- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #591764 przez gosia28
My też nie pozwalamy robić fotek przed zamówieniem... niestety, ale życie uczy. A tak naprawdę chodzi tu o dziewczyny, które robią fotki tylko po to, żeby pokazać później krawcowej z sąsiedztwa, coby odszyła. Ale co do tego mam jedno zdanie, nie dlatego, że sprzedaje suknie, ale z doświadczenia. Widziałam suknie uszyte przez sąsiadki krawcowe (nie ubliżając) i w większości odbiega to od sporo od oryginalnego projektu. I miałam sporo klientek, które wracały i zamawiały suknię po takim spotkaniu z super krawcową. Oczywiście różnie jest. Są takie, które odszyją jak trzeba, ale z drugiej strony są prawa autorskie.
Temat został zablokowany.
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
12 lata 1 miesiąc temu #591768 przez ferritka
Ilonka, jak to 3!!!!!
weź a kurde , Wy to macie rodzinne, że kolekcjonujecie od jednego facete tyle ringów

co do zdrowia, no to i tak Cię jezyk nie ominie, bo skoro Ci mówią dookoła że źle coś wyglądasz, to ej nie czeka się do czadu aż samemu sie to zauważy tylko ciśnie sie kontrolnie od raz... kurka rurka, no to tak co wszystko ok jest

Gosia, masz racje nie wiem jakie macie krawcowe sąsiadki, ja mam zaprzyjaźnioną Panią Beatę, ale jakoś dałabym jej do uszycia kostium na obrone aniżeli suknie. no ma inny styl szycia i odbiegają takie suknie szyte po kątach od tych z salonu.

co do zdrowia, no to i tak Cię jezyk nie ominie, bo skoro Ci mówią dookoła że źle coś wyglądasz, to ej nie czeka się do czadu aż samemu sie to zauważy tylko ciśnie sie kontrolnie od raz... kurka rurka, no to tak co wszystko ok jest

Gosia, masz racje nie wiem jakie macie krawcowe sąsiadki, ja mam zaprzyjaźnioną Panią Beatę, ale jakoś dałabym jej do uszycia kostium na obrone aniżeli suknie. no ma inny styl szycia i odbiegają takie suknie szyte po kątach od tych z salonu.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 1 miesiąc temu #591771 przez Marta M
emka demotywator wymiata 
feritka w jakim mieście masz tą knajpę? Nasza trójka wybiera się nad morze w maju
studentka wpadnij kiedy poniańczyć moją a swojej napewno się doczekasz
Pamiętam jak ja przez 6 cykli tu czekałam 
Inso, Ilona spokojnie kochane
Chyba mi na mózg idzie bo zamiat przeczytać zaręczynowe ringi, przeczytałam zaręczynowe nogi i cofnęłam do zdjęć pierścionków coby nóg poszukać 
Kubuś

Ilona z moim zdrowiem od pół roku się wali, codziennie coś mnie boli, biegunki, zaparcia, chudnę, serce mi kołacze, mam stany podgorączkowe, byłam u gastrologa, na usg jamy brzusznej, morfologia, mocz, tsh, próby wątrobowe, OB, kał na pasożyty, ginekolog i wszystko książkowe...i co mi jest??? Posprawdzałam dużo i z mężem stwierdziliśmy że jedyne lekarstwo to ciąża..

feritka w jakim mieście masz tą knajpę? Nasza trójka wybiera się nad morze w maju

studentka wpadnij kiedy poniańczyć moją a swojej napewno się doczekasz

Inso, Ilona spokojnie kochane

Kubuś

Ilona z moim zdrowiem od pół roku się wali, codziennie coś mnie boli, biegunki, zaparcia, chudnę, serce mi kołacze, mam stany podgorączkowe, byłam u gastrologa, na usg jamy brzusznej, morfologia, mocz, tsh, próby wątrobowe, OB, kał na pasożyty, ginekolog i wszystko książkowe...i co mi jest??? Posprawdzałam dużo i z mężem stwierdziliśmy że jedyne lekarstwo to ciąża..
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 1 miesiąc temu #591780 przez Insomnia
Ilona spokojnie
teraz jest git, i dobrze że do lekarza się umówiłaś bo już nerwy tracę
i powiem Ci tak ja Ty mi ostatnio
Zrozum, my się o Ciebie martwimy 
a z tymi dwoma pierścionkami to było tak że M. nie zdał egazminu i bał się że go zostawie, przyjechał rano do mnie, ja otwieram drzwi w piżamie bo wróciłam rano po 21 godzinach pracy, a on pada na kolana i pyta czy wyjdę za niego

a z tymi dwoma pierścionkami to było tak że M. nie zdał egazminu i bał się że go zostawie, przyjechał rano do mnie, ja otwieram drzwi w piżamie bo wróciłam rano po 21 godzinach pracy, a on pada na kolana i pyta czy wyjdę za niego

- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #591784 przez Marta M
ferritka napisał:
Oj to kawałek, może w przyszłym roku zawitamy i w tamte okolice
Pewnie, Maja lubi ciocie i napewno by się ucieszyła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Martunia to jak Studentka ponianczy to ja wpadnę po Majunie i mogę ją nawet na ferie zabrac![]()
![]()
![]()
![]()
Oj to kawałek, może w przyszłym roku zawitamy i w tamte okolice

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
12 lata 1 miesiąc temu #591787 przez gosia28
kurczę ja już nie czekam na ciążę tylko na urodzenie zdrowego dziecka... już przeszło 3 lata...
no włacha ferri, bo tak to jest, że większość krawcowych to se coś tam przeszywają, szyją zwyczajne ubrania, przeszywają coś za dużego, a do sukien ślubnych trzeba by specjalistycznych maszyn, wprawy i przede wszystkim SPECJALISTYCZNYCH MASZYN I WPRAWY...
no włacha ferri, bo tak to jest, że większość krawcowych to se coś tam przeszywają, szyją zwyczajne ubrania, przeszywają coś za dużego, a do sukien ślubnych trzeba by specjalistycznych maszyn, wprawy i przede wszystkim SPECJALISTYCZNYCH MASZYN I WPRAWY...
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 1 miesiąc temu #591788 przez sylka
Insomnia napisał:
Zaczęło się od 3 krostek od wewnętrznej str lewej raczki później poszło w ciagu 4 dni na lewy bok od pachy aż po biodro (tam do dziś jest wielkie skupisko) a po tym rozleciały się po całym ciele. Jest to grudkowa wysypka i gdzieniegdzie rumienie. Najgorzej wygladaja boczki brzuszka i całe ręcę od wewnątrz i z wierzchu oraz nózki od kolanek w dół. Od tych pierwszych krostek trwa to 3 tyg.Sylka a Kubuś tą wysypkę ma na całym ciele czy tylko na nóżkach i rączkach
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 1 miesiąc temu #591798 przez Mirella
Ilonka niby do maja nie dużo czasu, ale i dużo jednak, może coś zrób w międzyczasie sama ze sobą, jak Ty się odżywiasz tak naprawdę?
A z pamięcią to powiem Wam, że jak się siedzi w domu z dzieckiem to ona nieco zanika, i w ogóle mózg jakis taki mniej używany się robi, i w jakimś momencie to się zaczyna czuć, ja jak poczułam że jest źle to natychmiast rzucilam się na książki i na sudoku, żeby sobie ten mój mózg trochę poćwiczył
Sylka a atopowe zapalenie skóry wykluczyli u Kubusia?
A z pamięcią to powiem Wam, że jak się siedzi w domu z dzieckiem to ona nieco zanika, i w ogóle mózg jakis taki mniej używany się robi, i w jakimś momencie to się zaczyna czuć, ja jak poczułam że jest źle to natychmiast rzucilam się na książki i na sudoku, żeby sobie ten mój mózg trochę poćwiczył

Sylka a atopowe zapalenie skóry wykluczyli u Kubusia?