BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 4 miesiąc temu #993010 przez Mała
Witam
Gosia świrować będziesz i my się tu musimy przyzwyczaić i przekonywać, że jest dobrze. A leżenie no cóż, ja z Olą od 12 tc do końca leżałam i lata mi babeczka po domu, także wiesz, nawet na rzęsach dla synka (tak obstawiam ;) ) dasz rade

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #993022 przez Gosia 2712
Sevilla sorrka zle zrozumialam :whistle: co do jego praktyk to wlasnie nie wiem jak on prowadzi ciaze bo to jest moja pierwsza u niego...

MagdaM ja do tej pory tez karte ciazy mialam zakladana jak bylo widac serduszko, nigdy wczesniej... U mnie wlasnie nie mogl byc mlodszy bo wiem kiedy byla owulka i przytulanka :P ale teraz mi sie wszystko zgadza :)

Mirella co tam u Ciebie? Wpadasz jak burza :P hehe jak zandarm pilnujacy porzadku :P

Mala chociaz jedna co mnie rozumie :blush: :blush: :whistle: oj uwierz mi ze ja moge juz od dzisiaj lezec plackiem do marca byle tylko moj szkrab pozniej biegal mi po domu :D mowisz synek ? :whistle: hehe Wiekszosc tak obstawia :)

Panika skoro pierwszy @ dostalas to drugi tez powinien przyjsc... moze poprostu po zabiegu Ci sie troche rozregulowal... mi za kazdym razem gin mowil ze tak moze byc i ze to jest normalne... ale najlepiej jakbys z lekarzem pogadala bo wiesz my mozemy sobie tylko przypuszczac,a on zobaczy co i jak i bedziesz wiedziec na pewno... a moze rosnie fasolka tylko jest za wczesnie na test? :whistle:

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 4 miesiąc temu #993038 przez gosiak
Gosia cudowne wieści, maluszek nadgonił serduszko bije, będzie dobrze kochana;) masz prawo Gosieńko tu panikować, i nie dziwie mnie to ani troche, my wszystkie tu rozumiemy i będziemy wspierać dobrym słowem jak tylko możemy:*

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 4 miesiąc temu #993040 przez anoda89
Gosia ja też Cię dobrze rozumiem, moja ciąża z Wojtkiem to mega stres przez co miałam skurcze. Trza Cię po prostu pozytywnie nastawić :) Będzie dobrze inaczej być nie może :)

10 lata 4 miesiąc temu #993050 przez Mirella
Gosia, bo właśnie z urlopu wróciłam i nie wiem w co ręce włożyć tyle roboty, ale podglądam Was cały czas. A panika to typowy objaw zdrowej ciąży także nie bojaj, jest moc :lol:

10 lata 4 miesiąc temu #993082 przez MoNiaaa
gosia jest serduszko i maly nadrobil zaleglosci bardzo się ciesze ze wszystko jest dobrze i na pewno kazda przyszla mama pragnaca dzidziusia jest w stanie wiele wytrzymać dla jego dobra :) jesteś teraz chyba w najlepszych rekach i lekarz zna twoja historie wiec na pewno jak cos się będzie dzialo będzie szybko reagowal. a twoje obawy jak dla mnie calkiem zrozumiale i na pewno do końca ci będą towarzyszyć ja nie przeszłam az tyle co Ty a tak naprawdę trochę uspokoiłam się jak zaczelam czuc ruchy i sama mogłam stwierdzić ze jest ok a wcześniej przed kazda wizyta siedziałam jak na szpilkach i czułam tylko jak mnie oczy pieka i wstrzymywałam oddech przed usg az zobaczę ze serduszko pika. za rok Ty będziesz pocieszala dziewczyny z takimi wątpliwościami jak Twoje.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #993111 przez MagdaM

Mirella napisał: MagdaM złamałaś zasady, popraw się bo będę musiała strzelać :P

Aj i Czarownica mnie złapała :P :kiss: Nie strzelaj, już się poprawiam ;)

Gosia i super!! :) Trzymam kciuki!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

10 lata 4 miesiąc temu #993194 przez Mirella
Uwielbiam patrzeć na Emi, nic nie poradzę tak mam :lol:

W zasadzie to znowu wpadłam jak po ogień. Ogłaszam alarm i obowiązkowe trzymanie kciuków. Kto się wyłamie oberwie z armaty wodnej, takiej do gaszenia pożarów w Kuwejcie. A sorry, to nie armata, to czołg był. No tak czy siak kto się wyłamie ma przerąbane. A rzecz w tym, że Wifi jutro idzie na zabieg na nerki i nasze kciuki potrzebne jak powietrze. Same rozumiecie, nie ma to tamto, mobilizacja być musi.

10 lata 4 miesiąc temu #993198 przez gosiak
Ingrid zapomniałam wczoraj napisać ze jestem z Wami i czekam na wieści:)

Vifi trzymam kciuki za udany zabieg, będzie dobrze a potem po mrozaczka wracasz

Monia gratuluje umowy o prace:)

Wklejam link, kto może niech podpisze;)

secure.avaaz.org/pl/petition/Prezydent_R...ieplodnosci/?cfGuBjb

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Podziękowania: Ingrid29

10 lata 4 miesiąc temu #993202 przez MagdaM
Trzymam za ViFi z całych sił!

Mirella dziękuję w imieniu córci :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Podziękowania: Mirella

10 lata 4 miesiąc temu #993289 przez agnesssa
Kciuki zaciśnięte Vifi :kiss: :kiss:

MagdaM Jejjjjj Ale Emi urosła, a jakie ma piękne długie włoski :cheer: :cheer: :cheer: Śliczna jest, a już wiesz co się szykuje w brzuszku? Mam nadzieję, że samopoczucie dobrze i że wszystko u Was super :kiss:

Gosiak Już niedługo i Twoje mrozaczki pójdą w ruch, jej zaciskam kciuki za Ciebie tak mocno, że nawet to moje maleństwo 8cmetrowe zaciska :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

10 lata 4 miesiąc temu #993312 przez Ingrid29

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #993317 przez agnesssa
Ingrid Bardzo się cieszę, że zabieg się udał, i że tak szybko wychodzicie do domu. Szybkiego powrotu do formy dla Arturka :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

10 lata 4 miesiąc temu #993357 przez Gosia 2712
Hejka
Dziekuje dziewczyny za mile slowa :)

Ale teraz powiedzcie mi bo ja sie kompletnie na tym nie znam... :whistle: tydzien temu robilam bete (08.07) i miala 13769,9 wczoraj ja powtorzylam (15,07) i ma 57357,8 czy to nie jest za malo? Z kalkulatorow bety wychodzi mi za maly przyrost... :( i mi tez sie tak wydaje ze chyba powinna byc wieksza...

Ingrid swietnie ze operacja sie udala :)

Monia gratuluje umowy :)

Vifi trzymam kciuki :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 4 miesiąc temu #993361 przez MagdaM
Agnessa dziękuję :) jeszcze nie wiemy kto siedzi w brzusiu, samopoczucie mogłoby być lepsze ale nie narzekam ;)

Gosia! A sio od kalkulatorów internetowych. Moja beta nigdy nie była na takim poziomie jak Twoja, ale musiałam ja badać. Kiedyś wg wujka Google powinna się podwoić w 4 dni, kalkulator mi wyliczył, że potrzebuję na to dni 6. Była rozpacz, ginka pisała, że jest ok i patrz, 19tc zaczynam jutro :) głową do góry, teraz przyrost jest mniejszy, zaufaj maluchowi :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka