BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #85865 przez Lacrijka
GOŚKU - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Ja tu poczekam na Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: No chyba ze mnie wyrzucicie
:)

Nie smutaj, idzie wiosna .. beda nowe fasolki. Kwiecien masz na bank !! A jak nie przestaniesz smutac, to przypominam Ci ze ja mam do Ciebie najblizej i moge palnac..a jak ja palne to nie ma ch*** we wsi :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #85869 przez gosiak
ja Cię ani nikogo nie wyrzucę, na mamusie możesz iść, ale jak się tu w ogóle nie będziesz pojawiać to cię będę ścigać :kiss: :kiss:

lacrijka to ciekawe w którym Ty teraz tygodniu jesteś i na kiedy Ci wypadnie czy na listopad się jeszcze łapiesz czy już na mikołaja :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #85881 przez Lacrijka
Wg ostatniej @ wychodzi na listopad, ale przez tą owulke to juz pewnie grudzien..Jak wszystko bedzie dobrze to bede miala prezent na urodzinki :) :) :)
14 lata 1 miesiąc temu #85886 przez Dorciaition
Gosiaczku nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała żeby Tobie się udało!
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacrijka Ty pewnie jeszcze nie dowierzasz co? :silly:
Ale uwierz kobieto :silly: :lol:

Alanek[*] :(
14 lata 1 miesiąc temu #85889 przez Dorciaition
A gdzieś nam Papierówka zaginęła :unsure:

Halo, jesteś tam :unsure: :woohoo: :woohoo:

14 lata 1 miesiąc temu #85890 przez kaśku
Nikusia a z tą kulką byłaś u gina?
moze teraz jakas grzybica ci sie robi?
kiedy masz wizytę? zeby przeczekać to smaruj sie clotrimazolem, albo jak masz z zeszlych "awarii" to wszystkim co na grzyba.
14 lata 1 miesiąc temu #85891 przez Mirella
Gosiak to nam zafasolkuje szybciej niż myśli, wspomnicie moje słowa :P

Dorcia masz rację, nie ma Papierówki!
Papierówko kochana, u nas nie wystarczy się zarejestrować zeby się udało, trzeba jeszcze bywać :P

A i dawno jakoś Vifi nie widziałam...
14 lata 1 miesiąc temu #85892 przez Lacrijka
Dorcia, pewnie ze nie dowierzam..Jeszcze za malo faktów :) Po poniedziałkowej becie moze zaczne wierzyc i sie cieszyc..Co do Gosiaka, to ja jestem za tym, zebys porobiła sobie hormony !! ten okresik Twój mi Kochana nie pasuje nic a nic, nie wiem czy jest sens czekac do lipca tak jak to sobie zaplanowalas..bo jak z hormonami jest nie teges to nie ma bata ze fasolka bedzie, a co miesiac tylko przezywasz..Ja robiła prywatnie i za te podstawowe tj prolaktyne, estradiol, tsh, testosteron, progesteron zaplasiłam niecałe 200zł..wiec chyba taka kasa jest warta Twojego spokoju Rybko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
14 lata 1 miesiąc temu #85898 przez Dorciaition
Co do Gosiaczka masz rację Lacrijko.
Gosiak słuchaj się i zmykaj na badania.

No no :P Tylko żeby w poniedziałek to była ostatnia beta, a nie będziesz tam ciągle latała i się zamartwiała. :silly:

Ja jutro odbieram drugą i jeśli będzie wyższa to więcej nie zrobię, bo tak się tym denerwuję, że szok :S

14 lata 1 miesiąc temu #85985 przez nikusia1988
Aha jeszcze jedno pytanko. Czy grzybica to opuchlizna i jeszcze jakiś biały nalot i inne krostki czy cuś czy grzybicą może być tylko opuchlizna? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
14 lata 1 miesiąc temu #86000 przez madziaska
Nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj wieczorem... chyba ciemniejsza prawda???
14 lata 1 miesiąc temu #86005 przez @nulka
alllllllllllle tu dzisiaj wesoło..... :) :) :) :)

Lakrijka Ty listopadowa mamo - uśmiechaj się w końcu :laugh: :laugh: :laugh: !!!

Gosiak no teraz to pora na Ciebie więc do roboty!

ja mam dostać @ w niedzielę więc testuję w poniedziałek. Ale brzuszek dzisiaj już czuję :( więc wątpię...
Z drugiej strony wykresik mam obiecujący, temp się ustawiła na jeden poziom i se siedzi dość wysoko od 3 dni :)
Jak stamtąd poleci toooooooo... na łeb, na d..e aż tu będzie słychać huk :laugh:

co ma być to będzie, czekam na cud :)
14 lata 1 miesiąc temu #86010 przez Asik
No baaaa :) :) :) moja była bledsza :)

Nikusia jak jest grzybica to upławy sie zmieniaja w takie serowate . a opuchlizna jest spowodowana tym że po prostu swędzi i się kurcze "drapie" żeby nie swedziało. tak u mnie kiedyś było. sama opuchlizna to nie wiem z czego. reakcja alergiczna ?

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 miesiąc temu #86011 przez @nulka
madziaska napisał:

Nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj wieczorem... chyba ciemniejsza prawda???

nooooo Madziaska!!!!!
ta krecha jest calkiem przyzwoita!!!
takiej tu jeszcze nie było chyba :) :) :)
14 lata 1 miesiąc temu #86016 przez Agusia83
Madziaska, czy ladniejsza? No baaa i to jak :woohoo: piekne 2 kreski....jak ja robilam test kolejny, to tez nie moglam wytrzymac i chociaz, ze byl robiony popoludniu i po 15 sikaniu to krecha byla duzo bardziej wyrazniejsza...tak jak teraz Twoja :woohoo: ..jeszcze raz gratuluje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia