BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #77886 przez Suari
Dziękuję jeszce raz tym, którym jeszcze nie dziękowałam :)

Testów nigdy nie kupowałam na zapas, a wczoraj przy okazji zakupów kupiłam dwa- z różnych firm. A ten wczorajszy test to trzeci test jaki w życiu zrobiłam :) Dzisiaj zrobiłam kolejny i też II krechy. Chyba trzeba się wybrać na betę.

Gabi- cykle miałam zazwyczaj 28 dniowe, u mnie @ była zawsze na czas i to zawsze o tej samej porze dnia przychodziła :) Tylko w tym cyklu 11-12 dnia (jak nigdy)miałam ogromne ilości śluzu i kłucie, więc tylko po tym wywnioskowałam, że jest owulacja, bo temperatury nie mierzę.

I Diana nakręciła mnie tą szyjką, dlatego ją sprawdziłam :)

Ann-sunshine- jakiś szczególnych objawów nie miałam, żadengo bólu piersi, tydzień po owulacji "czułam" tylko podbrzusze, ale to nie był ból, tylko sama nie wiem co :)

A co do skropionów- to sama nim jestem :lol:
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #77888 przez gosiak
też nie wiedziałam o co chodzi ale pooglądałam sobie kilka wykresów poczytałam obserwacje i założyłam :) a co do tempki to...no ciesze się cichutko że nie poleciała dzis tylko trzyma sie tak jak wczorajsza, w tamtym cyklu jak sobie mierzyłam w tych dniach temp to w tym dniu była już na 36.4 także modle sie żeby tak zostało, ostatnio to masakra jak rano mierze to zdrowaśki odmawiam :blush: :blush: :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #77895 przez gosiak
madziaska napisał:

Gosiu ja to ciemna troche w tym jestem,ale widze ze temp u Ciebie sie utrzymuje, to super!!!! Byle tak dalej :lol: trzymam mocno!!!!!!!!!! A nie za szybko przestals z przytulankami skoro rosla??? chyba, ze ja cos zle widze :blink: albo TY za wiele sie nie chwalilas :laugh:

przytulanko było przed skokiem a owulka wystąpiła 1-2 przed tym właśnie skokiem(14-15dc) i wtedy kuło, ale fakt trza było działać nigdy nic nie wiadomo :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #77897 przez madziaska
Sluchajcie dzoewczyny jeszcze jedno pytanie...Przed wczoraj był sluz razciagliwy i szyjka miekkka wysoko, wczoraj wiecej tego sluzu ale szyjki nie badalam....Dzisiaj mniej sluzu i szyjka bardzo niska miekka... Tzn ze po owu????
14 lata 2 miesiąc temu #77904 przez gosiak
w z szyjka to ja zielona :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #77910 przez madziaska
dzieki Gosiu :) sprawdzilam jeszcze raz, jest nisko i twardnieje...mozna zwarowac samym ze soba :silly: wyczytalam, ze to znaczy, ze juz po owu...Czyli musiala byc wczoraj, bo najwiecej sluzu bylo, no to chyba trafilismy...hehe....ale jaja z tymi cyklami....

Przed cwilka zaczal kluc jajnik....ZIELONA jestem :blink: nie wsadzam juz nigdzie palcow!!! :laugh:
14 lata 2 miesiąc temu #77924 przez Suari
Kiedys jak się nie starałyśmy, to jakieś kłucie czy ból to nas pewnie nie ruszał, a teraz to ledwo coś zakłuje albo, że nisko czy wysoko, mokro czy sucho, a już wpadamy w panike, że coś przegapiłyśmy :) :) :)
14 lata 2 miesiąc temu #77926 przez Suari
madziaska napisał:

dzieki Gosiu :) sprawdzilam jeszcze raz, jest nisko i twardnieje...mozna zwarowac samym ze soba :silly: wyczytalam, ze to znaczy, ze juz po owu...Czyli musiala byc wczoraj, bo najwiecej sluzu bylo, no to chyba trafilismy...hehe....ale jaja z tymi cyklami....

Przed cwilka zaczal kluc jajnik....ZIELONA jestem :blink: nie wsadzam juz nigdzie palcow!!! :laugh:

Wsadzaj byle nie w kontakt :laugh:
14 lata 2 miesiąc temu #77932 przez madziaska
Sauri pewnie jeszcze nie raz wsadze :silly: Tobie to dobrze... :)
14 lata 2 miesiąc temu #77933 przez Majowka
Dziewczyny, prawie koniec dnia @ jeszcze nie ma.
Za to brzuszek mi wywalilo tak bardzo, ze w samochodzie musialam sobie jeden guzik rozpiac, bo myslalam ze mi spodnie rozerwie! :)
znowu duzo tego sluzu bialego, nawet lekko kurzego....
...chyba to nie owulka o tej porze!?!
14 lata 2 miesiąc temu #77934 przez madziaska
Majowka zrob ten test bo nie wytrzymiem tego :silly:
14 lata 2 miesiąc temu #77941 przez Majowka
och! z jednej strony chcialabym, z drugiej boje sie...
Nie chce zobaczyc jednej kreski bedac w ciazy, to bylby moj pierwszy w zyciu test, po co mam sie zdolowac.
Wole sie trzymac w napieciu!

Jesli nie jestem, to @ moze przyjsc do niedzeli, wiec po co leciec do apteki po test...Jeszcze za wczesnie.

Pisze tak tu sobie o objawach...bo nie mam z kim o tym porozmawiac. Moje kolezanki mnie nie zrozumieja, juz mysla ze swiruje na tym punkcie (zadna z nich sie nie starala), a mezowi nie chce robic nadzieji wiec mu nie bede obowiadac o sluzie i jakichs tam innych dziwnych dolegliwosciach...
Tylko Wy mnie zrozumiecie!
14 lata 2 miesiąc temu #77944 przez Suari
To fakt, że tu można pisać o swoich najdziwniejszych dolegliwościach i podejrzeniach :)
Trzymam kciuki za ciebie i wszystkie pozostałe dziewuszki !!!!
14 lata 2 miesiąc temu #77949 przez madziaska
majowka co do tych dolegliwosci nie pomoge niestety, ja jednego, wlasciwie pierwszego miesiaca mialam wszystkie objawy, cycuchy bolace, brzuch jak na @ tydzien przed, bialy sluz, wszystko i nic....chyba troche sobie wkrecilam... ale Tobie zycze, zeby to bylo "TO" :)
14 lata 2 miesiąc temu #77957 przez bewipo
Heh dziewczyny tak sobie was czytam, to takie "poważne" te staranka się zrobiły ;) Temperaturki, szyjki, wykresy... Ale dobrze, dobrze działajcie :) Trzymam kciuki za wasze testy i żeby temperaturka się utrzymała :)
Majówka niestety żaden objaw nie daje pewności, bo wszystkie mogą zarówno na ciążę jak i na @... Jedyne co to testować.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia