BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78113 przez @nulka
witaj Asik :) Jak Ty się czujesz? Pytam bo się zastanawiam jak to będzie z moim org. Słyszałam że to zastrzyk hormonów i ze większość kobitek w tym wieku czuje się wyjątkowo świetnie ale pytam u źródeł :)
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #78116 przez Lacrijka
No wiecie co !!?? To juz jest skandal !! Ja zdązyłam juz umyc okno, zmienic posciel, wstawiłam juz drugie pranie.. a GOSIAK coooooooooooooo ????????????? Jajco !! Mój maz juz zrozumiał ze od kiedy jestem na forum, nie "naleze" juz do niego w 100 % i nawet jak protestuje przed rannym kompem to dostaje kuksańca i jest cisza...

GOSIAK !! testowac !!

Bedziesz miała tylko wtedy wybaczone, jezeli swietujecie juz II..Tylko i wyłącznie wtedy !! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
14 lata 2 miesiąc temu #78120 przez gosiak
Hej:)
sorki za spóźnionko :blink:
nie robiłam testu bo jak zobaczyłam temp. to nawet nie wstawałam spadła z 36.9 na 36.7 także wątpię, pozostaje czekać już tylko na @ i zacząć nowy cykl....czekam na was dziewczyny w was nadzieja :) Maja, potem Lacrijka i potem chyba madziaska jest was dużo to na pewno któraś trafi w tym cyklu trzymam kciuki, cycki nadal bolą może rosną? :lol: :lol: przydało by się :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78123 przez Lacrijka
100000 testów ma i nie zrobila !!!!! Zaraz musze sie jakos skontaktowac z Twoim mezem, coby Ci termometr zabrał.. Ide spac dalej w takim razie..Zapałki juz mnie uwieraja w powieki :) A ja nie wiem czy bede testowała w ogóle.. @ sie skrada.. i to nie tak ze cichaczem..z butami sie wpierdziela..Jajca pikaja, podbrzusze całe roztrzesione..kregoslup dołem to mi zaraz odpadnie.. :angry:
14 lata 2 miesiąc temu #78133 przez Sylwik
Dzień doberek
nadrabiam zaległości w czytaniu i widzę że wszystkie z niecierpliwością czekały na teścika od Gosiaka a ona testu nie zrobiła!!! oj Gosiak Gosiak nieładnie tak dziewczyny w napięciu trzymać...ja to bym już dawno nie wytrzymała i testa walnęła. Ja pamiętam, że pierwszy test ok 11 rano zrobiłam i była bladziucha krecha(to była sobota) a w niedzielę rano żeby potwierdzić zrobiłam drugi o 4 rano bo spać nie mogłam :lol: :blush: także Gosiaku podziwiam Twoją cierpliwość :laugh: Trzymam kciuki za Was aby @ nie przychodziły !!! Miłego dzionka :)
14 lata 2 miesiąc temu #78134 przez gosiak
ja Ci dam nie będę testować, ja Ci dam, pamiętaj że każdy objaw małpowy może być objawem ciążowym więc głowa do góry i TESTOWAĆ!!!! ja już się pogodziłam i czekam na nowy cykl mój mąż chce codziennie przytulanko mówi żebysmy spróbowali może się uda, trzeba próbować wszystkiego...a tak w ogóle dziewczyny jak się o 6 dalej płożyłam spać miałam sen...że mój mąż miał dwie żony mnie i jeszcze jedną i wszyscy razem mieszkaliśmy i mój mąż miał z nią już jedno dziecko i drugie było w drodze a ze mną próbował i ciągle nic i ciągle nic ja ciągle siedziałam w łazience i płakałam że z nią może mieć dzieci a ze mną nie i chciałam odejść od Niego skoro nie mogę mu dać dziecka:(((( prawie się z płaczem obudziłam masakra jakaś była opowiedzialam to mężowi i powiedział że mnie kocha najbardziej na świecie i zawsze będzie kochał :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #78140 przez Asik
@nulka napisał:

witaj Asik :) Jak Ty się czujesz? Pytam bo się zastanawiam jak to będzie z moim org. Słyszałam że to zastrzyk hormonów i ze większość kobitek w tym wieku czuje się wyjątkowo świetnie ale pytam u źródeł :)

Ja czuje sie tak jak przed ciążą :) należe do osób baardzo aktywnych :D co weekend wypady rowerowe były na ryby a wieczorami chodziliśmy się pobujać :D więc teraz dalej pełna energii jestem :D jedynie na początku mdłosci mnie męczyły a w pierwszej nic a nic. aa no i jak na razie od początku ciąży przybrałam 2,5kg :D czyli jest wsio okk :D

Gosiaaa tak nas przetrzymać ojj niedobra kobito :P
Lacrijka ja nie chce czytać takich tekstów że się skrada itp :P
trzymam kciuki tak czy siak :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu #78148 przez Lacrijka
No tak szczerze mowiąc, to kusza mnie te testy bo dzis znów mamy maly balecik..a w ostatnią sobote nie zakonczył sie dla mnie zbyt wzorowo :P :P :P :P Ale boje sie powtórki sprzed miesiaca..były krechy, ladnie pieknie tylko ciązy brak .. Chyba wole nie pic niz test dzis robic.
14 lata 2 miesiąc temu #78152 przez Asik
Lacrijka nic sie nie stanie jak zaszalejesz sobie :D jakby co to fasolka nie zbiera jeszcze z Ciebie nic :D wiec zaszkodzic sie nie da :D ja miałam przed testem tez imprę tylko że mnie odrzuciło od alko i ledwo zmęczyłam pól słabego drinka :D baardzo dziwne to było dla mnie :D biba a ja na spokojnie :) heheeh :)

14 lata 2 miesiąc temu #78153 przez gosiak
ja tez mam dziś imprezkę, ale ja już nie muszę się zastanawiać nad tym czy wypić czy nie

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #78154 przez MagdaM
Hej
Asik rany boskie jakas Ty gadula??!! Gdzie te posty bijesz?? :silly:
Diana no widzisz?? Gratuluje!! Mnie tyle nie rosla :(
Kutys stracila dzidzie wiec mysle, ze teraz potrzebny jej spokoj :(

Wczoraj byl horror. Skok cisnienia, tetno wysokie, leb mi pekal... Dzis lepiej

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #78160 przez Asik
MagdaM heheh kurcze nawet nie patrzyłam na licznik :D a tuu ehhh faktycznie gaduła ze mnie :D :D ale co się dziwic :D na sierpniówkach mamy juz prawie 200 stron natrzaskane :D :D :D
o wszystkim się pisze , przepisy sie podaje na szamanka , linki na rózne stronki , kawały, zdjecia to i posty leca heheheh :D :P

14 lata 2 miesiąc temu #78161 przez Lacrijka
Aaaa no to git majonez !!! Jak szalec to szalec... Jak bedzie jak tydzien temu to bedzie bosssssko :) Kiedys sie złoscilam na meza jak wstepował do klubu dla moto bo to mu czas zabiera..ale dla tych imprez i zlotów warto zyc :)

Gosiak, nie ma jeszcze @ to sie ciesz, ja nadal sie upieram ze ta bajkowa tempka nie moze sie tak skonczyc.. Nie i juz !! Dzis baw sie dobrze, nie mysl o II o @..wyluzuj sie i bedzie git..
a gdyby nawet sie nie udało w tym cyklu..to zakup dla meza Salfazin..ja kupiłam mojemu i nawet jezeli to mit ze działa na plemniczki to mój maz nabrał wigoru bo to zbilansowane witaminki dla onych :) Nie jest drogi a moze faktycznie działa na nasionka.. Poczytaj sobie o tym.
14 lata 2 miesiąc temu #78162 przez MagdaM
:) no ja niestety nie mam gdzie pisac :(
Wygooglowalam inne forum, tam sie pisze, ale znowu ja nie umiem sie wkrecic :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #78164 przez Asik
Jak nie masz gdzie pisać?? a pazdziernikowe mamy?? rozkrecic trzeba i tyle :D zabierz się za forum i już :D :D :D :D :D
ja też zaraz na początku byłam na jeszcze jednym forum dla ciężarówek ale tam jest grupa która lubi rozmawiac ze soba i rzadko odpowiadaja na posty innych dziewczyn. to takie lekko dołujące było jak sie cieszyły że cos u nich sie wydarzyło, ze usg itp a na posty innych nic a nic, to dałam sobie spokój bo nie ma to jak u nas :D :D :D

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka