- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #90942 przez nikusia1988
Uuuu... Małpki nie ma
Ale dzisiaj tempka spadła już do 36.3 więc może jutro będzie
U mnie powinna być na dniach bo brałam luteinę więc po kilku dniach od skończenia luteiny musi przyjść, nie może mi już zrobić psikusa

Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 miesiąc temu #90982 przez gosiak
Nikusiu jak tempka spadła to faktycznie chyba długo nie będziesz musiała czekać, fajnie że te cykle Ci się uregulowały szybciej możesz zacząć kolejne staranka, no i super że zaplanowaliście sobie taki wypadzik i to w te najlepsze dni
życzę aby się teraz udało...
co do termometru to ogłaszam że teraz do końca cyklu mówię stop pomiarom, narazie choć tyle w tym kierunku żeby nie stresować sie spadkami
i chyba będę tylko mierzyć do owulacji żeby obserwować czy wystąpiła...bo największy stres jest jak wiadomo w końcówce cyklu także tu pasuję 
@nulka przemyśl sobie wszystko, pogadaj z mężem, ale wróć do Nas absolutnie
ann to za niedługo znowu możesz zacząć staranka, dobrze że zbyt długo nie zwodziła Cię ta wredna @ jak miała przyjść to im szybciej tym lepiej że się pojawiła

co do termometru to ogłaszam że teraz do końca cyklu mówię stop pomiarom, narazie choć tyle w tym kierunku żeby nie stresować sie spadkami

@nulka przemyśl sobie wszystko, pogadaj z mężem, ale wróć do Nas absolutnie

ann to za niedługo znowu możesz zacząć staranka, dobrze że zbyt długo nie zwodziła Cię ta wredna @ jak miała przyjść to im szybciej tym lepiej że się pojawiła

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #90997 przez nikusia1988
Gosiak ten termometr... to chyba na szczęście...
Trzymam (jak zawsze) kciuki

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #91004 przez gosiak
nikusia1988 napisał:
oby tak było Nikusiu

dziękuję za kciuki
również mocno ściskam za Ciebie i wszystkie pozostałe czkające na II różowe kreseczki
Gosiak ten termometr... to chyba na szczęście...
![]()
Trzymam (jak zawsze) kciuki
oby tak było Nikusiu

dziękuję za kciuki

Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 miesiąc temu przez gosiak.
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #91007 przez nikusia1988
a my co tu tylko we dwie? wszystkie śpią lub w pracy??? a ja siedzę całymi dniami w domku bo u nas ciężko z jakąkolwiek pracą... a cio u Ciebie Gosiu? też bezrobotna czy na 2 zmianę się szykujesz?
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #91029 przez gosiak
no widać że tylko my dwie tu jesteśmy 
ja nie pracuję maż tylko pracuje, na początku miałam pracować u męża, ale stwierdziłam że wtedy i tak bym siedziała w domu a ja muszę coś znaleźć żeby wyjść z domu, poskładałam pare cv w kilka miejsc ale na razie echo. Więc pomagam troszkę mężowi że tak powiem "na czarno" takie papierkowe sprawy.

ja nie pracuję maż tylko pracuje, na początku miałam pracować u męża, ale stwierdziłam że wtedy i tak bym siedziała w domu a ja muszę coś znaleźć żeby wyjść z domu, poskładałam pare cv w kilka miejsc ale na razie echo. Więc pomagam troszkę mężowi że tak powiem "na czarno" takie papierkowe sprawy.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #91063 przez Lacrijka
Hej, haj, hello 
Dzis koniec @ wiec staranka od jutro pełna para ruszaja u cioci Lacrijki

Olewam narazie ten zabieg, nie bede ryzykowała, a w miedzyczasie poszukam sobie jakiegos dobrego lekarza który zajmuje sie usuwaniem takich zmian laserem. Szkoda mi cyklu na jakies wypalanki.. Poczytałam sobie w necie co robic zeby miec ladne owulki i od dzis wtaczam ta wiedze w zycie
Mam takiego powera ze szok !! jeszcze chyba nigdy takiego nie miałam.. Ostatnio przeczytałam gdzies takie zdanie " Nie spoczniemy nim poczniemy" hehe Dobre, u nas wlasnie nastały takie czasy hehe

Dzis koniec @ wiec staranka od jutro pełna para ruszaja u cioci Lacrijki

Olewam narazie ten zabieg, nie bede ryzykowała, a w miedzyczasie poszukam sobie jakiegos dobrego lekarza który zajmuje sie usuwaniem takich zmian laserem. Szkoda mi cyklu na jakies wypalanki.. Poczytałam sobie w necie co robic zeby miec ladne owulki i od dzis wtaczam ta wiedze w zycie

Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 miesiąc temu przez Lacrijka.
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 1 miesiąc temu #91077 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Cos mi dziablo kompa i nie widze wszystkich postow
Pamietam z wczoraj tylko o @nulce... Slonce wierz - wiara czyni cuda!! Nie zalamuj sie, wiem, ze ciezko sie mowi, ale laseczki tu maja racje!!
Trzymam kciuki za staraczki - Nikusia, Gosia, Ann-sunshine, mala_czarna, za fasolinki Diana, Dorcia, madzia.
Chyba mam skleroze... I urwijcie mi nos
Cos mi dziablo kompa i nie widze wszystkich postow

Pamietam z wczoraj tylko o @nulce... Slonce wierz - wiara czyni cuda!! Nie zalamuj sie, wiem, ze ciezko sie mowi, ale laseczki tu maja racje!!
Trzymam kciuki za staraczki - Nikusia, Gosia, Ann-sunshine, mala_czarna, za fasolinki Diana, Dorcia, madzia.
Chyba mam skleroze... I urwijcie mi nos

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
14 lata 1 miesiąc temu #91083 przez Lacrijka
Wiecie co, dzis zaczełam sie kolejny raz poważnie zastanawiac nad zmiana gina..Przeglądam sobie wyniki badań które do tej pory zgromadzilam i natknelam sie na TSH ..mam 4,41 mlU/l przy normach od 0,530-4,600 Czy do zajscia w ciaze nie jest potrzebny czasem wynik w granicach 1-2 ???? jak sie okaze ze tak to normalnie gada ubije, bo to mam wyniki z listopada wiec do tej pory bym juz cos z tym zrobiła !!!!!!!!
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 1 miesiąc temu #91093 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Wazne zeby wynik byl w normie. COs mi sie obilo o uszy, ze jak masz za wysoki to pozniej jakies leki bierzesz w ciazy czy cos
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 miesiąc temu #91106 przez Marta M
Mirella plany byly wielkie co do tej powitalnej kolacji, obkupilam pol sklepu, a ostatecznie zrobilam tylko salatke i upieklam ciasto...i po tym padlam ze zmeczenia, w kregoslup mi cos wlazlo, ze nie moglam dluzej wystac...wiec poszlam pod prysznic a potem juz czekalam na mojego w lozku, hehe 

To lekarze mierza dlugosc szyjki?? Ja niestety Madziu nie powiem jaka dlugosc mam, bo nie mam pojecia, a sama linijki tam nie bede wkladac...ale super, ze z dzidzia wszystko w porzadku A zdjecia rewelacyjne
Lacrijka ja wiedzialam ze Ty masz dusze artysty...po Twoich postach juz to widac, tak potrafisz trafnie ujac, zrobic swietne porownanie, jakies nowe slowka i wogole..moja mama pisze wiersze, ma ich pewnie 10 tys i mam nawet wiersz jak pisala w szpitalu kilka dni przed moimi narodzinami
Madziaska ja cala ciaze mam na przemian erotyki z koszmarami..normalnie budze sie sparalizowana i doplakana, normalnie umarli z grobow wstaja, rodzina umiera, porywa mnie tornado, albo masuje piersi swojej kuzynce, albo jakis czworokat, albo inne bzdury..nad snami sie nie panuje i gdyby mialy sie sprawdzac to wolalabym sie zapasc pod ziemie niz przezyc takie koszmary doslowne i erotyczne..
mala czarna my z mezem staralismy sie szesc cykli i zawsze trafialismy w owoulacje i co?? I nic...a zawsze mialam wszystkie objawy ciazowe..a @ przychodzila...w kazdym badz razie zycze aby ten Twoj pierwszy cykl okazal sie zlotym
Powodzenia!
@nulka moze jeszcze nie wszystko stracone, moze lekarz sie pomylil...a jesli jest tak jak mowi lekarz to wierze ze jeszcze dzidzia bedzie, ze nie jest jeszcze za pozno

