BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu #474329 przez Ingrid29
Lacra trzymam kciukasy
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #474354 przez MoNiaaa
bidol slodka malutka:) super sie smieje a tatus w tle tez niczego sobie:P

http

]
12 lata 5 miesiąc temu #474464 przez bidol
MoNiaaa napisał:

bidol slodka malutka:) super sie smieje a tatus w tle tez niczego sobie:P

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: tak - tata z siebie musi niezłego barana zrobić żeby córa mogła się pośmiać :lol:
12 lata 5 miesiąc temu #474511 przez MoNiaaa
a mi udalo sie na piatek rano umowic do lekarza ide z wynikami i licze na usg :)

http

]
12 lata 5 miesiąc temu #474551 przez gorla
Monia Julka Anoda ściskam mocno, na staraczkach Aniołkowe mamy szybko fasolkują  sama jestem taka mama i 1,5 miesiąca po zabiegu znów byłam w ciąży

Monia ja dostałam @ po zabiegu po 3 tygodniach

Bidolku
Kamilcia powinna w reklamach występować taką ma urodę, wybuziakuj ją od cioci gorli

Emcia
noo właśnie jak u was ze starankami??

Sylwka
a jednak jajca hehe wxale nie jesteś nienormalna, ja przezyłam to samo i przy Oliwce i przy Mai, wiedziałam ze za kilka dni mi przejdzie, a teraz nigdy w życiu nie zamieniłabym moich dziewczynek na chłopaka

Marta M głosik oddany

Asik aż mnie zmroziło, kochany stefanek , też się pomodlę

Emka Oliwi też miała takie bóle, byliśmy u lekarza i ortopedy poszłam i powiedział, ze jest ok., niby bóle wzrostowe, ale oczywiście sprawdzcie dla spokojności

Asik ooooołłłłmajjj gadd ale z Szycia przystojniacka!!!!!!!!!!!!!!!!!

A u nas znów problem z zębami u Oliwii, wypadają jej mleczaki, tzn. za mleczakiem rośnie stały, a mleczaka trza wyrwać, zębolog twierdzi ze to coś w genach takie mocne mleczaki. Już 2 rwaliśmy, a teraz widzę, ze z trzecim to samo ehh ale Oliwia dzielna, idzie bez krzyku na rwanko nawet nie piśnie

U mnie 29.11 minie rok od zabiegu, w życiu bym się nie podziała, ze uż będę miała szkraba w domu, tamte swięta były okropne.. teraz sobie odbije, ustroje całą chałupę i pierdyknę jebitnego dmuchanego renifera w ogrodzie  na wsi pomyslą, ze oszalałam hehe

Monia daj znać jak wyniki… u mnie nic nie wykazały zreszta poroniłam w domu i nie było co badać..

Mirell a ty już dawno foty Dusi nie dawałaś!!! co jest??? dawaj fote

Lacruś jedz śpij bo potem doopa ze spaniem :lol: ja dziś do 1 w nocy walczyłam z Mają :silly:
12 lata 5 miesiąc temu #474563 przez MoNiaaa
no to u wszystkich tak szybko @ a ja dalej czekam i nic mam cicha nadzieje ze najpozniej w przyszlym tyg sie pojawi zebym od grudnia mogla zaczac cops dzialac:)

ja tez mialam zabieg 29 ale pazdziernika...juz 3 tyg ale czas leci choc z drugiej strony jakby to wczoraj sie dzialo:(

mirellka wlasnie pokazalabys duske!!!

http

]
12 lata 5 miesiąc temu #474566 przez Mirella
Kamilka bombastyczna :kiss: :kiss: :kiss:

Lacra na którą te wizyte masz?
12 lata 5 miesiąc temu #474595 przez Asik
Dziękuję za głosiki na Szymcia :) i za komplementy :D :D :D

Bidolkuuu noo smieszek niesamowity ::) :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

uważajcie dziewczyny na opiekunki w żłobkach :( coraz gorzej :(

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 5 miesiąc temu #474605 przez Asik
LACRIJKAAAAAA kciukasy zaciśnięta , pisz od razu jak ino wrócisz bo mhmm ciekawam przeogromnie jak tam mała Lacrusia się miewa :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #474615 przez ViFi
Witam :)

Moze ktoś jest z okolic Krakowa
www.bezpiecznaciaza.diag.pl/najblizsze-s...%2012.%20Krak%C3%B3w

Najbliższe spotkanie odbędzie się w czwartek, 22.11.2012 w hotelu Galaxy, ul. Gęsia 22 w Krakowie (obok Galerii Kazimierz).
Początek spotkania o godzinie 17.30.

Zapraszamy wszystkich przyszłych Rodziców i osoby pragnące zapoznać się z aktualnym stanem wiedzy odnośnie świadomego przygotowania się do ciąży i tego, co w jej trakcie warto robić.

Gwarantujemy:

- możliwość wysłuchania ciekawych wykładów ekspertów z dziedziny ginekologii, położnictwa i diagnostyki laboratoryjnej
- możliwość zadania pytań, na interesujące Państwa tematy, związane z przygotowaniem się i prowadzeniem ciąży
+ atrakcje dodatkowe (m. in. prezentacje, pokazy, prelekcje)

"Diagnostyka dla Twojej ciąży" to cykl otwartych spotkań z ekspertami, skierowany do przyszłych rodziców. Akcję prowadzi od 2008 roku największa w Polsce sieć laboratoriów medycznych DIAGNOSTYKA.

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 5 miesiąc temu #474673 przez Mirella

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 5 miesiąc temu #474712 przez gorla
Mirell to samo pomyslałam, że cieszę sie teraz że nie mam pracy i mogę być w domu z Majka, jak Oliwia była mała też siedziałam do 3 lat w domu
12 lata 5 miesiąc temu #474729 przez sylka
Dziewczyny mam to samo :( Ciesze się, że do czasu przedszkola jestem z Kubą choć niekiedy daje mocno w kość i człowiek w złości pomyśli że jakby był w żłobku to bo ktoś inny by to znosił. Aż wstyd takie myśli mieć :(
12 lata 5 miesiąc temu #474789 przez gorla
sylka żaden wstyd, każdy ma jakieś granice zmęczenia, każdy ma dość.. takie myśli po prostu przychodzą
12 lata 5 miesiąc temu #474879 przez julka2404
Ja siedziałam z młodym prawie 4 lata i też czasami miałam dość własnego dziecka. Tak ma większość z nas, to nic złego. ;)

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia