- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #472725 przez Asik
dziękuję za miłe słowa

Emka no i widzisz
już po strachu 
łaaa ja to się na zakrzepicy nie znam , wiem jedynie że tata od Marty faceta na to choruje i nie wolno mu samolotem latac..
Studentka
a bo tutaj czasem tak bywa że ma się do nadrobienia troszku

Emka no i widzisz

łaaa ja to się na zakrzepicy nie znam , wiem jedynie że tata od Marty faceta na to choruje i nie wolno mu samolotem latac..
Studentka

Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
12 lata 5 miesiąc temu #472730 przez MoNiaaa
szymcio elegancki 
studentka wlasnie cos nas zaniedbujesz...jak staranka??jakis postep w tym miesiacu czy tez juz grudnia wyczekujesz??
ja siedze w pracy i sie mega nudze...a od poniedzialku mialam isc na l4 jakbym byla dalej w ciazy...
esh moze jeszcze sie uda poleniuchowac za niedlugo

studentka wlasnie cos nas zaniedbujesz...jak staranka??jakis postep w tym miesiacu czy tez juz grudnia wyczekujesz??
ja siedze w pracy i sie mega nudze...a od poniedzialku mialam isc na l4 jakbym byla dalej w ciazy...
esh moze jeszcze sie uda poleniuchowac za niedlugo

- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 5 miesiąc temu #472927 przez studentkaae
ok, nadrobiłam... 
Asik - Szymonek to rzeczywiście taki mężczyzna, zwłaszcza w tym ubranku - super wygląda
masz ślicznego Synka - gratuluję 
Moniaaa - wiesz co ja narazie jestem w oczekiwaniu, tzn. dziś to jest mój 22 dc, no i @ jak coś to pewnie za tydzień w niedzielę/poniedziałek może przyjść. staranka były, a jakże, tym razem tak jak już pisałam bez testów owulacyjnych, termometrów i innych. po prostu pełen spontan. zobaczymy co będzie - nadziei sobie nie robię, wręcz przeciwnie - czuję, że pewnie znowu nic z tego i najwyżej grudzień w perspektywie.
testu nie zrobię na pewno przed niedzielą, bo mam dość widoku I krechy - dołujące to na maxa
także zobaczymy, ale nie mam dobrych przeczuć.
tylko wiecie co, mam wielką nadzieję, że do świąt mimo wszystko zobaczę te 2 krechy, bo jak nie to już widzę te życzenia świąteczne... wszyscy będą nam tego samego życzyć - kiedy w końcu ten wnuk, siestrzeniec itp..., a ja to się chyba rozryczę jak takie coś usłyszę... ech, niech ten rok się już skończy...

Asik - Szymonek to rzeczywiście taki mężczyzna, zwłaszcza w tym ubranku - super wygląda

Moniaaa - wiesz co ja narazie jestem w oczekiwaniu, tzn. dziś to jest mój 22 dc, no i @ jak coś to pewnie za tydzień w niedzielę/poniedziałek może przyjść. staranka były, a jakże, tym razem tak jak już pisałam bez testów owulacyjnych, termometrów i innych. po prostu pełen spontan. zobaczymy co będzie - nadziei sobie nie robię, wręcz przeciwnie - czuję, że pewnie znowu nic z tego i najwyżej grudzień w perspektywie.
testu nie zrobię na pewno przed niedzielą, bo mam dość widoku I krechy - dołujące to na maxa

także zobaczymy, ale nie mam dobrych przeczuć.
tylko wiecie co, mam wielką nadzieję, że do świąt mimo wszystko zobaczę te 2 krechy, bo jak nie to już widzę te życzenia świąteczne... wszyscy będą nam tego samego życzyć - kiedy w końcu ten wnuk, siestrzeniec itp..., a ja to się chyba rozryczę jak takie coś usłyszę... ech, niech ten rok się już skończy...

- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #472970 przez angellika1
Witam Was 
Marta głosik oddany
No tak zapomnialam zebyście nie krzyczały pokazuje Nikosia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Marta głosik oddany

No tak zapomnialam zebyście nie krzyczały pokazuje Nikosia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez angellika1.
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #473001 przez MoNiaaa
Studentka rozumiem cie doskonale...tez bym do swiat chciala miec fasolke pewnie jak sie nie uda to tez wszyscy beda tego zyczyli u mnie troche inna sytuacja ale u ciebie to napewno bedzie flustrujace...rodzina to potrafi dowalic i to w swieta..esh;/ ale zycze ci zebys mogla odpowiedziec ze juz jestes w ciazy to im wszystkim szczena opadnie 
a my wczoraj troche zaszalelismy poszlismy na calosc ale mam nadzieje ze jeszcze nic tam nie zafasolkuje bo za wczesnie
po prostu poniosly nas emocje..
a jakby jednak cos tam zakielkowalo to nawet u ginki bym nie mogla powiedziec kiedy mialam ostatnia @ 
Nikos sliczny!!chyba lubi autkiem jezdzic bo minka zadowolona:)

a my wczoraj troche zaszalelismy poszlismy na calosc ale mam nadzieje ze jeszcze nic tam nie zafasolkuje bo za wczesnie

Nikos sliczny!!chyba lubi autkiem jezdzic bo minka zadowolona:)
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #473064 przez angellika1
Monia dziekuję a zdjecie to w wózku wieczorkiem robione dlatego tak wygląda ze w samochodzie
A Niki to model bo jak widzi aparat od razu mu sie minka zmienia i uśmiech na buźce pojawia

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- julka2404
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- julka2404
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #473364 przez studentkaae
Moniaaa - no to super, że wczoraj poszaleliście
co ma być to będzie, najwyraźniej już byłaś na to gotowa i tyle 
angeillika1 - masz ślicznego synka
przystojniak z niego 
no, a ja dziś znowu się zdołowałam. od lipca mamy naprzeciwko naszego mieszkania nowych sąsiadów, w naszym wieku, może rok młodsi i jakoś nie było okazji się wcześniej spotkać na kawie, a dziś się udało w końcu i co... sąsiadka okazało się, że jest w 3 miesiącu ciąży.
i oczywiście padło pytanie z jej strony - a Wy co - nic nie planujecie??
ale się zdołowałam... chyba już wszyscy wokół są w ciąży tylko nie ja - no naprawdę
płakać mi się chce, czemu się nam nie udaje - wciąż zadaje sobie to pytanie... pewnie i w tym miesiącu to się powtórzy
a, żeby tego było mało to mąż właśnie wrócił z siłowni i spotkał tam kolegę i co - jego żona też jest w ciąży... aaaaaaaaaaaaaaa

angeillika1 - masz ślicznego synka

no, a ja dziś znowu się zdołowałam. od lipca mamy naprzeciwko naszego mieszkania nowych sąsiadów, w naszym wieku, może rok młodsi i jakoś nie było okazji się wcześniej spotkać na kawie, a dziś się udało w końcu i co... sąsiadka okazało się, że jest w 3 miesiącu ciąży.
i oczywiście padło pytanie z jej strony - a Wy co - nic nie planujecie??
ale się zdołowałam... chyba już wszyscy wokół są w ciąży tylko nie ja - no naprawdę

płakać mi się chce, czemu się nam nie udaje - wciąż zadaje sobie to pytanie... pewnie i w tym miesiącu to się powtórzy

a, żeby tego było mało to mąż właśnie wrócił z siłowni i spotkał tam kolegę i co - jego żona też jest w ciąży... aaaaaaaaaaaaaaa

- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #473366 przez angellika1
Dzieuje dziewczyny
Monia no no kto wie hihihi teraz moda na młodszych mężczyzn jest 
Julka a w jakim roku sie Mioszek urodził?

Julka a w jakim roku sie Mioszek urodził?
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- julka2404
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #473375 przez julka2404
Angelika nasz młody to kawał chłopa, z 2003 roku jest 
To teraz pora na bobo z 2013roku
Studentka niestety nie wszyscy mamy co chcemy, życie jest niesprawiedliwe
Moja koleżanka sie stara już 3 lata i jak ktoś się jej pyta kiedy będziecie mieli dziecko to ona odpowiada -że przyjdzie czas i pora.
Na pewno wam się uda
zobaczysz!!!!

To teraz pora na bobo z 2013roku

Studentka niestety nie wszyscy mamy co chcemy, życie jest niesprawiedliwe

Na pewno wam się uda

Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez julka2404.
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #473377 przez studentkaae
julka2404 - no ja dokładnie tak samo odpowiadam, bo co innego w tej sytuacji. wiem jedno, ktoś kto wie jak trudno o dziecko nie zadaje takich pytań raczej, bo wie jak to może zaboleć. ale z drugiej strony nie ma się co dziwić, że ludzie o to pytają... no i takie błędne koło.