To lekarze mierza dlugosc szyjki?? Ja niestety Madziu nie powiem jaka dlugosc mam, bo nie mam pojecia, a sama linijki tam nie bede wkladac...ale super, ze z dzidzia wszystko w porzadku A zdjecia rewelacyjne

Lacrijka ja wiedzialam ze Ty masz dusze artysty...po Twoich postach juz to widac, tak potrafisz trafnie ujac, zrobic swietne porownanie, jakies nowe slowka i wogole..moja mama pisze wiersze, ma ich pewnie 10 tys i mam nawet wiersz jak pisala w szpitalu kilka dni przed moimi narodzinami

Madziaska ja cala ciaze mam na przemian erotyki z koszmarami..normalnie budze sie sparalizowana i doplakana, normalnie umarli z grobow wstaja, rodzina umiera, porywa mnie tornado, albo masuje piersi swojej kuzynce, albo jakis czworokat, albo inne bzdury..nad snami sie nie panuje i gdyby mialy sie sprawdzac to wolalabym sie zapasc pod ziemie niz przezyc takie koszmary doslowne i erotyczne..

mala czarna my z mezem staralismy sie szesc cykli i zawsze trafialismy w owoulacje i co?? I nic...a zawsze mialam wszystkie objawy ciazowe..a @ przychodzila...w kazdym badz razie zycze aby ten Twoj pierwszy cykl okazal sie zlotym

@nulka moze jeszcze nie wszystko stracone, moze lekarz sie pomylil...a jesli jest tak jak mowi lekarz to wierze ze jeszcze dzidzia bedzie, ze nie jest jeszcze za pozno

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #91137 przez gosiak
Lacrijka cieszy mnie Twoje nastawienie tak trzymać to walczymy razem dalej, a w między czasie tak jak mówisz znajdź sobie dobrego gina i na spokojnie jak już będziesz miała pewność że zabieg jaki Ci lekarz poradzi będzie bezpieczny dla Ciebie wtedy się zdecydujesz. No i z tymi Twoimi wynikami badań to idź koniecznie do innego gina bo ten Twój to widzę chyba pogadać lubi a robotę odwala oby sztuka i pewnie kupił dyplom i się patrzy w pipy jak ślepy dzięcioł

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 1 miesiąc temu #91147 przez Mirella
ślepy dzięcioł mnie powalil 
panienki i nie panienki nie mam czasu, tylko słówki do @nulki, bo wczoraj zapomnialam.
Jak byłam w ciązy i mówiłam że stara jestem na pierwsze dziecko to mój profesor powiedział mi że mają pod opieką taką pacjentkę co jest w pierwszej ciąży i ma lat..... 49!!!!!
No mało razem z brzuchem z krzesła nie spadłam
Także kochana do tego wieku sporo Ci brakuje, bez paniki, młoda jesteś

panienki i nie panienki nie mam czasu, tylko słówki do @nulki, bo wczoraj zapomnialam.
Jak byłam w ciązy i mówiłam że stara jestem na pierwsze dziecko to mój profesor powiedział mi że mają pod opieką taką pacjentkę co jest w pierwszej ciąży i ma lat..... 49!!!!!
No mało razem z brzuchem z krzesła nie spadłam

Także kochana do tego wieku sporo Ci brakuje, bez paniki, młoda jesteś

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- mala_czarna
-
- Gość
-
14 lata 1 miesiąc temu #91175 przez mala_czarna
b]Marta M napisał:[/b]
Powodzenia!
Co racja to racja. Człowiek sam sie nakręca
. Myśle, że najlepiej będzie psychicznie odpuscic, zając się swoimi pasjami (ostatnio lubie fotografować) i w moim przypadku szukaniem pracy (a w małym miescie o dobra prace ciezko). Poza tym poprostu kochać sie z mężem i co ma byc to będzie. Ja jak narazie nie mierzyłam temp, zreszta normalnie mam podwyzszona do 37 stopni, wiec nie byloby to miarodajne. Czekam na @, a raczej na jej brak, ale od dzis nie bede sie nakrecać, a jak by było inaczej proszę Was dać mi po łapach

Co racja to racja. Człowiek sam sie nakręca