BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #590421 przez ferritka
Dave to tak jak u mnie ;D
u nas wszystko jakoś od tyłu niż od przodu szło.
I trułam, że by mógł sie oświadczyć, bo mamy sale i wszystko już a pierścionka nie mam. No i byliśmy kiedyś w silesi i mówie staremu że idziemy kupić ścionek i kupiliśmy. Sama sobie wybrałam ;D to taka formalnośc ten ring był, nie było jakis specjalnych oswiadczyn , jakos tak, hmmm no bez uniesień - ale A to nie jest romantyk i on raczej taki umiarkowany w okazywaniu uczuć jest :lol: :lol:

...............................................

koleżanka ze studiów podesłała mi namiar na panne co robi takie cuda, jestem z nią umówiona na rozmowe jutro ;D i najlepsze ma swoją kawiarnie i wystawia fv ;D aaaa i z bytomia to jak się uprę to sama se skocze autem po to ;D

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
12 lata 1 miesiąc temu #590422 przez ilona
Ferritka zawsze jest opcja szukac dalej niz Twoj rewir. Cukiernie maja przeciez transport.
Tort cudo, wiec wierc A dziure w brzuchu i juz!
Jak nie znajdziesz moge Ci wystawic fakture ;)

Mnie eM poprosil w Wigilie przed pasterka :)
Wiedzialam ze poprosi bo brzus juz byl, ale zaskoczenie i tak bylo :)
ale nie bylo klekania z rodzicami i tesciami na jakims obiedzie czy inna pokazowka bo to uwazam za zenade totalna w dzisiejszych czasach...
Po prostu po wszystkim byl obiad i eM. powiedzial "zamierzamy sie z Ilonka pobrac mam nadzieje ze nie macie nic prseciwko" i ot tyle formalnosci zareczynowych :)
12 lata 1 miesiąc temu #590427 przez Marta M
Mirella jak dla mnie miałaś bardzo wyszukane, wyjątkowe wesele :) Widać że o nic nie chodzi, tylko o miłość :) I to musiało być mega romantyczne :)

Jakbyśmy tu gadały tylko o krskach, śluzach i temperaturach to niejedna by popadła w skrajność, a tak dzięki temu że gadamy o tym i o tamtym milej nam dni lecą, lepiej się znamy, zawiązujemy znajomości :) Chociaż czasami wolałabym żeby tych stron przegadanych było mniej bo łatwiej by mi było Was ogarnąć a tak często tylko po łepkach bo Majuchna nie daje tyle wolnego...więc nawet i jak zacznę staranka to pewnie nie będę ogarniać..

gosia super wieści :) I imie bardzo mi się podoba :)

zaręczyny? najpierw kolacja, potem na parkingu w aucie wyciągnął pierścionek...
12 lata 1 miesiąc temu #590433 przez nefretete666
Feerri super torcik.Ja oswiadczyn tez nie mialam i tez razem kupilismy pierscionek bo juz slub był planowany.Czytałam ten pamietnik ktory pokazala ktoras z was, straszne przezycia miala ta kobieta...Nie pamietam oczywiscie co komu odpisac..:) a my wybralismy dzis imie jak bedzie dziewczynka to bedzie Julia bo zalezy nam zeby pisownia byla taka sama po polsku i angielku i zeby aldnie brzmialow dwoch jezykach takze wyboru duzego w imionach nie mamy.A jak okaze sie siuraczek to nie wiem co zrobimy ehehhe
A własnie MSzydlowska gratuluje Tomusia:***
12 lata 1 miesiąc temu #590434 przez Mirella
Normalnie boję się odpisywać bo właśnie mi z automatu nowy wątek założyło nie wiem dlaczego ;) mam nadzieję, że Ilonka zintegruje i mnie nie zabije. Nie piszcie tam, nie ma sensu bałaganu robić, już zgłosiłam, mam nadzieję że tym razem doda się tu gdzie powinno.

Marta, dokładnie tak, chodziło o miłość i o ślub w kościele, bez żadnych dodatków, zaraz potem się urwaliśmy na weekend, super było :) No pewnie że było romantycznie :D
12 lata 1 miesiąc temu #590435 przez ferritka
no to widzę, że te Wasze chopy tak samo romantyczne jak moj stary....
Ale kiedyś bylo inaczej, jak ja z A mieszkam już 3 lata ponad ( zamieszkaliśmy ze sibą po 3 miesiącach znajomości :blush: ) to zaręczyny to taka nasza wewnętrzna "formalność" była B) :lol: bardziej dla mnie, zeby pierścionek dostac :cheer: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 miesiąc temu #590441 przez Marta M
ferritka świetny masz opis pod awatarkiem :)
12 lata 1 miesiąc temu #590443 przez nefretete666
Moj to nie jest romantyczny ni w zab anwet wydusic z siebie Kocham nei potrafi...szkoda gadac bo czasem to az przykro,chociaz duzo pomaga i nei moge na niego narzekac to uczuc okazywac nie potrafi
12 lata 1 miesiąc temu #590449 przez ferritka
Marta M napisał:

ferritka świetny masz opis pod awatarkiem :)

:kiss: :kiss: ale czy to nie jest prawda? :blush: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #590451 przez Marta M
oczywiście że jest :)

Dla nie fb mogę wstawić Majuńkę? ;)

O proszę:

Załączniki:
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #590453 przez ferritka
Marta M napisał:

oczywiście że jest :)

wierzę, że i ja tak bedę mogła kiedyś stwierdzić z czystym sercem, że to nie tylko frazes pod avatarkiem :blush: :blush: :blush: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Martunia, Majunia jest boska :kiss: :kiss: a tu z kotkiem to wiesz, podbiła moje serce modeleczka kochana :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 miesiąc temu #590454 przez Marta M
ferritka wierzę że tak będzie i bardzo kibicuję za szybkie dwie kreski :kiss: :kiss:
12 lata 1 miesiąc temu #590458 przez ferritka
Marta M napisał:

ferritka wierzę że tak będzie i bardzo kibicuję za szybkie dwie kreski :kiss: :kiss:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 miesiąc temu #590460 przez nefretete666
śliczna Majunia:)
12 lata 1 miesiąc temu #590465 przez sylwus136
Feri śliczne mini torciki :) fajny pomysł i na pewno mało spotykany wiec pewnie wszystkich zadziwisz i zaskoczysz :)

co do zaręczyn to moje były ukartowane i nic nie wiedziałam :D M. Zaprosił mnie do siebie. Przed wejściem do domu zawiązał mi oczy. Jak weszliśmy do mieszkania i zdjął mi opaskę to paliły się świeczki i była kolacja (spagetti :D) zjedliśmy, poźniej podszedł do mnie, uklęknął i spytał czy zostanę jego żoną :) Pierścionek znajdował się w pudełeczku imitującym różę ( mam je do dziś ) No i to tyle :)

Śliczna Majunia :) Fajna dziewczynka
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka