BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #86018 przez madziaska
dzieki @nulka :)Jutro rano zrobie trzeci, tak dla pewnosci... na bete nie chce isc, boje sie, te testy juz mnie wykonczyly...
@nulka trzymam kciuki, bedzie dobrze, a bolem jak na @ sie nie martw, mnie caly dzien boli i tylko latam do toalety czy @ nie przyszla... Planuje isc do lekarza w przyszly piatek, to bedzie 38 dc, czy za wczesnie?????
Nikusia nie wiem co to, ale moze faktycznie grzybica...
Gosiak kochana ja trzymam kciuki bardzo bardzo mocno :) bedzie dobrze, my chudzielce musimy sie trzymac razem :)
Lacrijkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gratuluje, boje sie to napisac....ale.... wyglada na to, ze bedziemy mamami :):):):):)
Agusia dziekuje :) Sliczny brzusio :)
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #86029 przez @nulka
Madziaska będziesz mamą, będziesz kochana :) ciesz się :)

jakby mi się udało to też na koncówkę listopada bym się załapała.....ehhhh
14 lata 1 miesiąc temu #86031 przez Mirella
No mówiłam że formalność :lol:

Kiedyś tam mówiłam że się w normach mieścicie.... No czy ja bym Was okłamała? Od czego jestem czarownicą?
14 lata 1 miesiąc temu #86040 przez gosiak
dziękuję kochane :kiss:
@nulka i teraz nie moja kolej tylko Twoja :laugh: teraz za Ciebie będziemy trzymać kciuki :kiss: :kiss:
Lacrijka nie wiem może rzeczywiście zrobie te hormonki 200 zl to nie tragedia a przynajmniej będę wiedziała na czym stoję, poczekam jeszcze do końca tego cyklu i zobaczymy, ale masz rację z miesiąca na miesiąc jest co raz gorzej, i lepiej nie bedzie do puki nie zrobię czegoś w tym kierunku, aaa jutro kupuję mężowi Salfazin i będzie brał czy chce czy nie chce, choc bym musiała mu w zupie rozpuszczać :silly: :P na ten cykl to raczej za późno, ale już troszkę ich łyknie na następny cykl... ok uciekam kochane bo mąż mi usypia a ja mam bóle owulacyjne :blink:

Madziaska piękne kreski :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #86041 przez @nulka
dziewczyny jak już ochłoniecie i zrobicie wystarczającą ilość testów żeby uwierzyć :)
to proszę wejdźcie na meldunki i zaktualizujcie listy :)
coś mi się zdaje że nam średnia pięknie podskoczyła
niedługo się okaże, że staraczki nie nadążą "przychodzić" i się tu zrobi wątek ciężarówkowy
no i prośba.... nie zostawiajcie nas tu samych :)
14 lata 1 miesiąc temu #86048 przez @nulka
gosiak napisał:

dziękuję kochane :kiss:
@nulka i teraz nie moja kolej tylko Twoja :laugh: teraz za Ciebie będziemy trzymać kciuki :kiss: :kiss:
Lacrijka nie wiem może rzeczywiście zrobie te hormonki 200 zl to nie tragedia a przynajmniej będę wiedziała na czym stoję, poczekam jeszcze do końca tego cyklu i zobaczymy, ale masz rację z miesiąca na miesiąc jest co raz gorzej, i lepiej nie bedzie do puki nie zrobię czegoś w tym kierunku, aaa jutro kupuję mężowi Salfazin i będzie brał czy chce czy nie chce, choc bym musiała mu w zupie rozpuszczać :silly: :P na ten cykl to raczej za późno, ale już troszkę ich łyknie na następny cykl... ok uciekam kochane bo mąż mi usypia a ja mam bóle owulacyjne :blink:

Madziaska piękne kreski :side:

wiesz że przypomniałam sobie że parę lat temu też miałam takie dlugie i dziwne@, brudziłam plamiłam, krwawiłam aż do owu i znowu brudziłam, plamiłam itp,

nie starałam się o dzidzię więc nie badałam hormonów. ale byłam u gina i ona mi powiedziała ze nic się złego nie dzieje i że jak chcę to mogę te hormony robić ale skoro się nie staram o dziecko to nie ma sensu, \powiedizała ze to jest przejściowe i faktycznie po kilku miesiącach przeszło
14 lata 1 miesiąc temu #86054 przez gosiak
no mi @nulka pierwszy raz coś takiego sie zdarzyło, więc zobaczę czy po nastepnym okresie tez tak będzie jak będa te brudzenia to sie zapisze do gina i zobaczymy co on na to poradzi mykam dobranoc :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #86067 przez Majowka
Gosiu, nie smutaj sie!
Nie ma bata, zeby nam sie nie udalo!
Nic nas nie goni, jestesmy piekne i mlode, trzba myslec pozytywnie :)
A taki 2-3 miesieczny poslizg, to nic nie szkodzi...zobacz z perspektywy czasu jakie to bedzie mialo znaczenie czy nasz maluszek urodzil sie w listopadzie czy w kwietniu...!? :)
Jeszce jeden plusik (abys sie rozchmurzyla:) ) im blizej lata sie urodzi tym szybciej bedzie mozna wychodzic na spacerki bo nie bedzie mrozow, hehe
Sama sie takimi pierdolkami pocieszam, bo doskonale wiem co czujesz :)
Glowka do gory! nam tez sie uda! :kiss:
14 lata 1 miesiąc temu #86069 przez Majowka
Madzia i Lacryjka GRATULACJE!!!!!!! :kiss:
Piekne kreski! piekna beta!!!! :)
14 lata 1 miesiąc temu #86071 przez Majowka
anulka, a gdzie sa te meldunki? bo ja sie chyba jeszcze nie zameldowalam :(
14 lata 1 miesiąc temu #86073 przez madziaska
ja tak do konca jeszcze w to nie wierze... Gosiak, majowka, Anulka sunshine (jak kogos ominelam to przepraszam) ja tak bardzo za WAS trzymam kciuki kochane:)
@nulka za pare dni sie wyjasni...
Gosiak nie odpuszczaj z przytulankami za szybko :) Wydawalo mi sie po Twoim wykresie, ze ostatnio tak zrobilas... U mnie to tak było: Przytulanko 15 i 18 dc. bole czulam 17 dc. i slabsze 18 dc. a zawsze byly 15 dc....
lacrijka Dorcia, czy WAM tez tak strasznie chce sie jesc??? Ja caly czas mam cos w buzi, w nocy glod mnie obudzil :) Drugi raz w zyciu waze 50 kg :)
14 lata 1 miesiąc temu #86075 przez madziaska
dziewczynki ja z tymi meldunkami poczekam az wroce od lekarza....
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #86090 przez Lacrijka
Madziaska, to teraz oficjalne gratulacje.. GRATULUJE !!

Co do jedzenia, to ja ciagle mordą miele..A tak pięknie dieta mi szła :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Trzeba bedzie sie opanowac, bo bede miala problem jak Angellika :) :) :)
Kurcze, juz chce poniedziałek zeby isc na OSTATNIA bete i zobaczyc co i jak a pozniej do gienka na wizyte.. Echhhh
Nooo a dzis mielismy isc ostatecznie wykupic te wakacje, ale by było. Bo teraz to sobie raczej moge pomarzyc o dzikiej plazy i murzynach echhhh I powiem Wam ze te staranka w tym cyklu były takie słabe, tzn moze przytulanka było sporo ale ja juz tylko zyłam wyjazdem i chyba to pomogło..
Ale juz nie zapeszam..tfu tfu
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #86091 przez @nulka
Majowka napisał:

www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...ek/Page-4.html#80547

Lakrijka test dopiero w poniedziałek :) chyba że się @ franca przyplącze
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #86092 przez Lacrijka
@nulka napisał:

Majowka napisał:

www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...ek/Page-4.html#80547

Lakrijka test dopiero w poniedziałek :) chyba że się @ franca przyplącze

To mam nadzieje ze sie @ nie przyplata :) :) :) bedzie dobrze..

Gosiak, kupuj Salfazin i nie patrz na męża..nam byc moze dzieki temu sie udalo..Moj maz to powinien miec na imie praca i tez łazi ciagle przemeczony, wiec sądze ze Salfazin nie zaszkodził ;) Powiedz męzowi ze na forum wszyscy mezowie ładnie łykaja, ze nie tylko on w jego mniemaniu zapewne bedzie tym gorszym.. ;) A im wczesniej zacznie łykac tym lepiej :)
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka