- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- kaśku
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #45882 przez kaśku
u nas układ prosty zdrada = rozwód... oczywiscie z orzeczeniem o winie jesli terapia by nie pomogła.
tez czasem mam mysli zdradzieckie, ale na myslach sie konczy.
nie byłabym sobą, gdybym nie zaproponowala terapii malzenskiej jako ostatniej deski ratunku.
u mnie dalej młynek i z doskoku was podczytuje. wczorajsza kontrola poszla super. wszystko w porządku
pracuję zeby to sie utrzymalo także... idę w dobrym kierunku.
troche juz sie gubie kto jest kto tutaj :o
tez czasem mam mysli zdradzieckie, ale na myslach sie konczy.
nie byłabym sobą, gdybym nie zaproponowala terapii malzenskiej jako ostatniej deski ratunku.
u mnie dalej młynek i z doskoku was podczytuje. wczorajsza kontrola poszla super. wszystko w porządku

troche juz sie gubie kto jest kto tutaj :o
Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 4 miesiąc temu #45883 przez gosiak
Witam Wszystkie kobitki w piękny choć barrrrdzo mroźny dzień, jak to by chłopy powiedzieli "jajka zamarzają"
hahaha Mirello też grywam w Mahjong i potwierdzam bardzo dobrze działa na stres 
a jeszcze co do imion to ja też napiszę dla dziewczynki Natasza, a dla chłopca Kacper albo Filip a ostatnio jeszcze mi Olivier zaświtał

a jeszcze co do imion to ja też napiszę dla dziewczynki Natasza, a dla chłopca Kacper albo Filip a ostatnio jeszcze mi Olivier zaświtał

- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #45886 przez angellika1
bewipo - znaczy ze coś przeczuwamy
także staraj sie kochana staraj 
Jeżeli imię dla chłopca to mi i mężowi podoba sie Fabian, ale nasz syn powiedział ze nie zgadza sie na takie imie bo wszyscy będą wołać "pawian, pawian,pawian.."

Jeżeli imię dla chłopca to mi i mężowi podoba sie Fabian, ale nasz syn powiedział ze nie zgadza sie na takie imie bo wszyscy będą wołać "pawian, pawian,pawian.."
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #45968 przez bewipo
Staram się starać, ale teraz mój mężuś na nocki pracuje. A teraz jeszcze zamieszanie w pracy mają, więc ja wracam z pracy o 16, a on o 17 wychodzi, wraca o 5, a 6.30 ja wychodzę z domu...
Mój mały sąsiad ma na imię Fabian i jakoś mi się nie bardzo widzi to imię.
Mój mały sąsiad ma na imię Fabian i jakoś mi się nie bardzo widzi to imię.
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #45980 przez delfinek83
Skądś to znam Bewipo, ja też tak się z moim często mijam niestety i naprawdę nie ma kiedy zadziałać 
Ale dziś rano jak wstawał do pracy to mnie delikatnie obudził na jak to mój mówi "świtańca"
co pamiętam jak przez mgłę, bo właśnie się na drugi bok przewracałam i nawet się potem jak wstałam zastanawiałam czy mi się to czasem tylko nie przyśniło 
Co do tematu imion to już od kilku lat niezmiennie twierdzę, że dam naszej córusi na imię Laura
a co do synka to jeszcze nie wiem na 100 % ale teraz podoba mi się Kacper, Błażej, Szymon, Hubert więc wybór jest trudny. Ale różnie to może być, czasem impuls po narodzinach dziecka podpowie jeszcze inne imię, którego nawet nie braliśmy pod uwagę, tak było w przypadku mojej znajomej 
Gosiak, ostatnio pisałaś że fajnie byłoby teraz w grudniu zafasolkować. Jak najbardziej się do tego przyłączam, bo też jestem z września i akurat byłby cudowny prezent na 28 urodziny
Zresztą wszystkim staraczkom życzę żeby się w grudniu udało, to założymy od razu razem wątek mamuś wrześniowych

Ale dziś rano jak wstawał do pracy to mnie delikatnie obudził na jak to mój mówi "świtańca"

Co do tematu imion to już od kilku lat niezmiennie twierdzę, że dam naszej córusi na imię Laura

Gosiak, ostatnio pisałaś że fajnie byłoby teraz w grudniu zafasolkować. Jak najbardziej się do tego przyłączam, bo też jestem z września i akurat byłby cudowny prezent na 28 urodziny

Zresztą wszystkim staraczkom życzę żeby się w grudniu udało, to założymy od razu razem wątek mamuś wrześniowych

Ostatnio zmieniany: 14 lata 4 miesiąc temu przez delfinek83.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 4 miesiąc temu #45997 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Czesc babeczki
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #46008 przez angellika1
cześć MAdzia 
gosiak rzeczywiście dzisiaj jakis taki spokój na forum i anwet Mirella sie nie odzywa???? to na pewno przez ten Świąteczny wir... a ja jeszcze w polu zero zakupów zero sprzątania ehh chyba w sobote sie za to wezmę

gosiak rzeczywiście dzisiaj jakis taki spokój na forum i anwet Mirella sie nie odzywa???? to na pewno przez ten Świąteczny wir... a ja jeszcze w polu zero zakupów zero sprzątania ehh chyba w sobote sie za to wezmę
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej