i szpikuję sie furaginą :D jeszcze 2 cykle i... może może :D :D :D

miłego dnia dziewczyny, spadam na podyplomówkę! :*
14 lata 5 miesiąc temu #43366 przez MagdaM
Asia lepiej patrz na normy z punktu gdzie oddawalas krew. Na moje oko to jest chyba liczony tydzien od OM :)
Angelika??

Dziewczyny (mamusie) przepraszam, ze tu ale w watku sie nie doczekam odpowiedzi ;)
Wiecie cos o tym??
www.junior.biz.pl/index.php?13,pl_verso-f-12

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #43369 przez Asik
Magda no te normy tam gdzie robiłam to mam że jastem między 1 a 10 tygodniem heheeh :) ale właśnie doczytałam że to od OM :) no to się zgadza :D

Co do wózków to słyszałam rózne opinie ale nie na ten konkretny temat.przede wszystkim kólka maja byc pompowane bo zimą są lepsze nie za cięzki żeby był :D najlepiej to z komisu kupić bo duuzo taniej wychodzi a mało zniszczone i idzie wypasiony wózek kupić :) moje kumpela kupiła o 800 zł taniej :D
a na temat tego konkretnego to popatrzyłam w necie i nie ma żadnej opinii .ale pewnie zanim sie zdecydujesz na jakiś to przeleci ich że hoho:D

14 lata 5 miesiąc temu #43370 przez MagdaM
Asia no nie wiem czy przeleci bo one na rynku sa od dawna...
Ja co do wozka to mam takie wymogi:
- 4 kolka
- pompowane + przednie skretne z mozliwoscia blokady
Nie musi byc lekki bo i tak mieszkam w domu i nie mam schodow :)
Rozne nam sie podobaja, X-landery ale ponoc maja mala gondole, no zobaczymy :)
Dzieki w kazdym razie :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #43371 przez Asik
a wiesz tak z ciekawości poszperałam na allegro i tam są też różne i niektóre mają gondolę 85 cm :D a niektóre to masakra :D malutkie jak dla mrówek :D :D

A tak w ogóle to jak się czujesz? I mam pytanko jakie tablety bierzesz bo ja Prenatal Complex zaczęłam z imbirem i zurawiną :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka