- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 5 miesiąc temu #474551 przez gorla
Monia Julka Anoda ściskam mocno, na staraczkach Aniołkowe mamy szybko fasolkują sama jestem taka mama i 1,5 miesiąca po zabiegu znów byłam w ciąży
Monia ja dostałam @ po zabiegu po 3 tygodniach
Bidolku Kamilcia powinna w reklamach występować taką ma urodę, wybuziakuj ją od cioci gorli
Emcia noo właśnie jak u was ze starankami??
Sylwka a jednak jajca hehe wxale nie jesteś nienormalna, ja przezyłam to samo i przy Oliwce i przy Mai, wiedziałam ze za kilka dni mi przejdzie, a teraz nigdy w życiu nie zamieniłabym moich dziewczynek na chłopaka
Marta M głosik oddany
Asik aż mnie zmroziło, kochany stefanek , też się pomodlę
Emka Oliwi też miała takie bóle, byliśmy u lekarza i ortopedy poszłam i powiedział, ze jest ok., niby bóle wzrostowe, ale oczywiście sprawdzcie dla spokojności
Asik ooooołłłłmajjj gadd ale z Szycia przystojniacka!!!!!!!!!!!!!!!!!
A u nas znów problem z zębami u Oliwii, wypadają jej mleczaki, tzn. za mleczakiem rośnie stały, a mleczaka trza wyrwać, zębolog twierdzi ze to coś w genach takie mocne mleczaki. Już 2 rwaliśmy, a teraz widzę, ze z trzecim to samo ehh ale Oliwia dzielna, idzie bez krzyku na rwanko nawet nie piśnie
U mnie 29.11 minie rok od zabiegu, w życiu bym się nie podziała, ze uż będę miała szkraba w domu, tamte swięta były okropne.. teraz sobie odbije, ustroje całą chałupę i pierdyknę jebitnego dmuchanego renifera w ogrodzie na wsi pomyslą, ze oszalałam hehe
Monia daj znać jak wyniki… u mnie nic nie wykazały zreszta poroniłam w domu i nie było co badać..
Mirell a ty już dawno foty Dusi nie dawałaś!!! co jest??? dawaj fote
Lacruś jedz śpij bo potem doopa ze spaniem
ja dziś do 1 w nocy walczyłam z Mają
Monia ja dostałam @ po zabiegu po 3 tygodniach
Bidolku Kamilcia powinna w reklamach występować taką ma urodę, wybuziakuj ją od cioci gorli
Emcia noo właśnie jak u was ze starankami??
Sylwka a jednak jajca hehe wxale nie jesteś nienormalna, ja przezyłam to samo i przy Oliwce i przy Mai, wiedziałam ze za kilka dni mi przejdzie, a teraz nigdy w życiu nie zamieniłabym moich dziewczynek na chłopaka
Marta M głosik oddany
Asik aż mnie zmroziło, kochany stefanek , też się pomodlę
Emka Oliwi też miała takie bóle, byliśmy u lekarza i ortopedy poszłam i powiedział, ze jest ok., niby bóle wzrostowe, ale oczywiście sprawdzcie dla spokojności
Asik ooooołłłłmajjj gadd ale z Szycia przystojniacka!!!!!!!!!!!!!!!!!
A u nas znów problem z zębami u Oliwii, wypadają jej mleczaki, tzn. za mleczakiem rośnie stały, a mleczaka trza wyrwać, zębolog twierdzi ze to coś w genach takie mocne mleczaki. Już 2 rwaliśmy, a teraz widzę, ze z trzecim to samo ehh ale Oliwia dzielna, idzie bez krzyku na rwanko nawet nie piśnie
U mnie 29.11 minie rok od zabiegu, w życiu bym się nie podziała, ze uż będę miała szkraba w domu, tamte swięta były okropne.. teraz sobie odbije, ustroje całą chałupę i pierdyknę jebitnego dmuchanego renifera w ogrodzie na wsi pomyslą, ze oszalałam hehe
Monia daj znać jak wyniki… u mnie nic nie wykazały zreszta poroniłam w domu i nie było co badać..
Mirell a ty już dawno foty Dusi nie dawałaś!!! co jest??? dawaj fote
Lacruś jedz śpij bo potem doopa ze spaniem

Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #474563 przez MoNiaaa
no to u wszystkich tak szybko @ a ja dalej czekam i nic mam cicha nadzieje ze najpozniej w przyszlym tyg sie pojawi zebym od grudnia mogla zaczac cops dzialac:)
ja tez mialam zabieg 29 ale pazdziernika...juz 3 tyg ale czas leci choc z drugiej strony jakby to wczoraj sie dzialo:(
mirellka wlasnie pokazalabys duske!!!
ja tez mialam zabieg 29 ale pazdziernika...juz 3 tyg ale czas leci choc z drugiej strony jakby to wczoraj sie dzialo:(
mirellka wlasnie pokazalabys duske!!!
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 5 miesiąc temu #474595 przez Asik
Dziękuję za głosiki na Szymcia
i za komplementy

Bidolkuuu noo smieszek niesamowity :

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
uważajcie dziewczyny na opiekunki w żłobkach
coraz gorzej

Bidolkuuu noo smieszek niesamowity :

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
uważajcie dziewczyny na opiekunki w żłobkach

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #474615 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Witam 
Moze ktoś jest z okolic Krakowa
www.bezpiecznaciaza.diag.pl/najblizsze-s...%2012.%20Krak%C3%B3w
Najbliższe spotkanie odbędzie się w czwartek, 22.11.2012 w hotelu Galaxy, ul. Gęsia 22 w Krakowie (obok Galerii Kazimierz).
Początek spotkania o godzinie 17.30.
Zapraszamy wszystkich przyszłych Rodziców i osoby pragnące zapoznać się z aktualnym stanem wiedzy odnośnie świadomego przygotowania się do ciąży i tego, co w jej trakcie warto robić.
Gwarantujemy:
- możliwość wysłuchania ciekawych wykładów ekspertów z dziedziny ginekologii, położnictwa i diagnostyki laboratoryjnej
- możliwość zadania pytań, na interesujące Państwa tematy, związane z przygotowaniem się i prowadzeniem ciąży
+ atrakcje dodatkowe (m. in. prezentacje, pokazy, prelekcje)
"Diagnostyka dla Twojej ciąży" to cykl otwartych spotkań z ekspertami, skierowany do przyszłych rodziców. Akcję prowadzi od 2008 roku największa w Polsce sieć laboratoriów medycznych DIAGNOSTYKA.

Moze ktoś jest z okolic Krakowa
www.bezpiecznaciaza.diag.pl/najblizsze-s...%2012.%20Krak%C3%B3w
Najbliższe spotkanie odbędzie się w czwartek, 22.11.2012 w hotelu Galaxy, ul. Gęsia 22 w Krakowie (obok Galerii Kazimierz).
Początek spotkania o godzinie 17.30.
Zapraszamy wszystkich przyszłych Rodziców i osoby pragnące zapoznać się z aktualnym stanem wiedzy odnośnie świadomego przygotowania się do ciąży i tego, co w jej trakcie warto robić.
Gwarantujemy:
- możliwość wysłuchania ciekawych wykładów ekspertów z dziedziny ginekologii, położnictwa i diagnostyki laboratoryjnej
- możliwość zadania pytań, na interesujące Państwa tematy, związane z przygotowaniem się i prowadzeniem ciąży
+ atrakcje dodatkowe (m. in. prezentacje, pokazy, prelekcje)
"Diagnostyka dla Twojej ciąży" to cykl otwartych spotkań z ekspertami, skierowany do przyszłych rodziców. Akcję prowadzi od 2008 roku największa w Polsce sieć laboratoriów medycznych DIAGNOSTYKA.
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 5 miesiąc temu przez ViFi.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gorla
-
- Wylogowany