- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #92506 przez angellika1
Dorcia mogłaś podjechac na morenę
miałabyś wyniki po 15 ale w sumie te wyniki to tylko formalność

Poprosze mężusia to mi strzeli fotkę i wstawię nową
AAAA i oczywiście witam nowe staraczi i standardowo trzymam kciki za wszystkie
Dziewczyny 1 kwietnia to szczęśliwy dzień dla mnie bo tego dnia urodził sie mój syn to i dla Was będzie szczęśliwy w postacie 2 kreseczek

Poprosze mężusia to mi strzeli fotkę i wstawię nową

AAAA i oczywiście witam nowe staraczi i standardowo trzymam kciki za wszystkie

Dziewczyny 1 kwietnia to szczęśliwy dzień dla mnie bo tego dnia urodził sie mój syn to i dla Was będzie szczęśliwy w postacie 2 kreseczek

Temat został zablokowany.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #92558 przez Marta M
Gosiak to Ty juz w piatek masz termin @?? Jejku ale ten czas leci..ale to dobrze, bo znow jest szansa na dwie kreseczki, jak zwykle wspieram 

O takich lalkach ogladalam kiedys program, jak sie je robi, itd...ale pokazali tez pewna kobiete, ktora ma juz tych lalek chyba z 15 i wyobrazcie sobie kazda ma imie, swoje lozeczko, swoja garderobe, ona im codziennie zmienia ubranka i codziennie kazda przytula...wspolczuc kobiecie, bo chciala miec swoje, ale nie mogla, jednak ja nie zdecydowalabym sie kupic ani jednej takiej, jakbym miala taka lalke w domu, to myslalabym ze mam prawdziwe, lecz niezywe dziecko...przerazajace, nawet za darmo bym jej nie przyjela...nie lepiej zdecydowac sie na adopcje??
Ja ten tydzien bycze sie z mezem w Deblinie

O takich lalkach ogladalam kiedys program, jak sie je robi, itd...ale pokazali tez pewna kobiete, ktora ma juz tych lalek chyba z 15 i wyobrazcie sobie kazda ma imie, swoje lozeczko, swoja garderobe, ona im codziennie zmienia ubranka i codziennie kazda przytula...wspolczuc kobiecie, bo chciala miec swoje, ale nie mogla, jednak ja nie zdecydowalabym sie kupic ani jednej takiej, jakbym miala taka lalke w domu, to myslalabym ze mam prawdziwe, lecz niezywe dziecko...przerazajace, nawet za darmo bym jej nie przyjela...nie lepiej zdecydowac sie na adopcje??
Ja ten tydzien bycze sie z mezem w Deblinie

Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 miesiąc temu przez Marta M.
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #92560 przez gabi28
hej dziewczynki.niedawno oglądałam na TLC program o tych lalkach.masakra jakaś,ludzie je kupuja nawet po kilka,była jedna kobieta która mówiła że średnio raz na rok kupuje taką lalkę,chodzi z nią na spacery tam gdzie najwiecej jest mam z maluszkami...a gdy się jej znudzi to kupuje nową.mówiła,że te lalki bardzo jej odpowiadają,bo z jednej strony to tak jak mieć własne dziecko,a z drugiej strony,jak się nie ma czasu,to odkłada się na półkę-jak zabawke,
dla mnie to chore,te kobiety mają jakieś zaburzenia psychicznie,bo to nie jest normalne....
dla mnie to chore,te kobiety mają jakieś zaburzenia psychicznie,bo to nie jest normalne....
Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 miesiąc temu przez gabi28.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 miesiąc temu #92577 przez gosiak
a mi szwagierka o tym programie opowiadała tez to oglądała
masakra lalka jak żywa
na pierwszy rzut oka, ale mi sie ogólnie lalki z koszmarem kojarzą najbardziej to chyba lubie właśnie szmacianki zuzie:) a tej lalki to bym sie po prostu bała...no i nigdy bym nie kupiła gdybym nie mogła mieć swojego dziecka, przecież to ani nie rośnie nigdy dziecka nie zastąpi i w końcu się znudzi jak każda inna zabawka, myśle że u mnie drugim krokiem była by adopcja...
Marta ale Ci dobrze
miłego wypoczynku gołąbki
oj tak mi też czas leci, strasznie szybko mi ten cykl zleciał
testów nie robie najwcześniej 2.04 a zresztą mam ostatni test... czujecie 17 testów miałam i w 4 cykle je wykończyłąm
ale to tak robiłam czasem przez cały tydzień przed @ albo po dwa na raz, no i poszły, teraz chyba pierwszy raz zrobie w terminie, ostatnio też miało być w terminie, ale podkusiło mnie dzień przed 
Lacrijka kiedy się wprowadzacie na nowy domek?

Marta ale Ci dobrze

Lacrijka kiedy się wprowadzacie na nowy domek?
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 1 miesiąc temu #92581 przez Dorciaition
Gosiak to dobrze, że masz jeden, przynajmniej go wcześniej nie zużyjesz 
Marta- super! Na pewno super szczęśliwa, że mężusia masz przy sobie
Angelkia też o tym myślałam, ale na 7 mąż do pracy pojechał, a z Oliwy na Morene to nie mam pojęcia jak autobusem. Ale chyba wytrzymam do jutra
Dziś jestem taka senna jak nigdy. Ogólnie nigdy nie sypiam w dzień czy jak jest jasno, nie potrafię. A teraz- właśnie wstałam i w planie mam dalej się położyć.

Marta- super! Na pewno super szczęśliwa, że mężusia masz przy sobie

Angelkia też o tym myślałam, ale na 7 mąż do pracy pojechał, a z Oliwy na Morene to nie mam pojęcia jak autobusem. Ale chyba wytrzymam do jutra

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #92603 przez Asik
Hallo Dorcia :)dzięki
no samopoczucie jako tako ..już lepiej , dużo się dowiedzialam o wadzie Szymonka i się pomału oswajam z tą myslą . w sumie to lepiej że się dowiedziałam teraz a nie po porodzie , mamy klinike wybraną i jak się Szymek urodzi to od razu się umawiamy na konsultacje

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #92606 przez Marta M
Wlasnie Asik na sierpniowkach troche widzialam i przepraszam ze nie zareagowalam od razu, ale jetem tego zdania co sierpnioweczki, ze taki rozszczep sie operuje po porodzie i naprawde nic nie widac...znajoma, ktora ma teraz 26 lat urodzila sie wlasnie z taka warga, miala operacje i dzisiaj nikt nie pozna ze cos bylo nie tak...a medycyna poszla do przodu przez te 20 kilka lat, takze nie ma sie co zamartwiac...