BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 miesiąc temu #89997 przez MagdaM
Dzien dobry :)
Spac nie moge... Katar mnie meczy i stresuje bo zeby wyczyscic noc musze sie naprawde nadac i mi sie brzuchol napina :angry: Laski-mamki jaka mialyscie dlugosc szyjki w ciazy?? Bo nie napisalam, ze ja mialam 2 tyg temu 42mm a teraz 38mm - ale lekarka kazala sie nie martwic, a mnie to nurtuje ;)

Mała_czarna witamy i trzymamy mocno kciukI!! :)
Majowka dziekuje!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: I za Was tez trzymamy :lol:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #90000 przez nikusia1988
Hallo :)
Oj Lacrijka zaszalała z fasolkami :lol: heh...
Madziu tak się cieszę że z Twoim szkrabem w brzuszku wszystko ok, niech rośnie i się rozwija zdrowo :kiss: :kiss: :kiss: I jeszcze tylko żeby jego mamusia tyle się nie zamartwiała :blink: :kiss:
A u mnie? Cóż... Zaczynam lubić moją małpeczkę, małpunię bo widzę że ona mnie też bardzo koffusia i nie chce mnie opuścić :lol: Tempka dzisiaj spadła więc jutro małpunia moja kochana mnie nawiedza :laugh: Na nowy cykl planuję znowu mierzenie tempki ale wraz z testami owulacyjnymi, jeżeli dalej się nie powiedzie to rzucam to wszystko w p**du i ani nie będę mierzyła tempki ani robiła testów ani nic, może będzie szczęśliwy traf :blink:
14 lata 1 miesiąc temu #90005 przez Agusia83
Magda, ja w 13tc mialam 35mm...a nastepne usg bede miec w 21tc...mam nadzieje, ze mi sie nie skroci....ale Twoja dl. jest odpowiednia, najwazniejsze by byla zamknieta...
14 lata 1 miesiąc temu #90008 przez Dorciaition
Madzia to cudownie! :kiss: Ciesze się bardzo, że widziałaś maluszka skaczącego :) My czekamy na fotki.

Majówka :kiss:

Groszek i gdzie ta fotka? :silly: Dawaj, dawaj :laugh:

Mała_czarna powodzenia życzę. Uwierz- to forum działa cuda. :laugh: Trzymam kciuki! I koniecznie melduj tu nam co i jak :)

Nikusia trzymam kciuki!!! Nie spada @ jedna. I jestem za nie mierzeniem tempki itp. :side:

Miłego dnia kochane. :kiss: Ja zabieram się do pracy.

Alanek[*] :(
14 lata 1 miesiąc temu #90040 przez Dorciaition
Lacrijka oprócz krokus- pokus, hokus to nic mi nie przychodzi do głowy :angry:

www.rymy.cal.pl/rymer/rymer.php

Napisz póżniej koniecznie wierszyk nam :)

14 lata 1 miesiąc temu #90050 przez delfinek83
hej dziewczyny, wpadlam tylko na chwilke, bo jestem w pracy i nie moge swobodnie pisać, nie mowiąc już o czytaniu i nadrabianiu zaleglosci :( W domu padl mi komp :angry: mąż coś podłubal, rozkrecil i tak zostawil, bo od poniedzialku ma urlop i siedzi ciągle na wiosce i robią domek, dach już jest, dzisiaj okna :) i jakoś to zleci ;)
Poprosze kolege zeby po pracy wpadl do mnie i zajrzal do tego kompa, co tam trzeba wymienic, chyba plyte glowna, ale nie wiem, nie znam sie.

Gratuluję zafasolkowanym, a za pozostale trzymam kciuki! :kiss:
za siebie też, bo dzisiaj już 25 dc i czekam, testy kuszą że szok, ale postaram się wytrzymać jeszcze kilka dni.
Pozdrawiam, buziaki i miłego dnia Robaczki :lol:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
14 lata 1 miesiąc temu #90057 przez Lacrijka
Wierszyk miał byc o biedronce i krokusie..

prosze sie nie smaic, pisałam na szybko coby tylko jedynki nie dostała :P

Biedroneczka zwinna, mala na polanke przyleciała
Gdy na trawie przycupneła..Jak tu pieknie !! wykrzykneła.
Biedroneczka oniemiała, tyle kwiatów nie widziała
Sa kaczeńce i zonkile, które z opowiadań znała
Zachwycona tym widokiem, wnet dostrzegła jednym okiem
ze w oddali wsród zieleni, piękny krokus fioletem sie mieni
Podleciała wnet do niego, obejżala go całego
O krokusie wiele slyszała, a teraz na własne oczy go widziała
Gdy krokusik ja zobaczył, usmiechnal sie do niej przyjaznie
Choc biedronko do mnie chodz, razem bedzie nam razniej
Wiec biedronka podleciała i sie grzecznie przywitała
Zachwycona jego wdziekiem, juz na zawsze z nim została

Wiem, wiem..Nobla z tego nie bezie.. hahahaha ale ciocia Iwonka i tak jest wielka bo dostałm sms ze wierszyk wisi w gablotce w klasie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
14 lata 1 miesiąc temu #90106 przez Sylwik
Witam wszystkie przyszłe mamusie i te już zafasolkowane również :)
nie było mnie tutaj od poniedziałku , bo wylądowałam w szpitalu ale już od wczoraj jestem w domku ...nie będę Wam tu zaśmiecać forum, najważniejsze że z dzidzią wszystko ok...mimo iż się strachu najadłam jak jeszcze mi się nie zdarzyło od początku ciąży :ohmy: ale lepiej dmuchać na zimne.
Widzę , że mamy nowe fasoleczki ....super ...dbajcie o siebie dziewczyny, odpoczywajcie
i nie przeginajcie w wysiłkiem, a bedzie wszystko ok :)
Przede wszystkim trzymam kciuki za staraczki...wiosna idzie więc napewno i nowych fasolinek przybędzie sporo :)
Lacrijka wierszyk rewelacyjny :laugh:
Miłego dzionka Wam życzę...pozdrawiam serdecznie :) :kiss:
14 lata 1 miesiąc temu #90115 przez Groszek
Lacrijka extra wierszyk :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 miesiąc temu #90183 przez gosiak
Lacrijka świetny wierszyk no nie dziwię się że w gablocie wisi :lol: :lol: bratanica dużego buziaka powinna Ci zafundować :laugh:

Magda super ze z fasolką ok ciesze sie :laugh:

delfinek fajnie ze zajrzałaś przynajmniej wiemy że komp Ci nawalił i to jest przyczyną Twojej nieobecności :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 1 miesiąc temu #90214 przez Agusia83
Lacrijka, fantastyczny wierszyk :woohoo: ...masz babo talent :lol: naprawde...
14 lata 1 miesiąc temu #90235 przez Dorciaition
Lacrijka Ty to masz talent :lol: Nie możesz go marnować :blink: Pisz wiersze tu nam :silly:
Delfinek trzymam kciuki, ale testów na razie nie ruszaj :silly:

14 lata 1 miesiąc temu #90255 przez Mirella
No no no, Lacrijka.... no to jeden tygodniowo masz nam napisać bo Ci się talent zmarnuje :P

Nikusia widzę że wchodzisz w mój ulubiony etap, oj czuję nadciągającą fasolkę....

Delfinku, oki, jesteś usprawiedliwiona.

Sylwik, u nas nie ma czegoś takiego jak zaśmiecanie, przychodzisz i piszesz, proste?
dobrze że już dobrze :lol:

Magda, no tą dlugością szyjki to mnie powaliłaś, matko, nawet nie wiem czy mi to ktoś mierzył...
Jak czasem czytam o Waszych wizytach, badaniach, pomioarach itp. to się zastanawiam czy mi Klaudii bocian nie przyniósł :D normalnie nie wiem o czym mówicie ;)
Ale ja jestem z poprzedniej epoki to nie zwracajcie uwagi :P
14 lata 1 miesiąc temu #90256 przez Majowka
Lacrijka no ty to masz talent, hehehe
Naprawde niezle! :)

Nikusia, moze jeszcze nie trac nadzieji, tempka czasami potrafi zrobic psikusa... poki nie ma @.... :D
Trzymam kciuki!

Witaj Delfinku i Sylwik! :kiss:
14 lata 1 miesiąc temu #90281 przez ann-sunshine
Magda cudnie że maleństwo ma się dobrze :)

Mała Czarna witaj, życzę aby Wam się szybko udało, a jak nie tym razem to następnym, pamiętaj, że dziewczyny tu od razu odpędzają złe myśli i nakierowują na dobre tory i motywują do działania, więc zaglądaj do nas :)

Mirella, albo córa sobie kiedyś przefarbuje na ciemne i Twoje przepowiednie się sprawdzą w 100 % ;)

Sylwik, dobrze że już wszystko jest dobrze

A u mnie? Jeden wielki bałagan. Cztery dni po terminie @. Zrobiłam drugi test - na 100% jest tylko jedna kreska, głowa mnie dziś boli co u mnie oznacza że jutro małpa mnie nawiedzi, tylko czemu temka mi o 0,2 dziś w górę poszła? Nic z tego nie rozumiem. Ale jak @ ma przyjść to niech przychodzi, to wtedy zaczniemy się starać o grudniową fasolkę :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia