BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 10 miesiąc temu #894303 przez Dave
Mala dzieki ale innym razem lykne. Albo next time. Bo mi sie Mlody wybudzic chce to z nim sie bujam.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #894339 przez missyy
Dave Kochane blondaski :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: A te wicherki Matiego, hihi. słodkie ;)

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

10 lata 10 miesiąc temu #894348 przez Dave
Dzięki, no takie kręciołki mi się udały :cheer:

10 lata 10 miesiąc temu #894379 przez Mirella
Oby tylko się nie wyprostowały tak jak Duśce :(

10 lata 10 miesiąc temu #894387 przez monique1983
Dzięki dziewczyny, dzisiaj idę betę odebrać, a potem kolejną w środę zrobić, trzymajcie kciuki :)

Anabelle - dzwoniłam wczoraj do mojego lekarza i bromergon kazała odstawić,a przyjechać po receptę na duphaston.

10 lata 10 miesiąc temu #894404 przez MoNiaaa
daveboskie dzieciaki masz Mati taki duzy ze az w szoku jestem kiedy tak urosl??? a podobni sa do siebie jak dwie krople wody :)

mala to Kamil wykrecil numer z ta noga no i wakacje w gipsie :(

http

]

10 lata 10 miesiąc temu #894483 przez monique1983
Odebrałam wyniki bety - 101,30 mIU/ml, co z tych podanych norm odpowiada gdzieś 4 tygodniowi :) To jeszcze jutro powtórka i w czwartek wyniki. Mam nadzieje, że będzie prawidłowo przyrastać. Trochę się boję po tej ciąży pozamacicznej, że może słabo przyrastać jak wtedy :unsure:

10 lata 10 miesiąc temu #894485 przez Dave
Monique dobrze będzie zobaczysz. Choć wiem jak to jest się martwić. Ale nie daj się i myśl pozytywnie.

MoNiaa - ano rosną te dzieci jak na drożdżach :)

10 lata 10 miesiąc temu #894491 przez ferritka
:lol: Dave ja Twoje cuda podziwiam na fb jesusiu jak Mat szybko rosnie a Majoska laleczka piekna :kiss:

Masz fota...X ja to zamiast w brzuchu rosnac to w bufecie I boczkach zbieram zapasy :blush:

A I wczoraj uspokoilam sie zlapalam oddech I powiedzialam kubie ze ma kopnac I kopal pol nocy :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #894503 przez missyy
Ferri Gdzie ten Młody tam się wcisnąl, chyba w kręgosłup :P prawie go nie widać :P hihi
Sexi mamuśka, gdzie masz te boczki, bo nie widzę ;) Pozazdrościć figury.

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

10 lata 10 miesiąc temu #894539 przez ferritka
Haha no mówie Ci w cyckach chyba siedzi :woohoo:
A wczoraj mielismy pierwsza powazna pogadanke na temat dawania znac ze jest... no I syn mój pierworodny wzial sobie do serca I...X skopal mi. bok :blink: :woohoo:
A no I wcale spac nie chcial B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #894590 przez lalka
Anabelle masz rację znowu razem na jednym wątku i do tego Dave...pewnie zablokowaliby nam wątek!!!!a mój"KSIONŻE ZE BAJKI" wyrzuciłby mi kompa do stawu!!!!

ja będę sikać 4 lipca...matko jedyna stresa mam już jak nic!!!!mam nadzieję,że z tej 10 testów zużyję tylko jeden..pozytywny!!!

10 lata 10 miesiąc temu #894606 przez MoNiaaa
lalka zaciskam kciuki !!!!

http

]

10 lata 10 miesiąc temu #894718 przez Anabelle

monique1983 napisał: Dzięki dziewczyny, dzisiaj idę betę odebrać, a potem kolejną w środę zrobić, trzymajcie kciuki :)

Anabelle - dzwoniłam wczoraj do mojego lekarza i bromergon kazała odstawić,a przyjechać po receptę na duphaston.

Bardzo się cieszę że lekarz już wie. Bromergon podobno nie jest zbyt mile widziany już po zapłodnieniu. Mi też kazali natychmiast odstawić. Ściskam i czekam na piękne przyrosty betki :)

Laleczka <3 czekam na teścior :) Ja na razie sikałam dzisiaj na test owu, ale negatywny - i całe szczęście bo mężul na drugim końcu polski, wróci dopiero na weekend i co ja bym zrobiła? Musiałabym po sąsiadach pytać "co łaska" :woohoo:

No lalka i dave w jednym wątku to by nam stron brakło :P a Antek by z głodu padł chyba :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #895108 przez Mirella
Dawno tu spamerów nie było....

żebyście mnie nie zlinczowały że się w ciemno krzywię to zajrzałam co to, w końcu dotarłam do takiego info:

Serwis jest usługą subskrypcyjną dostępną w sieci Plus, T-Mobile, Orange, Play. Użytkownik akceptuje regulamin poprzez wpisanie na stronie kodu PIN otrzymanego darmowym sms'em na podany numer telefonu komórkowego. Wraz z aktywacją subskrypcji użytkownik otrzymuje wynik wykonanego testu. Subskrybenci serwisu otrzymują sms w wtorek, czwartek oraz sobotę około godziny 19:00. Sms zawiera horoskop na najbliższe dni. Koszt za każdy sms przychodzący to 4,92 zł z VAT. Dezaktywacji subskrypcji można dokonać w dowolnym momencie poprzez wysłanie SMS o treści STOP GAME pod numer 60474(Koszt wysłania sms to 0 zł). Regulamin serwisu znajduje się tutaj. W przypadku reklamacji prosimy wysłać email na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

W związku z powyższym zamierzam poprosić o usunięcie tego postu i zablokowanie użytkowniczki
Podziękowania: Asik

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka