- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78113 przez @nulka
witaj Asik
Jak Ty się czujesz? Pytam bo się zastanawiam jak to będzie z moim org. Słyszałam że to zastrzyk hormonów i ze większość kobitek w tym wieku czuje się wyjątkowo świetnie ale pytam u źródeł

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez @nulka.
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 2 miesiąc temu #78116 przez Lacrijka
No wiecie co !!?? To juz jest skandal !! Ja zdązyłam juz umyc okno, zmienic posciel, wstawiłam juz drugie pranie.. a GOSIAK coooooooooooooo ????????????? Jajco !! Mój maz juz zrozumiał ze od kiedy jestem na forum, nie "naleze" juz do niego w 100 % i nawet jak protestuje przed rannym kompem to dostaje kuksańca i jest cisza...
GOSIAK !! testowac !!
Bedziesz miała tylko wtedy wybaczone, jezeli swietujecie juz II..Tylko i wyłącznie wtedy !!
GOSIAK !! testowac !!
Bedziesz miała tylko wtedy wybaczone, jezeli swietujecie juz II..Tylko i wyłącznie wtedy !!

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 miesiąc temu #78120 przez gosiak
Hej:)
sorki za spóźnionko
nie robiłam testu bo jak zobaczyłam temp. to nawet nie wstawałam spadła z 36.9 na 36.7 także wątpię, pozostaje czekać już tylko na @ i zacząć nowy cykl....czekam na was dziewczyny w was nadzieja
Maja, potem Lacrijka i potem chyba madziaska jest was dużo to na pewno któraś trafi w tym cyklu trzymam kciuki, cycki nadal bolą może rosną?
przydało by się
sorki za spóźnionko

nie robiłam testu bo jak zobaczyłam temp. to nawet nie wstawałam spadła z 36.9 na 36.7 także wątpię, pozostaje czekać już tylko na @ i zacząć nowy cykl....czekam na was dziewczyny w was nadzieja

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78123 przez Lacrijka
100000 testów ma i nie zrobila !!!!! Zaraz musze sie jakos skontaktowac z Twoim mezem, coby Ci termometr zabrał.. Ide spac dalej w takim razie..Zapałki juz mnie uwieraja w powieki
A ja nie wiem czy bede testowała w ogóle.. @ sie skrada.. i to nie tak ze cichaczem..z butami sie wpierdziela..Jajca pikaja, podbrzusze całe roztrzesione..kregoslup dołem to mi zaraz odpadnie..

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Sylwik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 miesiąc temu #78133 przez Sylwik
Dzień doberek
nadrabiam zaległości w czytaniu i widzę że wszystkie z niecierpliwością czekały na teścika od Gosiaka a ona testu nie zrobiła!!! oj Gosiak Gosiak nieładnie tak dziewczyny w napięciu trzymać...ja to bym już dawno nie wytrzymała i testa walnęła. Ja pamiętam, że pierwszy test ok 11 rano zrobiłam i była bladziucha krecha(to była sobota) a w niedzielę rano żeby potwierdzić zrobiłam drugi o 4 rano bo spać nie mogłam
także Gosiaku podziwiam Twoją cierpliwość
Trzymam kciuki za Was aby @ nie przychodziły !!! Miłego dzionka
nadrabiam zaległości w czytaniu i widzę że wszystkie z niecierpliwością czekały na teścika od Gosiaka a ona testu nie zrobiła!!! oj Gosiak Gosiak nieładnie tak dziewczyny w napięciu trzymać...ja to bym już dawno nie wytrzymała i testa walnęła. Ja pamiętam, że pierwszy test ok 11 rano zrobiłam i była bladziucha krecha(to była sobota) a w niedzielę rano żeby potwierdzić zrobiłam drugi o 4 rano bo spać nie mogłam

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #78134 przez gosiak
ja Ci dam nie będę testować, ja Ci dam, pamiętaj że każdy objaw małpowy może być objawem ciążowym więc głowa do góry i TESTOWAĆ!!!! ja już się pogodziłam i czekam na nowy cykl mój mąż chce codziennie przytulanko mówi żebysmy spróbowali może się uda, trzeba próbować wszystkiego...a tak w ogóle dziewczyny jak się o 6 dalej płożyłam spać miałam sen...że mój mąż miał dwie żony mnie i jeszcze jedną i wszyscy razem mieszkaliśmy i mój mąż miał z nią już jedno dziecko i drugie było w drodze a ze mną próbował i ciągle nic i ciągle nic ja ciągle siedziałam w łazience i płakałam że z nią może mieć dzieci a ze mną nie i chciałam odejść od Niego skoro nie mogę mu dać dziecka:(((( prawie się z płaczem obudziłam masakra jakaś była opowiedzialam to mężowi i powiedział że mnie kocha najbardziej na świecie i zawsze będzie kochał

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
14 lata 2 miesiąc temu #78140 przez Asik
@nulka napisał:
należe do osób baardzo aktywnych
co weekend wypady rowerowe były na ryby a wieczorami chodziliśmy się pobujać
więc teraz dalej pełna energii jestem
jedynie na początku mdłosci mnie męczyły a w pierwszej nic a nic. aa no i jak na razie od początku ciąży przybrałam 2,5kg
czyli jest wsio okk 
Gosiaaa tak nas przetrzymać ojj niedobra kobito
Lacrijka ja nie chce czytać takich tekstów że się skrada itp
trzymam kciuki tak czy siak
Ja czuje sie tak jak przed ciążąwitaj Asik
Jak Ty się czujesz? Pytam bo się zastanawiam jak to będzie z moim org. Słyszałam że to zastrzyk hormonów i ze większość kobitek w tym wieku czuje się wyjątkowo świetnie ale pytam u źródeł

Gosiaaa tak nas przetrzymać ojj niedobra kobito

Lacrijka ja nie chce czytać takich tekstów że się skrada itp

trzymam kciuki tak czy siak

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #78148 przez Lacrijka
No tak szczerze mowiąc, to kusza mnie te testy bo dzis znów mamy maly balecik..a w ostatnią sobote nie zakonczył sie dla mnie zbyt wzorowo
Ale boje sie powtórki sprzed miesiaca..były krechy, ladnie pieknie tylko ciązy brak .. Chyba wole nie pic niz test dzis robic.

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #78152 przez Asik
Lacrijka nic sie nie stanie jak zaszalejesz sobie
jakby co to fasolka nie zbiera jeszcze z Ciebie nic
wiec zaszkodzic sie nie da
ja miałam przed testem tez imprę tylko że mnie odrzuciło od alko i ledwo zmęczyłam pól słabego drinka
baardzo dziwne to było dla mnie
biba a ja na spokojnie
heheeh

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #78154 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Asik rany boskie jakas Ty gadula??!! Gdzie te posty bijesz??
Diana no widzisz?? Gratuluje!! Mnie tyle nie rosla
Kutys stracila dzidzie wiec mysle, ze teraz potrzebny jej spokoj
Wczoraj byl horror. Skok cisnienia, tetno wysokie, leb mi pekal... Dzis lepiej
Asik rany boskie jakas Ty gadula??!! Gdzie te posty bijesz??

Diana no widzisz?? Gratuluje!! Mnie tyle nie rosla

Kutys stracila dzidzie wiec mysle, ze teraz potrzebny jej spokoj

Wczoraj byl horror. Skok cisnienia, tetno wysokie, leb mi pekal... Dzis lepiej
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #78160 przez Asik
MagdaM heheh kurcze nawet nie patrzyłam na licznik
a tuu ehhh faktycznie gaduła ze mnie
ale co się dziwic
na sierpniówkach mamy juz prawie 200 stron natrzaskane

o wszystkim się pisze , przepisy sie podaje na szamanka , linki na rózne stronki , kawały, zdjecia to i posty leca heheheh

o wszystkim się pisze , przepisy sie podaje na szamanka , linki na rózne stronki , kawały, zdjecia to i posty leca heheheh

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #78161 przez Lacrijka
Aaaa no to git majonez !!! Jak szalec to szalec... Jak bedzie jak tydzien temu to bedzie bosssssko
Kiedys sie złoscilam na meza jak wstepował do klubu dla moto bo to mu czas zabiera..ale dla tych imprez i zlotów warto zyc 
Gosiak, nie ma jeszcze @ to sie ciesz, ja nadal sie upieram ze ta bajkowa tempka nie moze sie tak skonczyc.. Nie i juz !! Dzis baw sie dobrze, nie mysl o II o @..wyluzuj sie i bedzie git..
a gdyby nawet sie nie udało w tym cyklu..to zakup dla meza Salfazin..ja kupiłam mojemu i nawet jezeli to mit ze działa na plemniczki to mój maz nabrał wigoru bo to zbilansowane witaminki dla onych
Nie jest drogi a moze faktycznie działa na nasionka.. Poczytaj sobie o tym.

Gosiak, nie ma jeszcze @ to sie ciesz, ja nadal sie upieram ze ta bajkowa tempka nie moze sie tak skonczyc.. Nie i juz !! Dzis baw sie dobrze, nie mysl o II o @..wyluzuj sie i bedzie git..
a gdyby nawet sie nie udało w tym cyklu..to zakup dla meza Salfazin..ja kupiłam mojemu i nawet jezeli to mit ze działa na plemniczki to mój maz nabrał wigoru bo to zbilansowane witaminki dla onych

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 miesiąc temu #78162 przez MagdaM
no ja niestety nie mam gdzie pisac 
Wygooglowalam inne forum, tam sie pisze, ale znowu ja nie umiem sie wkrecic
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.

Wygooglowalam inne forum, tam sie pisze, ale znowu ja nie umiem sie wkrecic

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #78164 przez Asik
Jak nie masz gdzie pisać?? a pazdziernikowe mamy?? rozkrecic trzeba i tyle
zabierz się za forum i już

ja też zaraz na początku byłam na jeszcze jednym forum dla ciężarówek ale tam jest grupa która lubi rozmawiac ze soba i rzadko odpowiadaja na posty innych dziewczyn. to takie lekko dołujące było jak sie cieszyły że cos u nich sie wydarzyło, ze usg itp a na posty innych nic a nic, to dałam sobie spokój bo nie ma to jak u nas

ja też zaraz na początku byłam na jeszcze jednym forum dla ciężarówek ale tam jest grupa która lubi rozmawiac ze soba i rzadko odpowiadaja na posty innych dziewczyn. to takie lekko dołujące było jak sie cieszyły że cos u nich sie wydarzyło, ze usg itp a na posty innych nic a nic, to dałam sobie spokój bo nie ma to jak u nas