BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #86115 przez Diana
Lacrijka i Madzia GRATULACJE!!! :kiss: :lol: :woohoo:

Madzia z tym lekarzem to sie wstrzymaj bo jak jeszcze nic nie będzie widać to się będziesz denerwować jak ja!

Gosiak głowa do góry uda się na 1000000000%!!!!! :kiss:
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #86119 przez kaśku
gosiak napisał:

Dorcia :kiss:
ja wiem chcę wierzyć, jakoś ostatnio mam takie dni może przez to że dużo fasolek się pojawiło tylko nie zrozumcie mnie źle ciesze się że Wam się udało i moje gratulacje są szczere, ale te co dłużej się starły wiedza jakie to uczucie i wiedzą o czym piszę...nadzieję cichą mam mimo iż głośno mówię że nie, ale cierpliwości już co raz mniej :(

nie zgadzam się wcale a wcale B) co do tego ze te co sie starają tak mają.
kwitnę tu sobie od dłuższego czasu (i z tamtego okresu została chyba tylko mirella, bewipo i Magda M, chyba też Nikusia ale głowy nie daję czy to nie było pozniej :D ). no dobra RAZ miała kryzys ze chcialam sobie zwiać.
ALE teraz aż mi przyjemnie jak widzę taki wysyp maluszków :kiss: :lol:
całuski od cioci kasi dla fasolek :D
14 lata 1 miesiąc temu #86127 przez MagdaM
Hej
Laski gratulacje!! :)
Lacrijka a nie mowilam?? :silly: To niepojmowanie niektorych zostaje wybaczone hahaha :lol: :lol:
No i czekam na kolejne II

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #86139 przez Dorciaition
Madziaska krecha cudaśna :) GRATULUJĘ :kiss: :kiss: :kiss:

Z lekarzem faktycznie się wstrzymaj, wiem, że trudno wytrzymać, ale spróbuj.
Poczekamy razem na wizytę. :laugh:

Ale fajnie tutaj, tyle fasolek... :lol:

Anulka teraz Twoja kolej :silly:

Ja też poczekam z meldunkiem do wizyty u gina.

Dzisiaj dzień prawdy- beta :unsure: Mam stracha :dry:

Alanek[*] :(
14 lata 1 miesiąc temu #86170 przez gosiak
Witam:)
Kaśku to sorki powinnam napisac że niektóre staraczki wiedzą co to za uczucie :laugh: mimo iż się cieszysz z nowych fasolek to z drugiej strony troszkę przykro że się robi i sie wydaje że wszystkie w kółko zachodzą Tylko ja jestem jakaś do du..., no ale trzeba wierzyć że kiedyś i na pozostałe przyjdzie czas:) Majówka masz racje my nasze noworodki od razu na dwór furą będziemy wystawiać niech sie od małego dotleniają nie ma tego złego... :laugh:

Dorcia trzymam kciuczki za ładny przyrost :kiss:

Lacrijka kupię dzis Salfazin jak nie będzie brał to oj bedzie wojna, a co do pracoholików to mój M powinien sie nazywać praca nadgodzinna...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #86209 przez kaśku
gosiak napisał:

Witam:)
Kaśku to sorki powinnam napisac że niektóre staraczki wiedzą co to za uczucie :laugh: mimo iż się cieszysz z nowych fasolek to z drugiej strony troszkę przykro że się robi i sie wydaje że wszystkie w kółko zachodzą Tylko ja jestem jakaś do du..., no ale trzeba wierzyć że kiedyś i na pozostałe przyjdzie czas:)

no pewnie ze sie cieszę :)
chcialabym mieć swoje tym bardziej ze widzialam taaaaaakie cudne śpioszki w HM. grzech nie kupić! :blush:
marudzenie, narzekanie, zamulanie, martwienie się... no od tego na pewno nie zajdę :D hihihi

14 lata 1 miesiąc temu #86214 przez gosiak
śpioszki w HM są cudne :side: :side: ja to się boję że zbankrutuję jak będę miała swoje cudo :side: :side: :side: uciekam urząd mnie czeka, ach uwielbiam jeszcze w taką pogodę, ale słuchajcie od niedzieli ma być już pięknie :woohoo: :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #86225 przez MagdaM
Przepraszam, ze tu ale orientuje sie ktoras czy orzeszki pistacjowe mozna jesc??

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #86229 przez Emme
ja też się dołączam do gratulacji i wciąż trzymam kciuki.
Za każdym razem ja do Was zaglądam to trzęsą mi się ręce i płakać mi się chce. Jeszcze niedawno przeżywałam to co Wy, tyle że miałem tego pecha, że nie znałam jeszcze tego forum i strasznie tego żałuję, bo przeżywałam to sama, nie dzieliłam się z nikim co czuję. Wracają wspomnienia z tego ciężkiego okresu, ale jak tylko spojrzę na Tolę, to mam łzy wzruszenia i jestem pełna nadziei, że niedługo potworzycie nowe wątki fasolkowe. Nawet jak któraś traci już nadzieję, to ja dla Was jej nie stracę!
14 lata 1 miesiąc temu #86231 przez Emme
MagdaM napisał:

Przepraszam, ze tu ale orientuje sie ktoras czy orzeszki pistacjowe mozna jesc??

nie słyszałam, że nie można więc może można :D
14 lata 1 miesiąc temu #86235 przez Groszek
Madziu ja coś czytałam że nie można bo coś tam chyba jakiś wstrząs może być ale czy od pistacjowych to nie wiem

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu #86238 przez MagdaM
Lo mamo... no na necie tez roznie pisza... Aaaa to troche zjadlam reszty nie ruszam ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #86241 przez Groszek
Pocieszę Cię że ja w 9 miesiącu to chyba kilogram ich wciągnełam :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu #86244 przez Emme
jedyne co słyszałam o ciąży i orzechach to to, że mogą wywołać alergię
14 lata 1 miesiąc temu #86245 przez MagdaM
W poprzedniej wpierniczalam i mam teraz zle doswiadczenie, dlatego pytalam... juz nie rusze. ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży