BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 2 miesiąc temu #78166 przez MagdaM
Pazdzirnikowe mamy sa tylko 3 ze mna poki co i tylko ja sie udzielam...
Wiec nie z kim pogadac :(
Eeee jakos przezyje ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #78167 przez Lacrijka
Magda, to czemu u nas ostatnio tak malo piszesz ?? Wspieraj nas, krzycz na Gosiaka ze marudzi, ze majowka nie chce testa zrobic.. ze ja mam tydzien do @ a mnie swedza juz testy.. Jest tu tyle do zrobienia :)
14 lata 2 miesiąc temu #78168 przez ilona
Magda!!! Hormonki ciążowe widzę działają jak trza... :laugh:

Tak jak pisze Asik rozkręcaj mamuśki październikowe i już.
A co do innych for to faktycznie, każde inne wydaje mi się takie dziwne, i niefajne nie ma jak tu... :)
14 lata 2 miesiąc temu #78170 przez MagdaM
Lacrijka pisze przeciez :) Krzycze ;) Ale tez tak z ukrycia bardziej bo ja juz nie starankowa poki co ;)

Ilona hahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: czemu dzialaja?? Nie no moze faktycznie troche :silly: co do innych for sie zgadzam.
naszych lasek nie rozkrece ale ide cos skrobnac :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu #78171 przez gosiak
Lacrijka zapisałam w notesie:) kupie mężowi i zobaczymy:) teraz moj mąż będzie mniej pracował bo w końcu znalazł odpowiedzialnego pracownika a sam będzie już mniej jeździł więc może się uda bo on zawsze zmęczony cały czas za kółkiem a to niestety źle wpływa na groszki:(

Magda pisz tu z nami możesz pisać o swoich dolegliwościach zdjęcia wklejaj my zawsze z tobą popiszemy i tu zawsze ruch):) a my staraczki cieszymy się jak mamusie nam dopingują:)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #78175 przez Asik
Gosiakuu masz rację .. praca za kółkiem wykańcza fizycznie i psychicznie..terminy i frachty tzw "just in time" masakra, mój misek czasami nie śpi po ponad 30 godz jak ma takiego expresa. co do Salfazinu to też chciałam kupic miskowi na żołnierzyki ale nie zdążyłam :D :D
MagdaM jak chcesz pogadać na jakies tematy ciążowe i nie tylko to wbijaj na sierpniówki :D i podłączaj sie do rozmów :D laski na pewno nie bedą miały nic a nic przeciwko :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 2 miesiąc temu #78176 przez MagdaM
Ja mam Salfazin jak ktoras chce to moge oddac. Mial lykac moj nie lykal a potem powiedzial "Widzisz?? Jednak nie jestem do niczego" tak wogole nim cos dacie facetowi to pogadajcie z nim, bo takie dokarmianie faceta jak sie nie udalo 1 czy 2 razy to jest dla niego straszne. On mysli, ze jest do kitu i wogole...
Asik :kiss:

Lece papa

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78177 przez gosiak
Tak Asik praca kierowcy to strasznie fizycznie i psychicznie wykańcza, ale mam nadzieję że teraz troszkę odpocznie no i oczywiście jego groszki :blink: kupimy ten Salfazin i może się uda:)

Madzia ja zanim mojemu coś dam to on oczywiście dopytuje co to jest:) dużo zależy od wykonywanej pracy bo gdzie się nie czyta o słabości plemników to dużo piszą o kierowcach właśnie...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78179 przez Lacrijka
MagdaM napisał:

Ja mam Salfazin jak ktoras chce to moge oddac. Mial lykac moj nie lykal a potem powiedzial "Widzisz?? Jednak nie jestem do niczego" tak wogole nim cos dacie facetowi to pogadajcie z nim, bo takie dokarmianie faceta jak sie nie udalo 1 czy 2 razy to jest dla niego straszne. On mysli, ze jest do kitu i wogole...
Asik :kiss:

Lece papa

Mój maz akurat nie miał nic przeciwko. Ja mu powiedziałam ze kupimy to tylko dlatego, ze on duzo pracuje a to nie wpływa dobrze na nasienie.. Nigdy nie dałam mu odczuc ze to jego wina ze nam sie nie udaje..( ja sie przebadałam i niby jest ok) i teraz jak je kolacje to sam sobie siega po pigułke :) :) :) To tez zalezy od tego, jakie facet ma do tego podejscie..no i my tez musimy uwazac na słowa :)

Gosiak, mi sie cos wydaje ze jutro znów bedzie u Ciebie 36,9 co najmniej :)

A ja moge komus oddac wiesiołek, na próbe... Ja mam wrazliwy zoladek po mamie :) i na mnie zle wpływa ten olej.. Gosiak, chcesz na próbe ?? Wysle Ci jak cos.
14 lata 2 miesiąc temu #78182 przez gosiak
poczytałam o tym salfazinie i jeszcze dzis zakupię żeby z nowym cyklem mąż już sobie zażywał :) i nie jest taki drogi 100 tabletek za 22 zl także spoczko :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu #78183 przez Diana
MagdaM weź kurcze nie marudź tylko pisz tu z nami!!! Dziewczyny nas przecież nie wygonią a nawet jak by chciały to się nie damy tak łatwo!!! :P
Przecież ktoś musi za nie trzymać kciuki! :lol:

A my niedługo ja się trochę dziewczyn nazbiera to będziemy zakładać wątek Listopadówek to też się dołączysz w końcu nigdy nie wiadomo kiedy urodzisz!!!!
A ze staraczek i tak nie ucieknę bo to mój dom!!!
Jak mnie wyrzucicie drzwiami to wrócę oknem :P ;) Tylko nie prubujcie ryglować!!! :blush:
14 lata 2 miesiąc temu #78184 przez gosiak
No i to mnie cieszy:) pewnie że ciężaróweczki są nam potrzebne jak starsze siostry które pociesza, potrzymaja kciuczki:) Diana Ty już zakładaj wątek jest Was dwie ale może jakieś "obce" dojdą do Was jak zobaczą ze już jest taki wątek:) no i nikt Was nie wygoni z tąd a jak nie będziecie przychodzić to pójde na wasze wątki i pokrzycze że nie zaglądacie do nas!! :blush: a kiedy Diana idziesz do lekarza?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78185 przez Lacrijka
Jakigoz ja mam lenia.. rano był power..troche porobiłam i doopa.Nic mi sie nie chce dalej !!!! A mam jeszcze jedno okno no i takie ogolne porzadki jak to w sobote... Skad tu sił naczerpac.. AA i jeszcze zakupy miałam zrobic, farbe nałozyc OLABOGA!! Mocy przybywaj !!!!!!!
Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #78186 przez Diana
Do lekarza idę w poniedziałek ale nie wiem czy już coś zobaczę!
A wątek to razem z tobą założę bo te twoje cycuchy to dziwne są!

A gdzie Suari, pochwaliła sie testem i co gdzie sie podziała!?
14 lata 2 miesiąc temu #78187 przez ilona
MagdaM napisał:

Lacrijka pisze przeciez :) Krzycze ;) Ale tez tak z ukrycia bardziej bo ja juz nie starankowa poki co ;)

Ilona hahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: czemu dzialaja?? Nie no moze faktycznie troche :silly: co do innych for sie zgadzam.
naszych lasek nie rozkrece ale ide cos skrobnac :silly:

DZIAŁAJĄ, DZIAŁAJĄ :laugh:
W sensie, że masz jakieś schizy i chcesz sobie jakiś nowych koleżanek szukać po innych forach!!!! Mało tu nas? :side:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia