BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu #472162 przez emka
Asik Kurcze zapomniałam Tobie napisać... Straszne to co piszesz, niewyobrażalne wręcz. Modlę się i trzymam kciuki zeby wszystko dobrze się skończyło... chrześnicy też współczuję... Ściskam mocno :kiss: :kiss: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #472178 przez Marta M
Asik :(:(:(

Dziewczyny ja mam straszną prośbę do Was, już pisałam ale chyba nie było odzewu..otóż moja kuzynka studiuje medycynę, i z jej koleżanką rehabilitantką zajmują się tą malutką Mają, jest mega chora a ma szanse pojechać na wakacje z rodzicami, wystarczy że codziennie będziemy klikać...

tak mnie przejął jej los, proszę klikajcie...też mogę codziennie przypominać, tu jest link:

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
12 lata 5 miesiąc temu #472249 przez gosiak
Marta glosik oddany i postaram sie codziennie ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #472255 przez gabi28
witaj Gosiu :*:* widzę Cię. :)
12 lata 5 miesiąc temu #472258 przez emka
Marta M Głosik oddany

Kurcze martwie sie dziś, bo Wiki od wczoraj boli noga, mówi że zaczęła po wfie ale nie widać jakichś stłuczeń, przed chwilą dzwoniła, ze nie jedzie na basen bo noga ją boli i idzie do babci... Martwie się co to może być... Pokazuje pod kolanem. Miała czasami takie bóle, raz jednej raz grugiej nóżki ale w nocy, byłam z tym u pediatry, zrobiłam Aso, to było jak była malutka i wszystko ok, niby bóle wzrostowe... Ale teraz boli też w ciągu dnia... ;) Muszę wybrać sie z nią do lekarza ale dzis piątek a potem weekend więc będę sie martwić przez cały weekend pewnie... :dry:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #472270 przez gosiak
Gabi :kiss: zakochańce mały co tam :unsure: Jesteś już w pl czy jeszcze w Niemczech? Pozdrawiam cieplutko :blink:

Emka mam nadzieje ze to nic poważnego :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #472281 przez Mirella
Marta, u nas jeszcze linka nie dawałaś, bym pamiętała, kliknięte i będzie klikane.

Ja już po ginie, nie pytajcie jak było bo nie wiem, tak szybko :P No sprawna babka, jakoś tak szybko i bezboleśnie mnie zbadała, nadawała leków na stan zapalny, pobrała cytologię, dała skierowanie na usg i tyle. No powiedziała, że ona mięśniaków nie czuje, ale jak były to i pewnie dalej są to trzeba podejrzeć. Ja się cieszę że nie czuła, znaczy się nie rozrosły :)

Emka, może Wiki naciągnęła mięsień czy ścięgno, czy co tam można w nodze naciągnąć?

Asik, melduj co tam na linii frontu, też się pomodliłam
12 lata 5 miesiąc temu #472312 przez Alina2408
a czy ja tez z malenstwem moge prosic o glosiki sprawa nie jest tak powazna ale zawsze to byloby milo... kazdy moze glosowac codziennie trzy razy z gory dziekuje www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/entry/11158

...nie oddam Cię nikomu...
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #472415 przez Asik
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Emka moją Martę tak bolały w dzień też i były to bóle wzrostowe.. masakra jak czasem wyła...,po nocach nie spała a w dzień utykała...i było wsio ok... może Wiki też szybko rośnie? albooo naciągnęła sobie ścięgno pod kolanem ?

a tutaj dla wszystkich cioć które na nas głosowały i dalej głosowac będą :D
www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat...ria/?filter=asik2102

www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat...ria/?filter=asik2102

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #472512 przez Marta M
Dziękuje kochane, tak Mirella wklejałam chyba tylko na wrześniówki, ale jak będziecie pamiętać to będę bardzo wdzięczna :)

emka ja te same katusze przechodziłam z nogami...i też nie znaleźli nic, aż samo nie minęło...no ale kilka lat chyba się z tym męczyłam..

A Szymuś jest genialny :kiss: :kiss:
12 lata 5 miesiąc temu #472520 przez julka2404
Emka Miłosz tez miał takie bóle. Normalnie wył niemiłosierne. Ortopeda powiedział że za szybko rośnie i kości nie nadążają. Dawaliśmy mu leki przeciwbólowe i z czasem przeszło. Może Wiki ma teraz skok wzrostowy?

Asik synuś piękny :laugh:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #472571 przez Asik
MartaM ja tez juz głosik oddałam :D

dziękuję w imieniu Szymcia za wszystkie miłe słowa :) to byla sesja u mojego brata , potrzebowałam zdjęcia do dowodu Szymenkowego :D :D :D

a to jeszcze jedno wrzucę :D
tutaj to były sekundy :) nie nieeee moje dziecko tak nie stoi :D on się zbierał do startu :D udało się je zrobic tylko dzieki mojemu bratu :D bo tyle co ustawiłam i puściłam ...brat CYk a Szymcio MYK :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
12 lata 5 miesiąc temu #472653 przez gosiak
Ło matko kochana, jaki szymcio jest iligancki :lol: Toż to mały męścizna :kiss: :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #472666 przez emka
Dzięki dziewczyny :kiss: uspokoiłyście mnie :) Wiki dzwoniła, że już przestało boleć :)

Byłam u gina, wszystko ok, ale z tą zakrzepicą to mam wrazenie że wiem więcej od niego :huh: Chyba hematolog będzie niezbędny... :dry:

Szymcio Elegancki! Cudny Dzentelmen! :) Niesamowite, prawie nie widać blizny! :)

12 lata 5 miesiąc temu #472694 przez studentkaae
ojej, nie miałam dostępu do neta przez 2 dni i proszę ile muszę nadrobić ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia