BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 5 miesiąc temu #475765 przez Elmirka85
Dzięki za miłe przyjęcie:-)

a w moim przypadku test nigdy się nie pomylił jeszcze więc już tylko na @ czekam ;)
Robiłam sobie cytologię i odebrałam wynik i ma grupę 2 więc spoko ale do tego jakiś stan zapalny. Idę jutro do ginekologa bo ma mi coś na to przepisać, ale pewnie dostanę jakieś globulki i nie wiem czy to się wiąże z zakazem przytulania?? Ale pewnie tak i kolejny miesiąc będzie zmarnowany. Bo powiem Wam ostatnio miałam zawsze 30 dniowe cykle więc celowałam wg tego w dni płodne, a potem pracowałam na nocki a rano mężuś chciał się przytulać a ja rano nie za bardzo lubię więc nie chciałam. a skoro o tyle mi się okres opóźnia to znaczy że nie staraliśmy się wtedy co trzeba!!!
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #475807 przez gosiak
Duśka to już taka duża Śliczna dziewczynka i do tego jaka mądra, pamiętać coś takiego w tym wieku po takim czasie to na prawdę aż dziwne :lol: ja nie pamietam co wczoraj na śniadanie jadłam :blush: :lol:

Witaj Elmirka ;)

Powodzonka, zajdziesz szybciej niż myślisz ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #475811 przez Mirella
Gosiak, no ja pamiętam tylko dlatego, że mąż codziennie kanapki na śniadanie robi :lol:

Szczerze mówiąc to myślałam, że dzieci pierwsze trzy lata życia zapominają ;)
12 lata 5 miesiąc temu #475824 przez gosiak
Ale masz dobrze Mirella z tymi kanapkami...ja mam dzis wolne a o 5:30 wstalam eMusiowi Zrobić płatki i herbatę no i kanapki do pracy, wstalam bo mi go szkoda ze sam musi wstawać a ja śpię :laugh: No ale jak poszedł do pracy to zasnęłam i tak do 11 :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #475835 przez Mała
Witam.

Lacra jak ja się cieszę, że ci się udało i to jeszcze podwójnie. To teraz rośnijcie zdrowo i okrąglutko :blink:

Asik
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 5 miesiąc temu #475839 przez Insomnia
Mirella moje najwcześniejsze wspomnienie z dzieciństwa to jak miałam 2,5 roku, i to ze szczegółami pamiętam jakby to było wczoraj :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 5 miesiąc temu #475850 przez Mirella
Insomnia a co to takiego było że tak w pamięc zapadło?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 5 miesiąc temu #475863 przez Insomnia
Dopiero teraz dojrzałam zdjęcia Duśki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: A chochliki w oczkach ma :lol: :lol:
Pamiętam jak dziś jak rodzice wrócili ze szpitala z Iloną, przyjechali dużym fiatem, koloru zielonego groszku :lol: I pamiętam jeszcze dokładnie w jakim kocu była owinięta i jak ją położyli na łóżku a ja się kładłam obok niej i nikomu nie pozwalałam jej oglądać :blush:

12 lata 5 miesiąc temu #475868 przez Mirella
O kurka rurka, mnie się wydawało że Ilonka starsza od Ciebie :lol: No ale to bylo przeżycie warte zapamiętania, gdzie mu tam do wymiany lodówki :blink:
12 lata 5 miesiąc temu #475872 przez Insomnia
No nie wiesz jaki kotek na lodówce był ważny dla Duśki :lol: :lol: Nie wiadomo co te dzieciaczki mogą pamiętać :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #475876 przez Mirella
To byl mój kotek nie Duśki, i w ogóle lodówka pamiętała moje dzieciństwo, teraz się pośmiejcie ale jak odjeżdżala to mi lzy pociekły... Lodówka miala prawie 40 lat i miałam taki plan żeby sprawdzić ile jeszcze pożyje, bo mi fachowiec mówił, że to niemożliwe, że po 12 latach się agregat wymienia, a ona nigdy nie miała wymienianego. No ale za mała trochę dla nas była, i co gorsza blacha się odkleiła i jak się włączała to wpadała w taki rezonans, że sąsiedzi na bank słyszeli, a przypominam że ja w bloku nie mieszkam :) Telewizor zagłuszała skutecznie :lol: Ale i tak mi było żal :( :( :(
12 lata 5 miesiąc temu #475885 przez Asik
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #475902 przez ann-sunshine
Lacrijka, normalnie się poryczałam jak przeczytałam, a w pracy siedzę :blush: dobrze że ludzi nie ma. Cudne wieści. Rośnijcie zdrowo

Asik, myślę ciepło o małym Stefanku :kiss:

Ostatnio dużo złych wieści ze żłobków jest niestety. A moja Martula też żłobczak pełną gębą. Niestety wyjścia nie mieliśmy. Pocieszam się tym, że wychodzi ze żłobka zadowolona i uśmiechnięta.
12 lata 5 miesiąc temu #475957 przez Dave
Do pogłaskania i zarażania :) :) W końcu :silly: :silly: obiecany i zaległy :side: :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Załączniki:
12 lata 5 miesiąc temu #475966 przez Dorciaition
Duśka śliczna. Co zdjęcia to piękniejsza. Ucałuj Ją Mirellcia.
Ha ha noo, niezła z Niej Czarownica.

Dave cudny brzuszek, jaki zgrabniutki.

Alanek[*] :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka