BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #90942 przez nikusia1988
Uuuu... Małpki nie ma :) Ale dzisiaj tempka spadła już do 36.3 więc może jutro będzie :) U mnie powinna być na dniach bo brałam luteinę więc po kilku dniach od skończenia luteiny musi przyjść, nie może mi już zrobić psikusa :)
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu #90982 przez gosiak
Nikusiu jak tempka spadła to faktycznie chyba długo nie będziesz musiała czekać, fajnie że te cykle Ci się uregulowały szybciej możesz zacząć kolejne staranka, no i super że zaplanowaliście sobie taki wypadzik i to w te najlepsze dni :lol: :lol: życzę aby się teraz udało...

co do termometru to ogłaszam że teraz do końca cyklu mówię stop pomiarom, narazie choć tyle w tym kierunku żeby nie stresować sie spadkami :laugh: i chyba będę tylko mierzyć do owulacji żeby obserwować czy wystąpiła...bo największy stres jest jak wiadomo w końcówce cyklu także tu pasuję :silly:

@nulka przemyśl sobie wszystko, pogadaj z mężem, ale wróć do Nas absolutnie :laugh:

ann to za niedługo znowu możesz zacząć staranka, dobrze że zbyt długo nie zwodziła Cię ta wredna @ jak miała przyjść to im szybciej tym lepiej że się pojawiła :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #90997 przez nikusia1988
Gosiak ten termometr... to chyba na szczęście... :blink: :lol: Trzymam (jak zawsze) kciuki :)
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #91004 przez gosiak
nikusia1988 napisał:

Gosiak ten termometr... to chyba na szczęście... :blink: :lol: Trzymam (jak zawsze) kciuki :)

oby tak było Nikusiu :blush: :blush:
dziękuję za kciuki :kiss: :kiss: również mocno ściskam za Ciebie i wszystkie pozostałe czkające na II różowe kreseczki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #91007 przez nikusia1988
a my co tu tylko we dwie? wszystkie śpią lub w pracy??? a ja siedzę całymi dniami w domku bo u nas ciężko z jakąkolwiek pracą... a cio u Ciebie Gosiu? też bezrobotna czy na 2 zmianę się szykujesz?
14 lata 1 miesiąc temu #91029 przez gosiak
no widać że tylko my dwie tu jesteśmy :laugh:
ja nie pracuję maż tylko pracuje, na początku miałam pracować u męża, ale stwierdziłam że wtedy i tak bym siedziała w domu a ja muszę coś znaleźć żeby wyjść z domu, poskładałam pare cv w kilka miejsc ale na razie echo. Więc pomagam troszkę mężowi że tak powiem "na czarno" takie papierkowe sprawy.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #91063 przez Lacrijka
Hej, haj, hello :)

Dzis koniec @ wiec staranka od jutro pełna para ruszaja u cioci Lacrijki :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Olewam narazie ten zabieg, nie bede ryzykowała, a w miedzyczasie poszukam sobie jakiegos dobrego lekarza który zajmuje sie usuwaniem takich zmian laserem. Szkoda mi cyklu na jakies wypalanki.. Poczytałam sobie w necie co robic zeby miec ladne owulki i od dzis wtaczam ta wiedze w zycie :) Mam takiego powera ze szok !! jeszcze chyba nigdy takiego nie miałam.. Ostatnio przeczytałam gdzies takie zdanie " Nie spoczniemy nim poczniemy" hehe Dobre, u nas wlasnie nastały takie czasy hehe
Załączniki:
14 lata 1 miesiąc temu #91077 przez MagdaM
Hej
Cos mi dziablo kompa i nie widze wszystkich postow :(
Pamietam z wczoraj tylko o @nulce... Slonce wierz - wiara czyni cuda!! Nie zalamuj sie, wiem, ze ciezko sie mowi, ale laseczki tu maja racje!!
Trzymam kciuki za staraczki - Nikusia, Gosia, Ann-sunshine, mala_czarna, za fasolinki Diana, Dorcia, madzia.
Chyba mam skleroze... I urwijcie mi nos :blush:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #91083 przez Lacrijka
Wiecie co, dzis zaczełam sie kolejny raz poważnie zastanawiac nad zmiana gina..Przeglądam sobie wyniki badań które do tej pory zgromadzilam i natknelam sie na TSH ..mam 4,41 mlU/l przy normach od 0,530-4,600 Czy do zajscia w ciaze nie jest potrzebny czasem wynik w granicach 1-2 ???? jak sie okaze ze tak to normalnie gada ubije, bo to mam wyniki z listopada wiec do tej pory bym juz cos z tym zrobiła !!!!!!!!
14 lata 1 miesiąc temu #91093 przez MagdaM
Wazne zeby wynik byl w normie. COs mi sie obilo o uszy, ze jak masz za wysoki to pozniej jakies leki bierzesz w ciazy czy cos

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 1 miesiąc temu #91106 przez Marta M
Mirella plany byly wielkie co do tej powitalnej kolacji, obkupilam pol sklepu, a ostatecznie zrobilam tylko salatke i upieklam ciasto...i po tym padlam ze zmeczenia, w kregoslup mi cos wlazlo, ze nie moglam dluzej wystac...wiec poszlam pod prysznic a potem juz czekalam na mojego w lozku, hehe ;):)

To lekarze mierza dlugosc szyjki?? Ja niestety Madziu nie powiem jaka dlugosc mam, bo nie mam pojecia, a sama linijki tam nie bede wkladac...ale super, ze z dzidzia wszystko w porzadku A zdjecia rewelacyjne :)

Lacrijka ja wiedzialam ze Ty masz dusze artysty...po Twoich postach juz to widac, tak potrafisz trafnie ujac, zrobic swietne porownanie, jakies nowe slowka i wogole..moja mama pisze wiersze, ma ich pewnie 10 tys i mam nawet wiersz jak pisala w szpitalu kilka dni przed moimi narodzinami :D

Madziaska ja cala ciaze mam na przemian erotyki z koszmarami..normalnie budze sie sparalizowana i doplakana, normalnie umarli z grobow wstaja, rodzina umiera, porywa mnie tornado, albo masuje piersi swojej kuzynce, albo jakis czworokat, albo inne bzdury..nad snami sie nie panuje i gdyby mialy sie sprawdzac to wolalabym sie zapasc pod ziemie niz przezyc takie koszmary doslowne i erotyczne..;)

mala czarna my z mezem staralismy sie szesc cykli i zawsze trafialismy w owoulacje i co?? I nic...a zawsze mialam wszystkie objawy ciazowe..a @ przychodzila...w kazdym badz razie zycze aby ten Twoj pierwszy cykl okazal sie zlotym :):) Powodzenia!

@nulka moze jeszcze nie wszystko stracone, moze lekarz sie pomylil...a jesli jest tak jak mowi lekarz to wierze ze jeszcze dzidzia bedzie, ze nie jest jeszcze za pozno :):)
14 lata 1 miesiąc temu #91137 przez gosiak
Lacrijka cieszy mnie Twoje nastawienie tak trzymać to walczymy razem dalej, a w między czasie tak jak mówisz znajdź sobie dobrego gina i na spokojnie jak już będziesz miała pewność że zabieg jaki Ci lekarz poradzi będzie bezpieczny dla Ciebie wtedy się zdecydujesz. No i z tymi Twoimi wynikami badań to idź koniecznie do innego gina bo ten Twój to widzę chyba pogadać lubi a robotę odwala oby sztuka i pewnie kupił dyplom i się patrzy w pipy jak ślepy dzięcioł :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #91147 przez Mirella
ślepy dzięcioł mnie powalil :lol:

panienki i nie panienki nie mam czasu, tylko słówki do @nulki, bo wczoraj zapomnialam.
Jak byłam w ciązy i mówiłam że stara jestem na pierwsze dziecko to mój profesor powiedział mi że mają pod opieką taką pacjentkę co jest w pierwszej ciąży i ma lat..... 49!!!!!
No mało razem z brzuchem z krzesła nie spadłam :)
Także kochana do tego wieku sporo Ci brakuje, bez paniki, młoda jesteś :lol: :P
14 lata 1 miesiąc temu #91172 przez Groszek
Ślepy dzięcioł buahahahhahahah ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu #91175 przez mala_czarna
b]Marta M napisał:[/b]

mala czarna my z mezem staralismy sie szesc cykli i zawsze trafialismy w owoulacje i co?? I nic...a zawsze mialam wszystkie objawy ciazowe..a @ przychodzila...w kazdym badz razie zycze aby ten Twoj pierwszy cykl okazal sie zlotym :):) Powodzenia!

Co racja to racja. Człowiek sam sie nakręca :dry: . Myśle, że najlepiej będzie psychicznie odpuscic, zając się swoimi pasjami (ostatnio lubie fotografować) i w moim przypadku szukaniem pracy (a w małym miescie o dobra prace ciezko). Poza tym poprostu kochać sie z mężem i co ma byc to będzie. Ja jak narazie nie mierzyłam temp, zreszta normalnie mam podwyzszona do 37 stopni, wiec nie byloby to miarodajne. Czekam na @, a raczej na jej brak, ale od dzis nie bede sie nakrecać, a jak by było inaczej proszę Was dać mi po łapach :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia