BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu #472725 przez Asik
:D :D :D dziękuję za miłe słowa :D :D

Emka no i widzisz :) już po strachu :)
łaaa ja to się na zakrzepicy nie znam , wiem jedynie że tata od Marty faceta na to choruje i nie wolno mu samolotem latac..

Studentka :D a bo tutaj czasem tak bywa że ma się do nadrobienia troszku :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #472730 przez MoNiaaa
szymcio elegancki :)

studentka wlasnie cos nas zaniedbujesz...jak staranka??jakis postep w tym miesiacu czy tez juz grudnia wyczekujesz??

ja siedze w pracy i sie mega nudze...a od poniedzialku mialam isc na l4 jakbym byla dalej w ciazy...
esh moze jeszcze sie uda poleniuchowac za niedlugo :)

http

]
12 lata 5 miesiąc temu #472927 przez studentkaae
ok, nadrobiłam... :)

Asik - Szymonek to rzeczywiście taki mężczyzna, zwłaszcza w tym ubranku - super wygląda :) masz ślicznego Synka - gratuluję :)

Moniaaa - wiesz co ja narazie jestem w oczekiwaniu, tzn. dziś to jest mój 22 dc, no i @ jak coś to pewnie za tydzień w niedzielę/poniedziałek może przyjść. staranka były, a jakże, tym razem tak jak już pisałam bez testów owulacyjnych, termometrów i innych. po prostu pełen spontan. zobaczymy co będzie - nadziei sobie nie robię, wręcz przeciwnie - czuję, że pewnie znowu nic z tego i najwyżej grudzień w perspektywie.
testu nie zrobię na pewno przed niedzielą, bo mam dość widoku I krechy - dołujące to na maxa :(
także zobaczymy, ale nie mam dobrych przeczuć.

tylko wiecie co, mam wielką nadzieję, że do świąt mimo wszystko zobaczę te 2 krechy, bo jak nie to już widzę te życzenia świąteczne... wszyscy będą nam tego samego życzyć - kiedy w końcu ten wnuk, siestrzeniec itp..., a ja to się chyba rozryczę jak takie coś usłyszę... ech, niech ten rok się już skończy... :huh:
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #472970 przez angellika1
Witam Was :)
Marta głosik oddany :)
No tak zapomnialam zebyście nie krzyczały pokazuje Nikosia :) :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 5 miesiąc temu #473001 przez MoNiaaa
Studentka rozumiem cie doskonale...tez bym do swiat chciala miec fasolke pewnie jak sie nie uda to tez wszyscy beda tego zyczyli u mnie troche inna sytuacja ale u ciebie to napewno bedzie flustrujace...rodzina to potrafi dowalic i to w swieta..esh;/ ale zycze ci zebys mogla odpowiedziec ze juz jestes w ciazy to im wszystkim szczena opadnie :)

a my wczoraj troche zaszalelismy poszlismy na calosc ale mam nadzieje ze jeszcze nic tam nie zafasolkuje bo za wczesnie :blink: po prostu poniosly nas emocje..:) a jakby jednak cos tam zakielkowalo to nawet u ginki bym nie mogla powiedziec kiedy mialam ostatnia @ :side:

Nikos sliczny!!chyba lubi autkiem jezdzic bo minka zadowolona:)

http

]
12 lata 5 miesiąc temu #473064 przez angellika1
Monia dziekuję a zdjecie to w wózku wieczorkiem robione dlatego tak wygląda ze w samochodzie :) A Niki to model bo jak widzi aparat od razu mu sie minka zmienia i uśmiech na buźce pojawia :)
12 lata 5 miesiąc temu #473112 przez Mirella
sierpniowi mężczyźni normalnie dech w piersiach zatykają....
12 lata 5 miesiąc temu #473115 przez MoNiaaa
angelika twoj synek z 8 a moja corcia z 4 sierpnia...oj cos z tego musi byc :)

http

]
12 lata 5 miesiąc temu #473228 przez julka2404
a mój Milosz jest z 14 sierpnia :lol:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 5 miesiąc temu #473233 przez julka2404
Angelika ale Nikos śliczny a jaki zadowolony :laugh:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
12 lata 5 miesiąc temu #473364 przez studentkaae
Moniaaa - no to super, że wczoraj poszaleliście :) co ma być to będzie, najwyraźniej już byłaś na to gotowa i tyle :)

angeillika1 - masz ślicznego synka :) przystojniak z niego :)

no, a ja dziś znowu się zdołowałam. od lipca mamy naprzeciwko naszego mieszkania nowych sąsiadów, w naszym wieku, może rok młodsi i jakoś nie było okazji się wcześniej spotkać na kawie, a dziś się udało w końcu i co... sąsiadka okazało się, że jest w 3 miesiącu ciąży.
i oczywiście padło pytanie z jej strony - a Wy co - nic nie planujecie??
ale się zdołowałam... chyba już wszyscy wokół są w ciąży tylko nie ja - no naprawdę :(
płakać mi się chce, czemu się nam nie udaje - wciąż zadaje sobie to pytanie... pewnie i w tym miesiącu to się powtórzy :(
a, żeby tego było mało to mąż właśnie wrócił z siłowni i spotkał tam kolegę i co - jego żona też jest w ciąży... aaaaaaaaaaaaaaa :( :( :(
12 lata 5 miesiąc temu #473366 przez angellika1
Dzieuje dziewczyny :) Monia no no kto wie hihihi teraz moda na młodszych mężczyzn jest ;)
Julka a w jakim roku sie Mioszek urodził?
12 lata 5 miesiąc temu #473369 przez Dorciaition
Angelika ucałuj Twojego Przystojniaczka. Cudny jest :kiss:

Alanek[*] :(
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #473375 przez julka2404
Angelika nasz młody to kawał chłopa, z 2003 roku jest :lol:
To teraz pora na bobo z 2013roku :laugh:

Studentka niestety nie wszyscy mamy co chcemy, życie jest niesprawiedliwe :( Moja koleżanka sie stara już 3 lata i jak ktoś się jej pyta kiedy będziecie mieli dziecko to ona odpowiada -że przyjdzie czas i pora.
Na pewno wam się uda :laugh: zobaczysz!!!! :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #473377 przez studentkaae
julka2404 - no ja dokładnie tak samo odpowiadam, bo co innego w tej sytuacji. wiem jedno, ktoś kto wie jak trudno o dziecko nie zadaje takich pytań raczej, bo wie jak to może zaboleć. ale z drugiej strony nie ma się co dziwić, że ludzie o to pytają... no i takie błędne koło.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia